VI keihard: ‘Wendy was Mrs. Nobody zonder Erland’

Niet alleen Ronald Molendijk, maar ook zijn beste vriendin Wendy van Dijk is vrijdagavond keihard aangepakt in Veronica Inside. Ze zou een ‘Mrs. Nobody’ geweest zijn zonder Erland Galjaard. Dat hebben de heren gezegd in de talkshow op Veronica. De VI-heren bespraken de uitzending van De Wereld Draait Door waarin Matthijs van Nieuwkerk de presentatrice op een heel pijnlijke manier wees op haar teloorgang in de tv-wereld. Terecht, aldus René van der Gijp.

Van der Gijp zat live voor de buis. “Ik zat naar Matthijs van Nieuwkerk te kijken en die probeerde Wendy van Dijk uit te leggen dat ze een jasje heeft uitgedaan, maar ze snapte er niks van, begreep er helemaal niks van, waar had ‘ie het over? Ja, wat moet je doen? Lul verder, laat gaan.”

Vrouwen willen het soms gewoon niet snappen, aldus Van der Gijp. “Als ik Matthijs was had ik gezegd: ‘Lekker man, neem een lekker wijntje en ga lekker in het publiek zitten.’ Wat moet je daar nou mee? Je zit tegen iemand te praten en je hebt totaal geen…”

Wilfred Genee: “Er komt niks binnen, zeg maar.”

Van der Gijp: “Nee, nul!

Johan Derksen: “Als zij geen relatie had gehad met Erland, dan was ze waarschijnlijk helemaal niet meer op tv geweest. Erland heeft haar overal neergepoot en anders was Wendy van Dijk Mrs. Nobody geweest.”

Lees ook: VI-publiek klapt na afslachting Ronald Molendijk (zondag)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen