Drama voor Patty en Gordon: corona saboteert talkshow

De grote sterren van Nederland gaan ook flink gebukt onder het coronavirus. De volgende slachtoffers zijn Patty Brard en Gordon, die hun dagelijkse talkshow op SBS 6 in rook op zien gaan. Er gaat voorlopig een streep door ‘Gordon & Patty’. Dat heeft de zender laten weten. De twee sterren zouden in hun talkshow maatschappelijke stellingen en onderwerpen bespreken met het publiek in de studio, maar het is in coronatijd niet langer mogelijk om grote groepen mensen te verenigen.

SBS 6 ziet geen andere optie. “In verband met het coronavirus is besloten om de opnames van het programma Gordon & Patty niet door te laten gaan“, aldus de zender.

De opnames zullen worden verplaatst. “Zodra wij de exacte data weten, zullen wij deze op de site plaatsen en kan men zich opnieuw aanmelden om een opname van Gordon & Patty bij te wonen.”

De zender gaat er dus vanuit dat Patty & Gordon binnenkort alsnog door kan gaan. “Excuses voor het ongemak en we hopen u alsnog later terug te zien bij de opnames van Gordon & Patty!

Lees ook: Gordon en Patty met dagelijkse talkshow op SBS 6 (27 februari)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen