RTL komt met Nederland in Beweging voor gevorderden

De sportscholen in Nederland zijn dicht vanwege de coronacrisis en voor iedereen die niet genoeg heeft aan Olga Commandeur en haar pasjes, komt RTL straks met een soort Nederland in Beweging voor gevorderden. De zendergroep heeft Arie Boomsma in de arm genomen voor het dagelijkse programma V-GYM op Videoland. “Arie gaat met (oud) topsporters work-outs van 20 minuten voor thuis geven“, legt RTL uit. “Blijven bewegen en fit zijn is extra belangrijk op dit moment.

V-GYM begint op donderdag en zal daarna elke ‘thuiswerkdag’ te zien zijn. “Met komende week onder andere Kjeld Nuis, Ellen Hoog, Mark Tuitert en Taeke Taekama.

Boomsma vindt het leuk om dit samen met RTL te realiseren. “In V-GYM ga ik trainen met kampioenen en bespreek ik met hen hoe zij in tijden van corona nu nog fit blijven. Maar we sporten niet alleen samen, maar ook met jou.”

Iedere thuiswerkdag geef ik nieuwe tips & tricks om samen in beweging te blijven.

Iedereen die niet allergisch is voor Arie Boomsma kan vanaf donderdag terecht op Videoland.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen