Patty Brard hoopt dat show met Gordon nog doorgaat

Patty Brard hoopt dat er van uitstel geen afstel komt als het gaat om haar nieuwe dagelijkse talkshow Gordon & Patty op SBS 6. Dat heeft de tv-diva laten weten op Radio Veronica. Brard, die haar werkgever Talpa in ernstige verlegenheid heeft gebracht door de onthulling over de gewichtseis in haar contract, zou eigenlijk op 6 april debuteren met haar nieuwe duoshow met Gordon. Het coronavirus gooide echter roet in het eten: de opnames van de Dr. Phil-achtige show zijn gecanceld.

Het was onmogelijk om op te nemen, aldus Brard. “We hebben allemaal te horen gekregen dat het hele moeilijke tijden zijn en we zijn heel erg afhankelijk van het publiek. Je stelt iets en vraagt aan het publiek hoe zij erover denken. Het is heel moeilijk om zo’n show te maken als het publiek er niet bij mag zijn.”

Wordt het uitstel of afstel? “We hebben het on hold gezet en hopen het dit najaar te continueren.”

Het is nog maar de vraag hoe haar baas John de Mol daar over denkt. Hij zal niet blij zijn met de onthullingen die ze doet in haar nieuwe biografie.

Brard staat nog drie jaar exclusief onder contract bij Talpa Network.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen