Bram Moszkowicz flirt na Talpa ook met RTL Boulevard

Nog even en Bram Moszkowicz gaat ergens achter een raam staan op het Media Park. Nu hij definitief niet terug mag keren in de advocatuur, flirt de oud-advocaat wel heel schaamteloos met de tv-bazen in Hilversum. Toen hij vorige week in Hart van Nederland zat, kreeg hij Albert Verlinde zo ver om een sms’je naar John de Mol te sturen, en in de podcast 30 Minuten Rauw solliciteert hij nu bij Boulevard-deskundige Ruud de Wild naar een terugkeer in de showrubriek van RTL 4.

Eén ding staat als een paal boven water: Moszkowicz wil terug op televisie en graag zo snel mogelijk. “Ik zou bij Boulevard of een ander programma willen aanschuiven en daar hoeft helemaal geen vermogen tegenover te staan. Gewoon tegen normale betaling. Maar ik moet er wel voor worden gevraagd natuurlijk en nu kan het weer, want ik heb niets anders om me op te richten.”

Moszkowicz beweert dat hij de afgelopen tijd juist veel aanbiedingen heeft geweigerd in de hoop dat hij zijn toga weer aan mocht doen. “Ik heb heel vaak nee gezegd in de afgelopen periode. Sterker nog: ik weet dat jij weet dat ik nee heb gezegd. Omdat ik ze daar bij het Hof niet kwaad wilde maken, van: ‘O, daar heb je hem weer, die Moszkowicz, die de publiciteit in gaat!’ Het heeft me dus ook nog geld gekost dat verzoek.”

Nu is er echter een beslissing gevallen in zijn nadeel. “Nu heb ik geen enkele restrictie meer, dus als men mij nu zou vragen voor een mooi programma waarin ik op een leuke manier het recht zou kunnen duiden, dan zeg ik daar ja op.”

De radio en televisie trekt mij en dat is altijd al zo geweest. Ik zou graag het recht willen duiden in een programma. Er is ook een aantal programma’s waarin over het recht wordt gesproken.”

Lees ook: Bram Moszkowicz solliciteert naar functie bij Talpa (31 maart)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen