Jack van Gelder vindt corona-advies André Hazes dom

Ziggo Sport-ster Jack van Gelder vindt het corona-advies van SBS 6-ster André Hazes jr heel erg onverstandig. Hij heeft er geen enkel begrip voor. Dat heeft hij laten weten op NPO Radio 2 en op Twitter. Hazes ziet zijn concertgages in rook opgaan en probeert de corona-angst te sussen: “We worden dus allemaal zo bang gemaakt, voor iets wat eigenlijk gewoon een soort van griepje is. We moeten gewoon lekker blijven feesten met elkaar en elkaar vooral gewoon een hand blijven geven.”

Van Gelder vindt het heel onverstandig. “Ik lees van André Hazes: ‘Ach, het is maar een griepje, we moeten elkaar een hand blijven geven.’ Dan denk ik: nou, misschien kan hij het beter bij zingen en bij liefde houden, hè.

De sportpresentator heeft de uitspraken van Hazes gedeeld op Twitter en zijn volgers staan nu op hun achterste benen. “Tjaa dan zullen we maar een knulletje met zwarte nagellak die labiel in z’n keuzes zijn advies aannemen“, zegt de een.

Iemand anders: “Handige opmerking ja, met name voor de kwetsbare doelgroep. Gelukkig voor hem lopen de mensen met een laag IQ geen extra risico.

Als oudere behoort Van Gelder tot de risicogroep. Hij vindt dat er op dit moment niet genoeg wordt gedaan door de overheid. “Kom toch met dat verbod op alle grootschalige evenementen. Of denkt Den Haag dat corona in Brabant blijft??!

Het is vreselijk, vindt hij. “Ik geef op dit moment aan niemand een hand. Je hoeft het ook niet op te zoeken.

Lees ook: BN’ers vrezen inkomstenderving: ‘Corona is niet zo erg!’ (3 maart)

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen