Anouk over Lil’ Kleine: ‘Spreken elkaar natuurlijk niet’

Anouk heeft de ruzie met Lil’ Kleine nooit meer bijgelegd. De twee hebben geen contact meer sinds hij haar bij The Voice of Holland heeft uitgescholden voor kankerhoer. Dat blijkt uit uitspraken van de zangeres op Instagram. Heel even leek het erop dat het afgelopen seizoen van The Voice niet zou kunnen worden afgerond, omdat Anouk in eerste instantie liet weten niet meer met Lil’ Kleine in één studioruimte te willen zitten. Inmiddels zijn de emoties wat gaan liggen, maar pais en vree is het niet.

Anouk heeft geen enkel contact met de rapmuzikant. Als één van haar fans vraagt hoe het met Lil’ Kleine is, antwoordt de zangeres: “Zou het niet weten. Wij spreken elkaar natuurlijk niet.

Ze heeft geen zin meer om al te veel woorden vuil te maken aan hun ruzie. “Hoop dat het goed met hem gaat, ook met z’n vrouw en hun mooie kindje. Het is niet belangrijk meer, het is allemaal geweest. Het is niet zo spannend en belangrijk.”

Dat ze met collegacoach Ali B wél door een deur kan, is geen geheim. Nog altijd beleeft ze veel plezier met deze collega. “We lachen een aantal keer per dag.

Momenteel zit Anouk vast in Marokko vanwege de coronacrisis.

Lees ook: Tv-crisis: Lil’ Kleine scheldt Anouk uit voor ‘kankerhoer’ (6 november)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen