Wendy van Dijk vond DWDD-gesprek niet ongemakkelijk

Geplaatst op ma 30 mrt 2020 om 9:10

Wendy van Dijk vond haar recente gesprek met Matthijs van Nieuwkerk in DWDD niet ongemakkelijk. Dat zegt de SBS 6-presentatrice in Privé TV. Van Nieuwkerk durfde het aan om Van Dijk, die al tien jaar lang niet te gast was geweest, regelrecht te vragen naar haar bedroevend slechte imago. Het leverde behoorlijk ongemakkelijke televisie op, maar zelf ziet ze dat niet zo. “Het voelde voor mij niet ongemakkelijk. Ik hoef me niet ergens achter te verschuilen of te verbergen.”

Van Dijk vindt het niet lastig als mensen beginnen over haar bedroevende imago. “Het is precies zoals Matthijs zei: ‘Het is wat het is. Het komt en het gaat.’ Dat is over het algemeen altijd wel gebleken.”

De presentatrice stelt nog steeds dat ze geen enkel idee heeft waarom ze nou toch zo’n slecht imago heeft. “Waar het dan precies aan ligt of waar het vandaan komt, daar hebben we het een beetje over gehad. Dat heeft hij aangeraakt en vervolgens ging het gesprek weer verder, dus voor mij voelde het totaal niet ongemakkelijk.”

Het imago van Van Dijk ging snel bergafwaarts toen ze het naar haar overstap van SBS 6 naar RTL 4 aanknoopte met de baas, Erland Galjaard.

Uiteindelijk vormden Erland en Wendy jarenlang een nepotistisch bolwerk bij RTL. Zolang je maar bij Er en Wen aan de keukentafel zat, dan kwam je er wel bij RTL.

Foto: BNNVARA
26 Reacties op “Wendy van Dijk vond DWDD-gesprek niet ongemakkelijk”


 1. Pippa

  Natuurlijk niet, zoals René van der Gijp zei, zij heeft een plaat voor haar kop.

 2. Pippa

  Pippa
  ma 30 mrt 2020 om 9:13

  Dag Paul, en een fijne dag

  O ja, Wendy zat op haar gemak bij DWDD

 3. Gerard Cocks

  Dit ordinair zichzelf omhoogpijpend cokesnuivend oranjegekleurd gratenpakhuisje met een Canta-downie als zoon en wannabe dj annex kastnicht in midlifecrisis als echtgenoot heeft – zo lijkt het – totaal geen benul van zelfkennis.

 4. MolTalk

  Snap ik wel. Haar shows op SBS zijn een stuk ongemakkelijker.

 5. Sperma ballen

  Leuk voor Wendy, en nou op kenkeren

 6. Nils Holgersson

  Wendy is al lang blij dat ze haar aanstaande ontslag niet hoeft te bespreken bij DWDD.

 7. oja

  ‘De presentatrice stelt nog steeds dat ze geen enkel idee heeft waarom ze nou toch zo’n slecht imago heeft’…. tsja dat zegt genoeg. Introspectie is lastig omdat ze zover vd de echte wereld afstaan. Zelfde geldt voor Ladies Nioght. Iedereen ziet en voelt waar het wringt, maar in Laren vergadert men zich kapot om de angel te zien. Goois reservaat ten top,

 8. Tycho Graagnat

  ‘Wie ben ik’….(WvD, kijken in spiegel)

 9. Timo

  Ik ga kaas eten

 10. Tycho Graagnat

  kijken=kijkend

 11. Bep

  180.000 kijkers? Wauw. John de Mol heeft ook een enorme plaat voor z’n kop.

 12. Gwendolyn

  Geit.

 13. Sander

  Was niks ongemakkelijks aan. Ze gaf gewoon netjes, rustig en duidelijke antwoorden op alle vragen.

 14. Arjan

  Lekker boeiend ook wat die domme snuifdoos te zeggen heeft.

 15. leon

  Wendy is allang alle schaamte voorbij. Achter de schermen als de camera uit is is het niet meer dan een grofgebekte to kk ie.

 16. Bart

  Het imago van Van Dijk ging snel bergafwaarts toen ze het naar haar overstap van SBS 6 naar RTL 4 aanknoopte met de baas, Erland Galjaard.

  Dit was ruim jaren daarvoor al maar dat viel niet zo op door The Voice.
  Het komt en het gaat zegt Wendy en nu is het definitief. Je bent niet zoals je je zelf probeert voor te doen als ideale schoondochter. Dat heeft de kijker nu door en dat komt nooit meer goed.

 17. Bart M.

  Kunnen we nu eindelijke een punt zetten achter Wendy.?

 18. T.E.D.

  @ Bep

  Was dat geen herhaling van vrijdag?!

 19. J.J. de Koningh

  Ik word een beetje ongemakkelijk van de wenkbrauwen van Wendy.

 20. Poes

  Soms had ik het idee dat Wendy dacht dat zij de Voice of Holland groot heeft gemaakt. Dat is dus niet zo, het format spreekt de kijker aan niet de presentatie talenten van Wendy ik ergerde mij dood. Met dr lieffie geroep en geknuffel.
  Waarom ga je gewoon niet van de buis af bespaard de kijker een hoop ergernis. En de kijkcijfers zullen dan ook wel omhoog gaan.

 21. teuntje

  Mokkel is een pathologische leugenaar zie je vaak bij junken

 22. Bastiaan

  totaal niet interessant wat ze vind

 23. tv goed idee

  Omdat ze een bord voor haar kop heeft had ze niet door waar die gluiperd van een Matthijs heen wilde of ze speelde de onschuld, ze kan nl goed typetjes nadoen, dus ook domme.

 24. De Heer

  Komt ze weer met een interview. Had je maar meer types zoals Matthijs van Nieuwkerk, Andre van Duin etc die je nooit aandacht ziet vragen op instagram, berichtjes met kritiek op Chantal liken, dagelijks drugs gebruiken, vreemdgaan, dreigen een columniste te slaan, dat stuntje uithalen met dr zoon enz enz. Blijf eens uit de spotlights aandachtsgeile bn’ers.

 25. de groote lul van sbs 6 john

  die slet blijft je achtervolgen

 26. Sip

  Wendy is echt niet de topartiest; haar bananensplit programma haalt niet de beoogde kijkcijfers. Waarom komt zij steeds in de media; stop daar mee.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.