Daphne Deckers zet zichzelf voor schut in supermarkt

Daphne Deckers heeft zich onlangs behoorlijk voor schut gezet toen ze in haar eentje de supermarkt in liep. Haar gulp bleek wagenwijd open te staan. Dat vertelt de presentatrice in haar column in De Telegraaf. Door coronavreetbuien is Deckers wat kilo’s aangekomen en daarom loopt ze tegenwoordig thuis met een extra knoopje open. Prima, maar als je buitenkomt is het natuurlijk zaak om de flamoes goed te bedekken. “Laatst keken meerdere mensen me raar aan toen ik de supermarkt binnen liep.

Deckers begon zich af te vragen of ze zich misschien niet goed aan de 1,5 meter afstand hield, maar dat was niet zo. “Toen bij de visboer: scheve blikken.”

Ze begon zich erg ongemakkelijk te voelen. “Eerst dacht ik: iedereen is nu wel erg op elkaar aan het letten. Toen ik terug naar mijn auto liep en wéér iemand naar me keek, dacht ik: is het omdat ik een bekende kop heb?

Het was een ongelooflijk ongemakkelijke middag voor Deckers. “Pas toen ik mijn gordel wilde omdoen, zag ik het: ik was vergeten dat ik mijn knoop los had gedaan, en nu stond mijn hele broek open.”

Eén ding is zeker: de coronacrisis heeft Deckers behoorlijk preuts gemaakt. Normaal gesproken begint ze rond deze tijd van het jaar immers bikinifoto’s te posten op Insta.

Lees ook: Shownieuws pakt ‘mediageile’ Daphne Deckers aan (april 2016)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen