Henny denkt dat zelfs Angela gaat genieten van tv-show

Henny Huisman denkt dat zelfs Angela de Jong vanavond gaat genieten van zijn nieuwe programma Waar Is Dat Feestje op SBS 6. Dat zegt de presentator vandaag in het AD. Naast Flikken Maastricht en The Voice Kids biedt SBS 6 de kijker vanavond weer eens iets frissers op de vrijdagavond: een nieuwe candidshow met Wendy van Dijk en dus het programma van Huisman. Wendy en Henny zitten nu al bibberend op de bank, want wat zal Angela hier zaterdag van vinden?

Het is geen geheim dat Angela geen fan is van de 68-jarige Henny en dat heeft hij zelf ook wel door. ” Jullie Angela de Jong vergeleek mij met Johan Vlemmix. ‘Alles doen voor aandacht’, schreef ze. Dat vond ik echt een grove belediging.”

Het is onverdiend, zegt Henny. “Ik heb wel prijzen gehad en programma’s bedacht. En eerlijk gezegd denk ik dat Angela dit programma heel leuk gaat vinden.”

Waar Is Dat Feestje is door Henny zelf bedacht. “Maar als ik heel eerlijk ben, wilden ze aanvankelijk iedereen behalve mij. Dat heeft te maken met mijn leeftijd en dat ik niet in hun sterrenstal zit. Ik ben immers niet in vaste dienst van Talpa, hè. En er klonk ook iets door van ‘Henny Huisman, moeten we dat nog wel willen?”

Toch werd hij het. “Ik heb hiervoor moeten knokken, maar dat heb ik mijn hele leven gedaan.

Waar Is Dat Feestje is om 21.55 uur te zien op SBS 6.

Lees ook:
Angela de Jong wordt treurig van Henny Huisman (15 februari 2019)
Angela de Jong vindt Henny Huisman egotripper (7 december 2019)

Foto: SBS, NPO

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen