Gordon kraakt John de Mol af: ‘Jezus, niet te geloven’

Gordon vindt het ongelooflijk zwak dat John de Mol het programma 6 Inside begin vorig jaar groen licht gaf. Het is verbijsterend dat iemand met zo veel ervaring niet zag hoe slecht het SBS 6-programma was. Dat zegt hij in de podcast Een-tweetje met Yves. 6 Inside is één van de grootste flops van het nieuwe SBS 6 tot nu toe. “Ik snap gewoon niet dat iemand met zo veel ervaring als John de eerste proefopname ziet, want dat zie je, en dat je het dan goedkeurt. Dat vind ik ongelooflijk.”

Het verbaast Gordon meer omdat hij De Mol zo bewondert. “Ik heb echt heel veel respect voor hem. Hij is echt mijn held en dat meen ik ook echt. Die man is voor mij een soort afgod. Ik ben dol op hem ook. Ik spreek hem wekelijks. Maar ik snapte het gewoon niet.”

De studio van 6 Inside kon ook echt niet, aldus Gordon. “Het was allemaal zo klein met dat tafeltje en dat deskje. Dan denk ik: Jezus, dat heb je toch gezien? Hoe lang maak je al televisie? Het is toch werkelijk niet te geloven? Hoe kan dit?

Het door De Mol gekozen duo was volgens Gordon al een ramp. “Met alle respect: het waren ook twee mensen die totaal niet bij elkaar passen, Albert Verlinde en Jan Versteegh. Hij zat totaal niet op zijn plek. Niet voorbereid, versprekingen. Dat is killing natuurlijk.”

Hoewel 6 Inside al bijna een jaar van de buis is, staat Verlinde nog wel onder contract bij Talpa. Hij maakte recent zijn opwachting als coronadeskundige in het programma In het Hart van Nederland.

Foto: William Rutten, SBS

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen