SBS 6-ster Viktor Brand thuis met coronaklachten

Geplaatst op di 24 mrt 2020 om 15:00

Viktor Brand zit momenteel thuis met coronaverschijnselen. Hij heeft een aanhoudend kuchje én koorts. Dat zegt de SBS 6-presentator op de Instagram-pagina van William Rutten, die een serie over BN’ers in coronatijden maakt. Brand zit momenteel in thuisquarantaine, al gaat het elke dag weer iets beter. “Het zijn gekke onzekere tijden. Ik zit inmiddels al een week binnen omdat ik een kuchje had en daar ook koorts bij kreeg. Gelukkig gaat het inmiddels weer de goede kant op.”

Het is niet duidelijk of Brand daadwerkelijk corona heeft. Het zou de eerste SBS 6-presentator met corona zijn. Wat doet hij momenteel? “Ik breng de dagen door met het kijken van nieuws, piekeren, slapen, koken en snoepen.”

Corona is heel slecht voor je dieet, aldus Brand. “Ik vrees dat ik 16 kilo zwaarder uit deze crisis kom.”

Brand probeert de aandacht niet op zichzelf te vestigen. “In gedachten ben ik bij de slachtoffers en hun families.. en bij al die mensen die Nederland draaiende houden. Zoveel onzekerheid en zoveel vragen.”

Ondertussen vliegen de conclusies over mijn eigen leven me na een week stilte om de oren; wat hou ik van mijn werk, wat mis ik mijn familie en vrienden, wat heb ik een fijn leven! Zodra deze nachtmerrie voorbij is, ga ik iedereen knuffelen en beloof ik al die mooie dingen nooit meer als vanzelfsprekend te zien!

De foto van Viktor:

 

View this post on Instagram

 

Corona treft ons allen, het discrimineert niet… Hierbij de laatste van mijn portret serie, nu is het aan jullie om hier dagelijks iets moois te laten zien! Aan het woord mijn bijna buurman @viktor_brand ! “Het zijn gekke onzekere tijden. Ik zit inmiddels al een week binnen omdat ik een kuchje had en daar ook koorts bij kreeg. Gelukkig gaat het inmiddels weer de goede kant op. Ik breng de dagen door met het kijken van nieuws, piekeren, slapen, koken en snoepen. Ik vrees dat ik 16 kilo zwaarder uit deze crisis kom. In gedachten ben ik bij de slachtoffers en hun families.. en bij al die mensen die Nederland draaiende houden. Zoveel onzekerheid en zoveel vragen. Ondertussen vliegen de conclusies over mijn eigen leven me na een week stilte om de oren; wat hou ik van mijn werk, wat mis ik mijn familie en vrienden, wat heb ik een fijn leven! Zodra deze nachtmerrie voorbij is, ga ik iedereen knuffelen en beloof ik al die mooie dingen nooit meer als vanzelfsprekend te zien!Heel veel sterkte voor iedereen!” #staysafe #takecare #blijfbinnen

A post shared by William Rutten (@williamrutten) on

Foto: SBS
22 Reacties op “SBS 6-ster Viktor Brand thuis met coronaklachten”


 1. Mr. Frank Visser

  Niet doodgaan want ik heb je nog nodig voor de kutklusjes

 2. Tvkijker

  Mensen we hebben ook nog gewoon griep! Paniekzaaiers

 3. pepe

  Tvkijker griep is ook dodelijk

 4. Tvzeiker

  @Tvkijker

  Hoezo ‘paniekzaaiers’? Wie deze verschijnselen heeft moet thuisblijven en dat doet Viktor. Niet meer en niet minder.

 5. Myrna

  Gezien zijn vele losse contacten en scharrels vermoed ik dat hij wel wat anders mankeert.

 6. Whitedog

  Myrna: Hij kan tenminste nog contacten krijgen, jij daarintegen, kortzichtige, discriminerende vette werkloze zeug, niet!

 7. LLRV

  72 uur klachtenvrij en hij kan bij de redactie van Op1 navragen of hij zijn BNer verhaal in de uitzending mag uitventen. “BN’ers in coronatijden” … wie verzint het!?

 8. Suzy Wang

  Heel die valse nicht kan me bouten.

 9. Coca Cola

  Suzy + Myrna = Dezelfde persoon.

  Goed gezegd Whitedaog. Al is er geen woord Frans bij.

  Overigens heeft Victor al 11 jaar een vaste mongame relatie.

 10. Anouk

  Ik heb broekhoest!

 11. RaymondVL

  Gezien de voorkeur voor mannen bij de heer Brand zou ik toch maar even een hiv testje bij hem overwegen.

 12. Zalmneusje

  Victor, één van de sympathiekste mensen op tv als je het mij vraagt. Veel beterschap!

 13. Algemeen

  @Raymond: Wat ben jij toch een kneus.

 14. Keta Minek

  Jezus wat een kansloos gelul. Iedereen met een kuchje denkt nu gelijk corona/covid te hebben terwijl de kans gewoon nog steeds groter is dat je een griep variant hebt of verkouden. Fucking aanstellers. Ik durf te wedden dat met genrek aan testkits mensen het gewoon met alle zekerheid zullen gaan blijven roepen “ik had covid, echt waar!”

 15. Bastiaan

  Kneus met zn wisselende contacten

 16. Ruben

  Even goed lezen.. hij beweert zelf niet dat hij Corona heeft hoor.. hij zegt dat ie binnen blijft vanwege kuchje.. doe even normaal tegen elkaar man.

 17. brrrrrrek

  die stokende poepstamper heeft zeker weer aandacht nodig

  ik zou zeggen maak er een woordgrapje van victor
  aangezien je daar zooooooooo goed in bent wanneer je weer als een hondje achter meester visser aanloopt

 18. hork

  Voor alle mongolen en andere spelkneuzen onder ons: corona is met een kleine letter!

 19. Penny Wise

  Hou meer even afstand tot de erfgrens Viktor. ;)

 20. Curryworst

  Je zal maar je kicks moeten halen uit anderen op taalfouten wijzen. Dan heb je écht geen leven.

 21. Curryworst

  Of uit flauwe grappen over gays, dan zit je dis nog steeds op basisschool niveau. Best sneu.

 22. Lief dagboek

  Curry, het is beter om tussen ‘op’ en ‘taalfouten’ het woordje ‘hun’ te plaatsen, anders is de zin te algemeen en kan het gaan over taalfouten die een Chinees maakt in Wuhan, ect. Bovendien schrijf je basisschoolniveau aan elkaar. Fijne dag verder!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.