Bart Ettekoven niet verliefd op Martien Meiland

Bart Ettekoven, deskundige van het programma Shownieuws en de baas van Weekend, vindt Martien Meiland is een leuke man, maar is niet verliefd op zijn tv-collega. Dat heeft hij aangegeven in zijn showrubriek op SBS 6. Meiland is al jaren alleenstaand, maar staat wel open voor liefde. Hij heeft echter wel een aantal eisen. “Ik moet met die persoon een klik hebben, hij moet gezellig zijn, warm. Niet specifiek knap, want, nee, daar is dan ook weer wat mee, denk ik dan“, zo laat de realityster weten.

Hij vervolgt: “Maar vooral dat ik er heel gezellig mee kan praten. En hij moet natuurlijk helemaal passen bij de rest van de familie, want als zij zeggen tegen mij dat het geen leuke man is, dan ben ik al klaar.”

Presentatrice Dyantha Brooks: “Ik denk: hij omschrijft Bart een beetje. Een heel, leuke, gezellige man, hoeft niet al te knap te zijn.”

Bart Ettekoven daarop: “Ik vind Martien ontzettend leuk, maar hij is niet helemaal mijn type.”

Zelf heeft Meiland SBS-ster Viktor Brand genoemd als een aantrekkelijke man. Hij heeft echter al een vriend.

Wat is trouwens het type van Ettekoven? “Wat mijn type is? Die zit thuis.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen