Reanimeert candid camera de carrière van Wendy?

Candid camera is een genre dat veel mensen leuk vinden, maar compleet wordt verwaarloosd op de Nederlandse televisie. Vanavond brengt Wendy van Dijk het genre terug op de buis met de nieuwe studioshow Wie Het Laatst Lacht op SBS 6. Op Ushi-achtige wijze worden bekende én onbekende Nederlanders in de maling genomen. Daarmee gaat de presentatrice weer helemaal terug naar haar roots. Gaat dit format de ommekeer betekenen in de tanende televisiecarrière van Van Dijk?

Van Dijk denkt dat de kijker er aan toe is om gewoon weer even zorgeloos te kunnen lachen, maar realiseert zich dat de concurrentie pittig is met Flikken Maastricht op NPO 1 en haar vroegere programma The Voice Kids op RTL 4.

De presentatrice in De Telegraaf: “Natuurlijk hebben we grote concurrentie op de vrijdag met programma’s als The Voice Kids, maar als SBS moeten we bouwen aan nieuwe merken. Wie het laatst lacht is een heel gevarieerd programma geworden.

Het levert hilarische tv op, zet ze. “En ik ben zo blij dat ik het heb kunnen maken met David Lipschits, de meester van de verborgen camera, die al voor Ralph Inbar werkte en met wie ik ook Ushi heb gedaan. Het is echt hogeschool verborgen camera.

Wie Het Laatst Lacht is om 20.30 uur te zien op SBS 6 en vormt een uitzendavond met Waar Is Dat Feestje van Henny Huisman (21.55 uur).

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen