Grote finale The Voice Kids in gevaar: uitgeklede versie?

Het begint er sterk op te lijken dat de live-finale van The Voice Kids op 1 mei geen doorgang kan vinden door de strengere coronaregels. Hoe het slot van de show wordt ingekleed is op dit moment nog niet bekend. Dat heeft RTL laten weten. Door het verbod op evenementen en bijeenkomsten tot 1 juni zijn er nóg een heleboel dingen die niet doorgaan. Zo mag er zelfs geen publiek aanwezig zijn bij de Dodenherdenking op 4 mei. En de finale van The Voice Kids vindt drie dagen eerder plaats.

Het negende seizoen van The Voice Kids is momenteel in volle gang, maar nog niet álles staat op band, namelijk het belangrijkste onderdeel. “Van The Voice Kids is alles al opgenomen, behalve de live finale op 1 mei.”

Wat gaat er met deze uitzending gebeuren? “Voor een beslissing rondom deze finale houden RTL en producent ITV het nieuws van het RIVM nauwlettend in de gaten.”

Het zou kunnen dat de finale gehouden wordt zónder publiek of dat er een geheel aangepaste vorm wordt uitgevonden. Wellicht zou zelfs het uitstellen van de finale tot juni kunnen worden overwogen, al ligt dat minder voor de hand.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen