Bram Moszkowicz solliciteert naar functie bij Talpa

Bram Moszkowicz wil heel erg graag terugkeren in de televisiewereld, nu zijn verzoek om terug te keren als advocaat wederom is afgewezen. Dat heeft de oud-topadvocaat maandagavond gezegd in de rubriek In het Hart van Nederland op SBS 6. Hoewel In het Hart van Nederland was bedoeld als coronatalkshow, worden de onderwerpen steeds iets algemener. Zo zat Moszkowicz gisteren aan de desk om te praten over zijn nieuwste mislukte poging om weer aan de slag te gaan als advocaat.

Presentator Maarten Steendam wilde van de oud-strafpleiter weten wat hij nu wil gaan doen. “U bent nog geen 60 en u moet ook iets doen om brood op de plank te hebben. Wat zijn uw volgende plannen? Wat gaat u nu doen?“, vroeg hij.

Daarop deed Moszkowicz publiekelijk een sollicitatie bij Talpa. “Ik moet u zeggen: daar heb ik vandaag nog niet over nagedacht, maar ik heb televisiewerk altijd leuk gevonden en ik vind Talpa ook een geweldig bedrijf.”

Coronakenner Albert Verlinde daarop: “Ik heb het nummer van John de Mol. Ik zal het even doorgeven.”

Moszkowicz: “Dat zou fijn zijn.”

Het gebeurt in de mediawereld bovengemiddeld vaak dat baantjes via-via geregeld worden. Zo heeft Patty Brard haar huidige, riante Talpa-contract te danken aan tv-collega Gordon.

Foto: Talpa

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen