Ook DWDD, Op1 en Jinek voorlopig zonder publiek

Niet alleen Tijd voor MAX, maar ook De Wereld Draait Door, Op1 en Jinek zullen voorlopig worden uitgezonden zónder publiek. Dat hebben woordvoerder van de NPO en RTL laten weten. Den Haag heeft vandaag besloten dat bijeenkomsten van meer dan honderd personen niet langer zijn toegestaan, waardoor het hele land nu op zijn kop staat. Het coronavirus raakt ook Hilversum. “Tot nader order hebben we bij onze (live)uitzendingen geen publiek“, zo laat DWDD-omroep BNNVARA weten.

Op1 zal in elk geval de komende dagen zonder publiek worden uitgezonden en daarna wordt gekeken naar de mogelijkheden voor een kleiner publiek, aldus de hoofdredacteur van de talkshow tegen NU.nl.

Gisterenavond was er ook al geen publiek aanwezig in Op1, omdat een van de aanwezige gasten bij het Radboudumc werkt.

Medegast Cornald Maas vond dat eigenlijk wel een prettige ervaring: “Het pakte (noodgedwongen) ook goed uit bij ⁦‪Op1‬⁩ gisteravond: geen publiek, waardoor de focus voor ons als gasten op wat er aan tafel gebeurde nog groter (en intiemer) werd.

RTL heeft besloten om ook de talkshow van Eva Jinek voorlopig zonder publiek uit te zenden. De hele uitzending staat vanavond in het teken van het coronavirus.

Momenteel heeft RTL een marathonuitzending van 17.30 tot 20.00 uur over het coronavirus. Het is een samenwerking van RTL Nieuws en RTL Boulevard.

Eerder vandaag liet Omroep MAX al weten dat er geen publiek meer aanwezig zal zijn in de seniorentalkshow Tijd voor MAX.

Foto: BNNVARA

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen