Frits Huffnagel eist excuses van Youp als hij overleeft

Frits Huffnagel, presentator van de talkshow Frits! op Omroep West, vindt dat Youp van ’t Hek alsnog zijn excuses moet maken aan de homogemeenschap als hij het coronavirus overleeft. Dat zegt de VVD-prominent op Twitter. Huffnagel, die onlangs opstapte als voorzitter van Pride Amsterdam na een uitspraak over vluchtelingen, lijkt niet erg mee te leven met de cabaretier, die in het ziekenhuis is opgenomen omdat hij getroffen is door het dodelijke coronavirus. Hij wil nog steeds excuses.

Twee jaar geleden lag Van ’t Hek onder vuur, omdat hij het gebruik van het woord ‘pisnicht’ verdedigde. Huffnagel heeft dat hem nog altijd niet vergeven.

Huffnagel: “Natuurlijk wens ik Youp van ’t Hek beterschap, net als alle anderen die besmet zijn met het coronavirus. Alleen hoop ik dat hij aan zijn bed vooral veel wat hij noemt ‘pisnichten’ krijgt. En dat hij wanneer hij weer beter is alsnog excuses aan biedt voor zijn column van toen.

Die redelijk bizarre opmerking komt Huffnagel op veel kritiek te staan. “Dit is laag. Dit is heel erg laag. Ga je diep schamen. Ik ben zelf homo en van mij hoeft Youp helemaal niks behalve beter worden“, zegt ene Victor.

En Marjolijn: “Iemand beterschap wensen en vervolgens doorgaan met ‘maar…’ of ‘alleen…’ is echt smakeloos, ongeacht wat deze persoon eerder heeft gedaan. Zeg dan gewoon niets.

Ralf: “Hou eens op Frits, ga je die rekening echt nu vereffen? Net zo goed als jij dingen bij Radio 1 mag roepen mag Youp ook van alles zeggen. Dat is zo mooi in ons land. Deze pisnicht heeft er in ieder geval totaal geen last van en wenst Youp heel veel beterschap!

Foto: Omroep West

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen