Fajah Lourens: ‘Over 1,5 jaar ben ik multimiljonair’

Fajah Lourens verwacht nog vóór juli 2021 multimiljonair zijn. Ze wil dat bereiken met de uitbreiding van haar killerbody-imperium. Dat vertelt de oud-GTST-actrice in de Beau Monde. Lourens heeft zichzelf ‘financiële doelen’ gesteld. “En dat gaat volgens schema, zeker met Killerbody Food (gezonde snacks en drinks, red.) dat we binnenkort lanceren. De bank zei meteen ja, grote winkelketens ook. Dan kun je het niet rustig aan doen. Ik heb nu vier mensen voor me werken.

Daar komt nog iemand bij. “En dan moet het team voor de groei er staan. Voor mijn veertigste, over anderhalf jaar, wil ik multimiljonair zijn. En dat gaat ook gebeuren.”

Momenteel heeft Lourens ook al veel geld. “Van mijn eerste boek heb ik er veel verkocht. Ik ben toen mijn eigen uitgeverij begonnen, omdat ik alles toch al zelf deed en er zo veel meer aan overhoud. Met geld kun je rust kopen. En reizen.

Is multimiljonair worden dan zó belangrijk voor haar? “Geld maakt niet gelukkig, maar ik ben liever ongelukkig met geld dan zonder“, zegt hij. “Ja, ik heb mijn droomhuis gekocht en rijd een Porsche Macan.

Als GTST-actrice had Lourens het veel minder breed. “Mensen denken altijd dat je het financieel gemaakt hebt als je op televisie bent. Ik verdiende toen ik net begon 1.300 euro per maand, tegen het einde 2.000. Van alleen acteren kun je niet leven in Nederland.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen