SBS 6-ster Viktor Brand thuis met coronaklachten

Viktor Brand zit momenteel thuis met coronaverschijnselen. Hij heeft een aanhoudend kuchje én koorts. Dat zegt de SBS 6-presentator op de Instagram-pagina van William Rutten, die een serie over BN’ers in coronatijden maakt. Brand zit momenteel in thuisquarantaine, al gaat het elke dag weer iets beter. “Het zijn gekke onzekere tijden. Ik zit inmiddels al een week binnen omdat ik een kuchje had en daar ook koorts bij kreeg. Gelukkig gaat het inmiddels weer de goede kant op.”

Het is niet duidelijk of Brand daadwerkelijk corona heeft. Het zou de eerste SBS 6-presentator met corona zijn. Wat doet hij momenteel? “Ik breng de dagen door met het kijken van nieuws, piekeren, slapen, koken en snoepen.”

Corona is heel slecht voor je dieet, aldus Brand. “Ik vrees dat ik 16 kilo zwaarder uit deze crisis kom.”

Brand probeert de aandacht niet op zichzelf te vestigen. “In gedachten ben ik bij de slachtoffers en hun families.. en bij al die mensen die Nederland draaiende houden. Zoveel onzekerheid en zoveel vragen.”

Ondertussen vliegen de conclusies over mijn eigen leven me na een week stilte om de oren; wat hou ik van mijn werk, wat mis ik mijn familie en vrienden, wat heb ik een fijn leven! Zodra deze nachtmerrie voorbij is, ga ik iedereen knuffelen en beloof ik al die mooie dingen nooit meer als vanzelfsprekend te zien!

De foto van Viktor:

 

View this post on Instagram

 

Corona treft ons allen, het discrimineert niet… Hierbij de laatste van mijn portret serie, nu is het aan jullie om hier dagelijks iets moois te laten zien! Aan het woord mijn bijna buurman @viktor_brand ! “Het zijn gekke onzekere tijden. Ik zit inmiddels al een week binnen omdat ik een kuchje had en daar ook koorts bij kreeg. Gelukkig gaat het inmiddels weer de goede kant op. Ik breng de dagen door met het kijken van nieuws, piekeren, slapen, koken en snoepen. Ik vrees dat ik 16 kilo zwaarder uit deze crisis kom. In gedachten ben ik bij de slachtoffers en hun families.. en bij al die mensen die Nederland draaiende houden. Zoveel onzekerheid en zoveel vragen. Ondertussen vliegen de conclusies over mijn eigen leven me na een week stilte om de oren; wat hou ik van mijn werk, wat mis ik mijn familie en vrienden, wat heb ik een fijn leven! Zodra deze nachtmerrie voorbij is, ga ik iedereen knuffelen en beloof ik al die mooie dingen nooit meer als vanzelfsprekend te zien!Heel veel sterkte voor iedereen!” #staysafe #takecare #blijfbinnen

A post shared by William Rutten (@williamrutten) on

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen