Wendy van Dijk vond DWDD-gesprek niet ongemakkelijk

Wendy van Dijk vond haar recente gesprek met Matthijs van Nieuwkerk in DWDD niet ongemakkelijk. Dat zegt de SBS 6-presentatrice in Privé TV. Van Nieuwkerk durfde het aan om Van Dijk, die al tien jaar lang niet te gast was geweest, regelrecht te vragen naar haar bedroevend slechte imago. Het leverde behoorlijk ongemakkelijke televisie op, maar zelf ziet ze dat niet zo. “Het voelde voor mij niet ongemakkelijk. Ik hoef me niet ergens achter te verschuilen of te verbergen.”

Van Dijk vindt het niet lastig als mensen beginnen over haar bedroevende imago. “Het is precies zoals Matthijs zei: ‘Het is wat het is. Het komt en het gaat.’ Dat is over het algemeen altijd wel gebleken.”

De presentatrice stelt nog steeds dat ze geen enkel idee heeft waarom ze nou toch zo’n slecht imago heeft. “Waar het dan precies aan ligt of waar het vandaan komt, daar hebben we het een beetje over gehad. Dat heeft hij aangeraakt en vervolgens ging het gesprek weer verder, dus voor mij voelde het totaal niet ongemakkelijk.”

Het imago van Van Dijk ging snel bergafwaarts toen ze het naar haar overstap van SBS 6 naar RTL 4 aanknoopte met de baas, Erland Galjaard.

Uiteindelijk vormden Erland en Wendy jarenlang een nepotistisch bolwerk bij RTL. Zolang je maar bij Er en Wen aan de keukentafel zat, dan kwam je er wel bij RTL.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen