Bram Moszkowicz flirt na Talpa ook met RTL Boulevard

Geplaatst op ma 06 apr 2020 om 11:45

Nog even en Bram Moszkowicz gaat ergens achter een raam staan op het Media Park. Nu hij definitief niet terug mag keren in de advocatuur, flirt de oud-advocaat wel heel schaamteloos met de tv-bazen in Hilversum. Toen hij vorige week in Hart van Nederland zat, kreeg hij Albert Verlinde zo ver om een sms’je naar John de Mol te sturen, en in de podcast 30 Minuten Rauw solliciteert hij nu bij Boulevard-deskundige Ruud de Wild naar een terugkeer in de showrubriek van RTL 4.

Eén ding staat als een paal boven water: Moszkowicz wil terug op televisie en graag zo snel mogelijk. “Ik zou bij Boulevard of een ander programma willen aanschuiven en daar hoeft helemaal geen vermogen tegenover te staan. Gewoon tegen normale betaling. Maar ik moet er wel voor worden gevraagd natuurlijk en nu kan het weer, want ik heb niets anders om me op te richten.”

Moszkowicz beweert dat hij de afgelopen tijd juist veel aanbiedingen heeft geweigerd in de hoop dat hij zijn toga weer aan mocht doen. “Ik heb heel vaak nee gezegd in de afgelopen periode. Sterker nog: ik weet dat jij weet dat ik nee heb gezegd. Omdat ik ze daar bij het Hof niet kwaad wilde maken, van: ‘O, daar heb je hem weer, die Moszkowicz, die de publiciteit in gaat!’ Het heeft me dus ook nog geld gekost dat verzoek.”

Nu is er echter een beslissing gevallen in zijn nadeel. “Nu heb ik geen enkele restrictie meer, dus als men mij nu zou vragen voor een mooi programma waarin ik op een leuke manier het recht zou kunnen duiden, dan zeg ik daar ja op.”

De radio en televisie trekt mij en dat is altijd al zo geweest. Ik zou graag het recht willen duiden in een programma. Er is ook een aantal programma’s waarin over het recht wordt gesproken.”

Lees ook: Bram Moszkowicz solliciteert naar functie bij Talpa (31 maart)

Foto: RTL
26 Reacties op “Bram Moszkowicz flirt na Talpa ook met RTL Boulevard”


 1. Oja

  Geloofwaardigheid bij deze man is nul. Laten we die dus even niet de buis op slingeren.

 2. X

  Aan kwal Jort Kelder hebben we al genoeg dus laat deze man aub thuis.

 3. teuntje

  Oh nee niet weer die narcist zit niemand op te wachten

 4. Curryworst

  IJdelheid.
  Niets dan ijdelheid.

 5. Alex

  Dat gaat Peter R de Vries echt niet toelaten. Dan zou hij namelijk minder op tv kunnen komen.

 6. M.

  Die zal in het nieuw opgezet Shownieuws verschijnen, samen met Albert verlind en Merel westrik.

 7. Bep

  Daarom kreeg hij geen 2 e kans, hij laat een week later al zien dat hij niets veranderd is.
  Op de 1e plaats komt Bram, daarna Bram en als laatste Bram.Altijd maar aandacht vragen en de popiejopie uithangen.

  Een serieuze en erudiete advocaat staat niet in zulke programma’s. Bram kan ( voor anderen) nog steeds zaken uitzoeken en adviseren.Maar nee hij wil weer aandacht.Gelukkig mijd ik Boulevard en Talpa zal niet lang meer bestaan.Ik vind Bram een onbetrouwbaar sujet.

 8. Ap

  Oh de Mol zal het wel weer goed vinden,en Pv/d vorst heeft er geen verstand van,dus hij zal wel weer ons gaan vervelen,nog erger P d Vries en B Moszkowicz allebij narcisten.

 9. Wim Lubbers

  Zolang hij maar met zijn kop op tv is, is niks ‘m te dol. Laat ‘m maar gaan werken voor zijn geld. Zij-instromer in het onderwijs of zo.

 10. Hermann Boring

  De man is echt wanhopig.

 11. Henk

  Hij is dus inderdaad niets veranderd!

  Ook al deed hij zo z’n best om het Hof anders te laten geloven.Vanaf nu zal hij ook wel weer problemen met de belastingen krijgen.Arrogante man.

 12. Arie

  Het lijkt mij voor de hand te liggen dat je van een deskundige mag verwachten dat hi/zij
  beroepshalve werkzaam is, en voldoet aan de beroepseisen. In de advocatuur bijvoorbeeld een vermelding in het tableau van NOvA.
  En dus valt Moszkowicz af.
  Hij hengelt naar een eenvoudig baantje op tv om voor weinig tot geen inspanning een leuke boterham te kunnen bijverdienen.

 13. Caramba

  Ik hoor het u zeggen.

 14. Koe Man

  Mosco kan prima aanschuiven bij programma’s als boulevard. Hij heeft tenminste nog iets te vertellen en dat kan je van 99% van de gasten niet zeggen. Daarnaast kan hij vrijuit praten over rechtzaken, terwijl uitgenodigde advocaten niet veel kunnen zeggen omdat ze hun cliënt moeten beschermen.

 15. dylan

  Het is klaar Bram.

 16. KlimaatOptimist

  Bram heeft meer te melden dan al die andere zo genaamde deskundige..
  Ik zou hem idd naar boulevard halen, zou een slimme zet zijn van Petertje..

 17. G.ossip

  Bram terug op tv? Met zijn ervaring al dan niet goed zou ik dat erg interessant vinden,dus ik zeg doen.

 18. Marco Borealo

  Je kan zeggen wat je wilt, maar het is een kleurrijke man. Advocaat worden is passé. De keren dat hij aan het woord was hoorde ik fatsoenlijke taal en een heldere woordkeuze dat in schril contrast met ruziezoeker de vries of die onderbroeken verkoopster plessen met die motormouth. Dus als ik mr Biggy was;
  Plessen en de vries, adieu. En Bram erin. Zie je ook eens een keer wat anders dan zie zelfpijperij van vries en wauwel van copydesigner plesser.

 19. chris?

  Misschien is MAX iets voor hem

 20. Flirt met Jinek?

  Een vaste plek bij Jinek aan tafel lijkt mij top!

 21. Iam

  Programma de rijende advocaat is dat niet ietsvoor deze abraham

 22. Willie

  Zo deze man heeft langere straf dan de moordenaar van P.F.

 23. Jan

  Nieuw tv idee: de rijdende advocaat haha

 24. Klaas Flink

  Je kunt lullen wat je wil: hij heeft samen met z’n pa de advocatuur in Nederland bekend gemaakt. Voor die tijd wisten we van niks, hij heeft de ramen en deuren open gezet met als resultaat dat hij is opgehangen door bureaucraten. Heeft hij narcistische trekken, nou en of, maar hij heeft heel vaak uit de doeken gedaan hoe het werkte, hingen we wel aan z’n lippen. Dus al dat cynische gezeik nu ineens, wat is dat, is jullie familie rechter of zo?

 25. Gerben

  Is het dan nooit eens een keer klaar met al die Moszkowiczen ? Opa / pa had die roem zelf verdient. Zij niet. Al die nakomelingen proberen op een makkelijke manier media te maken. Donder toch op.

 26. horloge

  Ontzettend jammer dat nu weer zo´n figuur die zijn roem niet aan zichzelf te danken heeft de plek in gaat nemen van een werkelijk getalenteerd mens die het wel verdient heeft. Media, houdt toch eens op die kinderen-van zo te promoten !

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.