Angela de Jong denkt dat ze gewoon vakantiegeld krijgt

Angela de Jong maakt zich geen zorgen over haar vakantiegeld, nu het geluid klinkt dat bedrijven dit mogelijk later uitbetalen vanwege de coronacrisis. Zij krijgt haar vakantiegeld namelijk pas in december. Dat heeft de AD-diva gezegd in Goedemorgen Nederland. De Jong rekent erop dat zij niets misloopt door de ellendige coronacrisis waar ons land momenteel in zit. “Wij zelf krijgen het pas in december bij het bedrijf waar ik werk. Daar maak ik me in die zin geen zorgen over.”

Wel ziet De Jong haar meivakantie naar Italië in rook op gaan. “Ik heb gelukkig nog een week wintersport gehad in februari en daar zijn we allemaal gezond uitgekomen, dus dat is heel fijn. We zouden in mei een weekje naar Italië gaan, maar ik denk niet dat het doorgaat.”

Het is een hard gelag voor De Jong: na al dat drukke tv-kijken had ze zich op wat ontspanning verheugd. “En ik denk dat de zomervakantie er ook niet in zit. Dat is heel jammer.”

Waarom zat De Jong eigenlijk in Goedemorgen Nederland? Om te verklaren waarom er zo veel mensen televisie kijken tijdens de coronacrisis. “Je kan niet naar buiten en je kan niet winkelen en dan gaat het kastje in de kamer maar weer aan“, legde ze uit.

Eureka!

Foto: KRO-NCRV

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen