Tv-crisis: Lil’ Kleine scheldt Anouk uit voor ‘kankerhoer’

Geplaatst op wo 06 nov 2019 om 8:30

Het gerucht dat de radio-VI in de openbaarheid bracht dat er slaande ruzie zou zijn tussen Voice-coaches Anouk en Lil’ Kleine blijkt te kloppen. De rapper heeft de zangeres tijdens opnames uitgescholden voor kankerhoer, waarna ze hebben gevochten. Dat meldde RTL Boulevard gisterenavond. Er is hier geen sprake van een publiciteitsstuntje, aldus verslaggever Aran Bade. Volgens hem is er een serieus probleem achter de schermen omdat Anouk niet meer samen wil werken met Kleine.

Het zit goed mis, aldus Bade. “Er is vuurwerk achter de schermen geweest. Het verhaal is dat Lil’ Kleine niet wilde reageren op een kandidaat die een rap deed en dat zou voor Anouk heel raar zijn geweest. Zij heeft toen gezegd: ‘Waarom reageer jij daar niet op? Dit is toch jouw genre?’ Dat is toen een woordenwisseling geworden. Anouk zou toen hebben gezegd: ‘Ik vind jou eigenlijk helemaal geen goede coach.’ Dat is weer in het verkeerde keelgat geschoten bij Lil’ Kleine.”

Kleine schold Anouk daarop verrot. “Die heeft toen gezegd: het oudste beroep ter wereld plus een ernstige ziekte. Dan weet jij ongeveer wat er gezegd is. Het is erg hard gezegd en toen is Anouk helemaal door het lint gegaan. Er zou zelfs een vechtpartij zijn geweest en de opnames zijn stilgelegd. Daar is uit voortgekomen dat Anouk heeft gezegd: ‘Ik wil niet meer met Lil’ Kleine in een studio.’ Het zijn alle twee heftige persoonlijkheden.”

Wanneer is dit gebeurd? “Dit zou afgelopen weekend hebben plaatsgevonden toen de Knock-Outs werden opgenomen. Vanwege het tienjarig jubileum waren er toen gastcoaches. Chantal Janzen zegt dat het echt toeval was, maar wij weten dat Anouk en Lil’ Kleine toen niet op dezelfde momenten in de studio zijn geweest.”

Tijdens de Knock-Outs zitten coaches Anouk en Ali B samen met twee gastcoaches en zitten coaches Lil’ Kleine en Waylon samen met twee coaches. Volgens RTL is dit vanwege het jubileum van The Voice, maar volgens Shownieuws – dat korte lijntjes heeft met Voice-eindbaas John de Mol – is dit een noodgreep geweest vanwege de ruzie.

Wat gebeurt er als Anouk daadwerkelijk niet meer met Lil’ Kleine de studio in gaat? “Als Anouk dit vol blijft houden, dan is er een probleem bij de liveshows in januari.”

Als dat zo is, ga je Anouk dan vervangen of Lil’ Kleine? Dat kan eigenlijk niet. Zij horen daar te zijn met de kandidaten die ze hebben gekozen.”

Bart Ettekoven van Shownieuws verwacht het ergste: “Anouk is best wel principieel vaak.”

RTL laat in een verklaring weten: “Het klopt dat Anouk en Lil’ Kleine een aanvaring hebben gehad. De kou is nog niet uit de lucht. Meer willen we er niet over kwijt.

Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland begint vrijdag op RTL 4.

Foto: RTL
112 Reacties op “Tv-crisis: Lil’ Kleine scheldt Anouk uit voor ‘kankerhoer’”


 1. Ikke

  Anouk heeft natuurlijk gelijk. Maar Lil’ Kleine is het gezicht van nieuw online jongerenplatform van Talpa. Dus als de ruzie niet wordt bijgelegd, is de keuze duidelijk.

 2. Suzy Wang

  Ik zou wel eens willen weten wat er met dat hondje is gebeurd. Als de geruchten waar zijn hoe kan het dan zijn dat daar n baby in huis is.

 3. Pierot

  En we trappen allemaal weer in de media campagne van talpa, die keurig opbouwt naar eerste aflevering vrijdag. Dom dom dom

 4. M00i

  RTL heeft hier ook wat over te zeggen. Dan kan lil Kleine nog zo lekker liggen bij Talpa, als hij dit daadwerkelijk gezegd heeft staat ie niet heel sterk.

 5. P

  Je kunt tokkies uit tokkieville weghalen, maar het blijven tokkies.
  Vroeg of laat gaat het altijd mis.

 6. wijsneusje

  Stiekem toch een publiciteitsstunt. Walgelijk. Ik ga niet kijken naar die nepperij.

 7. Pauline

  Is Anouk geen hoer ?

 8. Ruud

  En dit is nou precies de redenen waarom wij geen RTL meer kijken.
  To kk ie TV !!!! Voor kanslozen!!!

 9. Jamie

  Lil’ Kleine is een asociale, patserige schreeuwerd zonder enig talent. Heel kort lontje. Datzelfde driftige kleutergedrag zag je toen een verslaggeefster hem enige tijd geleden vroeg naar zijn overleden hondje. Dat hondje was gestorven toen het per ongeluk de coke van Lil’ Loser en zijn enge plastic vriendinnetje had opgelikt.

  RTL moet deze idioot gewoon de laan uitsturen. ‘K*nkerh**r’ kan echt niet.

 10. Groenig

  U hoorde het uiteraard het eerste bij mij.

 11. T. Muts

  Misselijk ventje…let een beetje op je woorden. En doe niet zo populair !!
  Anouk is een topper.

 12. Daan

  Team Anouk

 13. Sander

  De PR-machine draait weer op volle toeren. Zo doorzichtig, iedere keer is er wat in aanloop naar een nieuw seizoen of nieuwe aflevering

 14. Oja

  Die Kleine staat voor mij synoniem voor de verloedering van onze maatschappij. Gasten die vooral een grote bek hebben, alleen op geld uit zijn en voor de rest schijt hebben aan alles en iedereen. Begrijp ook totaal niet dat Talpa met dat joch in zee gaat. Imago wijs een mega blunder. Hulde voor Anouk!

 15. K.C.T.

  Lil kleine is dat misbaksel heilig?????????, talentloos kereltje met te grote kronen in zijn bek, kan helemaal niks, grote muil, verder inhoudsloos,,,,, voor dit soort geldt een efficiënte oude methode, meteen enkele klappen vol op z’n grote muil, niet zeuren, boem pats, oppakken en op straat kieperen,,, zoals hij met z’n hondje heeft geflikt.

 16. Kim Jong-un dos tres

  Ze werken toch beiden met Kees de Koning? Misschien kan hij bemiddelen.

 17. Kijker

  Ik snap niet dat Talpa zulke mensen als Lil’ Kleine binnen haalt.
  Dan kan je gelijk de denk wijze van Talpa zien.

 18. Kijker

  Anouk houden en Lil’ Kleine eruit zulke gasten horen bij de voice niet thuis.

 19. yohji

  pfff dit soort gefabriceerde relletjes om kijkers te trekken
  hoe doorzichtig

  het is nu 10 jaar op de buis

  welke winnaar is hier ook maar enigszins wijzer door geworden ?

 20. Sjaak

  Anouk en Lil zijn beide respectloos en kansloos. Verschrikkelijke mensen zonder enig talent.

 21. TV Kijker

  Wat een zielige PR campagne!

 22. Game Over

  Tsja, en zo wordt ook het laatste hitformat dat bij RTL zit om zeep geholpen. JdM heeft geen belang meer bij de Voice want is los van de koper ITV en heeft voorlopig ook geen kans om het naar Talpa Network te halen.

  RTL heeft met Lil Kleine het Paard Van Troje binnengehaald..

 23. StefanV

  Een rapper gedraagt zich zoals rappers zich massaal gedragen. En mensen zijn nog oprecht verbaasd ook.

  Het ging trouwens al veel eerder mis, namelijk op het moment dat talentloze rappers werden geselecteerd als jurylid/coach bij zangwedstrijden. Ze kunnen zelf amper zingen, hebben geen muzikaal talent, maar oordelen wél over anderen. En waarom zitten ze daar? Niet omdat ze deskundig zijn, maar vanwege de kijkcijfers en het bereiken van doelgroepen.

 24. Kim Jong-un dos tres

  Als je iemand uitscheldt voor k*nkerho*er, ben je geen knip voor de neus waard.
  Dan kun je nog zo hard roepen en rappen wat je allemaal voor dure merken draagt, maar je bent een nog legere huls dan je al was.

 25. Eindelijk

  @yohji 10 jaar de voice is 10 jaar vermakelijke televisie. Heerlijk om met de voice het weekend te beginnen. Maakt mij niet uit of de winnaars wel of geen carrière daarna hebben. Het programma is er voor de kijker!

 26. Ralph

  John de Mol heeft toch helemaal niks meer te maken met The Voice… Hij heeft Talpa Media al een tijd geleden verkocht aan ITV en alle banden tussen ITV en De Mol zijn inmiddels verbroken. Zie: https://www.mediacourant.nl/2019/09/john-de-mol-en-itv-uit-elkaar-talpa-media-verdwijnt/

 27. Team Anouk

  Lil kleine is een Amsterdams blaaskaakje…
  Wat een pestpastsertje…

  Inderdaad dat hondje. Gewoon overleden omdat het keffertje wat achtergebleven coke van de salontafel likte!

  https://www.geenstijl.nl/5149870/joepie-dierendag/

  En vergeet deze niet:

  https://www.at5.nl/artikelen/181423/krant-onthult-criminele-vriendenkring-van-rapper-lil-kleine

 28. Minder of Mirjam

  Weg met L’ul Kleine. Hij is een van de redenen dat ik geen TVOH meer kijk. Wat een over het paard getilde nietsnut.

