Evert Santegoeds: ‘Ruinerwold-serie RTL wordt saai’

Evert Santegoeds heeft heel erg weinig verwachtingen van de Ruinerwold-serie die RTL heeft aangekondigd voor zijn platform Videoland. Dat heeft de Privé-baas dinsdagavond gezegd in Shownieuws. De Ruinerwold-griezel die zijn hele gezin opgesloten hield in een boerderij in het dorp krijgt een op hem gebaseerde serie, maar volgens Santegoeds belooft dat een heel saaie productie te worden. “Het lijkt mij een beetje saai. Die kinderen zitten daar de hele tijd in die boerderij.”

Het hele gezin heeft die boerderij jarenlang niet verlaten. Het scheelt in elk geval decorkosten. “Er is ook wel eens een film gemaakt over Natascha Kampusch, dat meisje uit Oostenrijk. Maar ja, die zat daar de hele dag in die kamer en die man ging af en toe naar buiten.

Dat was ook bloedsaai, aldus Santegoeds. “Het wilde maar geen film worden en dat zie ik hier ook nog niet één, twee, drie.”

Ronald Molendijk vraagt zich af of RTL wel even aan de kinderen, de slachtoffers in deze zaak, heeft gevraagd wat ze hiervan vinden. “De vraag die ik heb zijn of die kinderen daar ook in gekend zijn. Ze worden ongevraagd verfilmd. Fijn lijkt het me niet.”

Lees ook: RTL maakt dramaserie over Ruinerwold-griezel (28 april)

Foto: SBS, Elvin

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen