Coronaweldoener Ali B woest over kritiek VI-sterren

Coronaweldoener Ali B is woest over de kritiek die de mannen van Veronica Inside hebben geuit op zijn op aandacht beluste bloemetjesactie. Dat blijkt uit zijn reactie op Twitter. Ali B heeft deze week alle showmedia gehaald met zijn actie om bloemetjes langs te brengen bij eenzame ouderen. Het past in de trend van BN’ers die ook tijdens de coronacrisis niet buiten de spotlights kunnen blijven en corona gebruiken om toch weer wat aandacht te krijgen. Het wekt veel wrevel op bij de gewone man.

Ali B is echt over de zeik. “Beste Johan en René, wat ik vooral jammer vind is de voorspelbaarheid van jullie mening, wordt op een gegeven moment een beetje zielig…en ik hoop dat als jullie ooit eenzaam zijn, er ergens weldoenertje is die schijt heeft aan cynische meningen en jullie alsnog een bloemetje brengt.

De bekende snowboardster Nicolien Sauerbreij daarop: “Maar zonder camera en allerlei publiciteit. Get the point!

Ali B: “Over get the point gesproken, verdiep je in de actie het idee erachter en terwijl je daar mee bezig bent , breng je een bloemetje aan iemand.

Weerzinwekkend

Wat hebben de mannen van VI precies gezegd? René van der Gijp: “Het is toch ook ongelooflijk dat die jongen niemand in z’n omgeving heeft die zegt: ‘Ali, kom op, die weldoeners, schei nou eens uit man.’”

Johan Derksen: “Verbinden!

Gijp: “Ja, kom op, doe niet zo raar joh. Ga niet elke keer op tv laten zien hoe goed je bent. Ik vind het weerzinwekkend werkelijk.”

Derksen: “Nee, het is walgelijk.”

Gijp: “Walgelijk vind ik het!

Derksen: “Er zaten gisteren twee mensen in Jinek: een operazangeres en een bassist, dat zijn leuke mensen, en dan krijgt hij even geen aandacht en dan gaat hij er tussendoor zitten zwammen. Het sloeg als kut op dirk en die mensen hadden ook iets van: waar heb je het over joh. Van: als ik rap, dan verbind ik!

Presentator Wilfred Genee: “Hij zit in de verbindingsbusiness. Communicatie. Hij doet het toch wel vanuit een goed hart?

Gijp: “Ik zeg niet dat het verkeerd is, maar élke keer die draaiende camera’s erbij joh. Kom op.”

Derksen: “Zonder camera doet hij het niet. Het gaat vooral om Ali B.”

Gijp: “Waanzinnig.”

Genee: “Jinek probeerde nog een klein beetje tegengas te geven, hè?

Gijp: “Ik snap wel dat het voor haar ook moeilijk is. Je nodigt zo iemand uit en zo veel willen er niet meer komen nu. Je bent al blij dat er iemand komt en om hem dan af te maken… Ze zal natuurlijk wel moeten zeggen: ‘Ali, waarom moeten al die draaiende camera’s er iedere keer bij zitten jongen? Je kan het ook gewoon anoniem doen.’”

Derksen: “Het moet allemaal aan een tv-programma gelinkt worden.”

Lees ook: Eva Jinek tegen Ali B: ‘Nederland even klaar met BN’ers’ (vrijdag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen