Patty Brard hoopt dat show met Gordon nog doorgaat

Geplaatst op vr 27 mrt 2020 om 11:20

Patty Brard hoopt dat er van uitstel geen afstel komt als het gaat om haar nieuwe dagelijkse talkshow Gordon & Patty op SBS 6. Dat heeft de tv-diva laten weten op Radio Veronica. Brard, die haar werkgever Talpa in ernstige verlegenheid heeft gebracht door de onthulling over de gewichtseis in haar contract, zou eigenlijk op 6 april debuteren met haar nieuwe duoshow met Gordon. Het coronavirus gooide echter roet in het eten: de opnames van de Dr. Phil-achtige show zijn gecanceld.

Het was onmogelijk om op te nemen, aldus Brard. “We hebben allemaal te horen gekregen dat het hele moeilijke tijden zijn en we zijn heel erg afhankelijk van het publiek. Je stelt iets en vraagt aan het publiek hoe zij erover denken. Het is heel moeilijk om zo’n show te maken als het publiek er niet bij mag zijn.”

Wordt het uitstel of afstel? “We hebben het on hold gezet en hopen het dit najaar te continueren.”

Het is nog maar de vraag hoe haar baas John de Mol daar over denkt. Hij zal niet blij zijn met de onthullingen die ze doet in haar nieuwe biografie.

Brard staat nog drie jaar exclusief onder contract bij Talpa Network.

Foto: SBS
23 Reacties op “Patty Brard hoopt dat show met Gordon nog doorgaat”


 1. Sjors van Kempen

  Patty stak een dikke middelvinger op naar Ome Sjon.

  Die wil uiteraard wraak nemen op La Pat.

  Deze bitchfight gaat wel ff duren.

  Heerlijk!

 2. Jan

  Lekker stoken MC? Patty heeft uiteindelijk ook begrip getoond voor Talpa’s voorwaarde en ook met een kleine aanpassing getekend.

 3. Derhal Flynn

  Ergens op één van de laatste velletjes van het contract staat de clausule over de geheimhouding. Hahaha, John is niet dom, die ziet zijn voorgevoel bevestigd worden en springt eruit als de lachende derde. Byebye Patsy, vreselijke biatch, je bent de zwakste schakel.

 4. Kees

  Derhal Flyn: Marga lieffie, ben jij dat? Zit je je scherpe nagels al te vijlen met Jan Uriot? Niet vergeten wie de baas is van Jan, schatje.

 5. pr-machine

  Ja, ik dacht laat ik nog maar een berichtje over Patty rond strooien. Dat boek moet verkocht worden.
  En tegelijkertijd dat showtje nog even promoten.

 6. wijsneusje

  Waarom is er eigenlijk per se publiek nodig? In deze tijd doen we allemaal aan beeldbellen en kunnen we met velen tegelijk reageren. Is ook prima in beeld te brengen, lijkt mij. Techniek staat voor niets.
  Maar ja, het is natuurlijk leuker wanneer mensen lekker ordinair naar elkaar uitvallen en het liefst op de vuist gaan met elkaar.

 7. Suzy Wang

  Zat Zeug.

 8. Leo knots

  Dat hoop ik wel en met mij meer mensen denk ik. Aan andere kant het maakt ook niet uit. Naar deze twee Tokkies kijk ik niet.

 9. Adriaan

  Dit gaat niet door uiteraard. John heeft nu een smoes gevonden om alles on hold te zetten en de boel uiteindelijk van de hand te doen.

 10. Leo knots

  *hoop ik niet😄

 11. zorro

  Ik hoop van niet.;

 12. Herman

  Patty Brard wordt afgeserveerd voordat het begint.
  Wie wil dat nog zien, Gordon is op zijn retour met louter floppende programma’s en Patty slaagt erin om met een boekje alle leugens uiteen te zetten waardoor John de Mol als een eenvoudige schlemiel wordt afgebeeld dan. Dat gaat niet meer goedkomen.

 13. aqua

  Dat zal een mooie show worden met een fleswijn en een wietplant op tafel.

 14. Esmeralda

  De adverteerders hebben toch ook ogen in hoofd? Welk weldenkend beschaafd mens wil hier naar kijken? Twee over het paard getilde snuifjunkies met alcoholproblemen en gedragsstoornissen. Denk na.

 15. Henk

  Nee, Patty, de stekker gaat er binnenkort uit. Geen kijkers meer.

 16. Gossipzuiger.

  Ik hoop het ook, als het net zo leuk als Dr.Phil en Jerry Springer wordt met allemaal gekkies en mediageile types dan kun je lachen.

 17. BBC

  Zo komisch hoe hier getrold wordt door mensen die zich kapot vervelen en gedwongen thuiswerken en daarom maar stoere reacties op MC plaatsen.
  MC lacht zich dood…. des te meer traffic des te meer centjes voor hem.

 18. Paulus

  😷Deze twee viezerikken👫moeten voor een maand samen in quarantaine in een kamer van 2 bij 2m, zie je pas hoeveel smerigheden ze met elkaar uithalen. Kijkcijfercanon 🤭🤭

 19. Klaas Flink

  Corona, John boos, Patty te dik wat maakt het uit. Alles is goed om die twee van de buis te houden. Alles wat zij doen is altijd voor hun zelf geweest, het zijn de ultieme aandachtjunks die niet in staat zijn om normaal leven te leiden.

 20. snoezigkleinhertje

  Toen die dikke papoea nog achter het raam zat had ze er 50 in een weekend.

 21. teuntje

  2 junken moeten niet meer op TV walgelijke mensen

 22. Jan

  Was Patty Brard ook nog een actieve hoer op de Stadhouderskade?
  Dat verklaart dus die druiper uit 1973 die het hele elftal van DcG heeft opgelopen na de finale (en 200 liter bier) toen we een zg bekende b-ster gingen verrassen met liters zaad en zang.
  O wat hebben we gelachen. Ze viel bijkans flauw en we hadden niet eens viagra, kan je nagaan.
  In elk geval. 50 bedpartners … Nee. Dat wordt ‘m niet. Ze had er al 23 op één avond (van 40 gulden per persoon) dus dat zal best naar meer gesmaakt hebben.

 23. BRAAK

  Ja, dat wordt dan een show bij de omroep vuilnisbak genaamd MAX!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.