Peter R. de Vries geeft vier tv-tips tegen coronaverveling

Geplaatst op ma 06 apr 2020 om 12:30

Peter R. de Vries is de beroerdste niet en steekt de coronaverveelde Nederlander de helpende hand. Hij deelt in een video op de website van RTL Boulevard vier tv-tips om jezelf te vermaken tijdens deze coronalockdown. Het gaat om drie true-crime-series en één amusementstitel van RTL. “Ik kijk alles wat waargebeurd is of gebaseerd is op een historische gebeurtenis. Dat soort films en series verslind ik. Als ik dan een top drie moet opnoemen, dan zeg ik: nummer 1) The Staircase.

Op twee komt Narcos en op drie Manhunt: Unabomber. “Dat zijn voor mij de top drie, maar ik kan er moeiteloos nog een hele reeks aan toevoegen: Ted Bundy, de moord op Gianni Versace, O.J. Simpson, noem maar op.”

Wat is The Staircase voor serie? “Dat gaat over een vrouw wiens schrijver dood in huis wordt gevonden. Hij wordt beschuldigd van moord, maar ontkend. Documentairemakers hebben de hele rechtsgang gefilmd en dat is werkelijk adembenemende televisie, vind ik. Ik heb het verslonden en ik vond het heel jammer dat dit voorbij was. Echt een van de allerbeste truecrime-series die ooit gemaakt is.”

En wat is nou die RTL-show waar hij ook gek op is? “Ik kijk wel graag naar Mijn Man Is Klusser op tv. Dat is iets wat ik ook wel eens terugkijk als ik het gemist heb. Je zou zeggen: waar gaat het over? Maar ik vind het toch heel bijzondere televisie en ik heb er met John Williams ook wel eens contact over als ik weer een aflevering heb gezien.”

De Vries moet er flink aan wennen dat hij tijdens deze crisis niet naar de gym kan, maar hij past zich makkelijk aan. “Ik sport elke dag thuis. Ik ging altijd naar de sportschool, maar nu kan dat niet meer en doe ik het thuis. Dan improviseer ik, hè?

Je moet een beetje creatief zijn. Je kan met bankjes en stoeltjes en emmers en flessen en weet ik veel wat sporten. Je moet een beetje handig zijn en mij lukt het iedere dag om een uurtje te trainen thuis. Dat raad ik iedereen aan, want het is heel belangrijk dat je fit blijft.”

Foto: RTL
31 Reacties op “Peter R. de Vries geeft vier tv-tips tegen coronaverveling”


 1. Henrica

  ik word misselijk van die kwal

 2. Seksverslaafd

  Peter, met je lange pinnokioneus. Jij hebt lak aan de lockdown. Met een goedkope fles wijn van de Aldi onder je arm, trek je het hele land door. Opzoek naar een natte flammoes.

 3. Suzy Wang

  Ten eerste, als die kwal op televisie is. Dondersteen dan je tv buiten want dan komt het nooit meer goed.

 4. Kwebbeldick

  Ik heb ook nog idee: maak een printje van een foto van Peter R. de Vries z’n kop. Plak die op een dartbord en je hebt úren lang plezier. En dat voor weken aan een stuk. Gegarandeerd.

 5. Nils Holgersson

  Help mijn man is misdaadverslaggever

 6. 123

  Uhm… Die series heten American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace, en American Crime Story: The People v. O. J. Simpson.

 7. teuntje

  Versace is goed de serie de rest ga ik bekijken…want Peter d allesweter heeft overal verstand van hihihihih

 8. Ron

  Ik heb de tips bijna allemaal gezien, behalve die Unabomber nog niet. Goede true crime docu’s/series.

 9. teuntje

  Het zijn meer docus die hij opnoemt the Staircase is wel aardig ….

 10. Halleluja

  Mijn tip

  Niet luisteren naar zijn tips

 11. Corrector

  “Een vrouw wiens schrijver…”
  Leest iemand daadwerkelijk het artikel? Bv de schrijver ervan?

 12. Ap

  Daar hebben we de allesweter P d Vries weer,man hou het bij de misdaad,je wordt vervelend.

 13. LLRV

  Peter WC Eend adviseerd RTL WC Eend. Sure! Kots!

 14. Klavertje Vier

  Hij heeft smaak maar ik heb alles al gezien. Peter moet ook maar snel Gomorra kijken op netflix( Italiaanse maffia)

 15. G.ossip

  Ik verdenk hem ervan dat hij herhalingen van zijn optreden in babbelprogramm’s terug kijkt,Peter de zelfkriebelaar.

 16. Ace

  20x ‘ik’ in een te verwaarlozen stukje tekst. Op-de-borst-klopperij in optima forma. Kortom, narcisme, arrogantie en egoïsme in één persoon. Hoe luguber wil je het hebben?

 17. Herman

  Peter R de vries, een leuke man, goede misdaadverslaggever en een fijn mens, niks mis mee en ik let niet op al dat geze.ik op deze site, allemaal jaloerse mensen die niets kunnen!

 18. William Rutten

  Peter, wil je alsjeblieft ook voor het raam poseren? Maak ik een fotootje!

 19. Henny Huisman

  Unabomber the true story is een goede film uit 1996

 20. Hatsevlats

  We zitten niet op peter de vries tips te wachten zure droeftoeter ga je Emmy poetsen en hou die beerput dicht

 21. GrijzePilion

  ‘Wij van WC eend’

 22. Huismaker

  Vreemdgaan
  Vreemdgaan
  Vreemdgaan
  en Zakkenvullen op tv.

 23. Hatsevlats

  Peter verveelt zich gaat Nederland lastig vallen misschien iets voor de lezers kijk op you tube Peters zure ruzies peter gaat vreemd
  Interview met Sven kokkelman rtl late nigt met oom Theo hiddema guunavond krijg je een hele andere kijk op die man

 24. Wijze van Zion

  Als je je niet wil vervelen, zet je Peter R. op zwart…..

 25. Peter Corona de Vries

  Sorrjie mensjen. Ik blijf jullie irrjiteren. Tot mijn dood. Whahahaa

 26. marco borsato

  ik heb nog steeds een burnout waarom lees daar niets over

 27. Bart M.

  Belangrijkste tip tegen coronaverveling: MINDER PETER R.

 28. Derhal Flynn

  Zwaar leven heeft Peter R Verlies.
  27 reacties geoogst en ze zijn allemaal unaniem kudt.

 29. Wil van Bil

  Ik hoef zeker geen tips van die lul de behanger!

 30. JasperV

  Ik zit helemaal niet te wachten op tips van “Peter weet het beter”.

 31. Ome Cor

  Mijn aanrader: how to fix a drugs scandal (Netflix)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.