  Tuurlijk, Vrouw Teeuwe is ook niet een van de makkelijkste maar zij is gewoon super eerlijk tegen de kandidaten en heeft een carrière van 20 jaar, dat zie ik L’ul Kleine echt niet bereiken.

 29. yohji

  9:16

  vermakelijk ?

  alles wat ik zag was 4 egootjes op een stoel die de meest idiote onzinnige nep complimenten uitkramen

  het draait vooral om hun egootjes en niemand anders

  en wtf doet ali daar nog steeds ?
  de grootste talentloze clown op tv

 30. Suzy Wang

  HONDje.

 31. Je dikke moeder

  Ik vind Lil kleine een tokkie pur sang en Anouk vind ik een Nederland-hater.

  Ik sta er niet van te kijken dat deze twee een kort lontje hebben en geweld gebruiken om hun punt duidelijk te maken; intellectueel niveau van 0

 32. Martien Meiling

  Ik heb in de wandelgangen vernomen dat Anouk te keer is gegaan als een viswijf. Doet ze ieder jaar dus dat is niet nieuw.

  Daarna is Lil’ Kleine uit zijn plaat gegaan. Anouk moet eens bij zichzelf te raden gaan.

  Een verhaal heeft 2e kanten.

 33. Je dikke moeder

  Stelletje holbewoners

 34. Jacob

  Lil’kleine, ben vooral benieuwd hoe hij over zijn eigen vriendin denkt.
  Hij heeft zelf een relatie met de grootste plastic h**r van Amsterdam.
  Lil Kleine hoort niet bij de Voice en RTL moet met hem stoppen.

 35. Steven

  Dat walgelijke pisjong hadden ze nooit moeten toevoegen

 36. Magnus Dickendorfer

  Anouk heeft toch 6 kinderen bij verschillende gekleurde mannen? Nuff said.

 37. Snake Charmer

  Anouk is een tof wijf.

 38. L.

  Dat bewijst maar weer dat je zulke jochies niets moet laten doen in de tv wereld. Gewoon een ordinair jong dat geen opvoeding heeft gekend. Je zou je rot moeten schamen.

 39. G.ossip

  Iemand die zo tekeer gaat moet gewoon per direct ontslagen worden,dag Lilkleine tot nooit weer.

 40. Oppersmurf

  Door het woord ‘kanker’ te gebruiken weet je meteen het niveau van ‘Kleine’: geen!

 41. Curryworst

  @Groenig
  Wed 06 Nov 2019 om 8:50
  U hoorde het uiteraard het eerste bij mij.

  Ja, Jij berichtte hier maandagochtend/-middag al over.
  Nog voordat het ergens bekend was in de media.
  U zit dicht bij het vuur? Nog meer sleeze en dirt over Lølletje Kleine?
  Let us know.

 42. thom

  Dit is no way een poging om een nieuw seizoen onder de aandacht te brengen, want dat heeft TVOH sowieso niet nodig na al die jaren. Dit is typisch een gevalletje extreem narcisme icm overmatig drugs- en drankgebruik, nu snel wat damage control en je zal zien, tijdens de liveshows zit iedereen weer keurig in zijn stoel. En door…

 43. Ronald

  Lil Kleine is inderdaad een waardeloze coach met een grote mond.

 44. yohji

  9:34

  nou en ?
  dat is haar eigen keuze 🤷

  maak je niet zo druk om andere en hun leven

 45. Roos

  Vanwege de beperkte woordenschat van sommige types is kankerhoer het eerste wat bij ze opkomt.
  Dat woord is jaren geleden door buitenlandse jochies hier geïntroduceerd.

 46. Wanny

  Alles om de kijkcijfers omhoog te krikken. Even een sensatieverhaal de pers in gooien en er kijken toch weer wat meer mensen.

 47. Thom

  Gezellige vrijdagavond tv voor het hele gezin ;)))
  Dat hier überhaupt nog mensen naar kijken.

 48. Annoniemus

  Allemaal nep weer dit opzetje om kijkers te trekken , wedden dat Anouk en die Dwerg elkaar om de hals vallen in de eerste aflevering? #rtlwalgelijk

 49. maria

  Ik hoop echt dat ze die kleine Lil the Midget er uit flikkeren. Hij heeft geen enkele kennis of kunde van muziek en drijft op glichés en zijn nep Amsterdamse “emoties” zum kotzen. Hij verheerlijkt criminelen en kicht op geld en glamour. Hij mag nog niet eens in de schaduw staan van Anouk, niet eens haar schoenzolen likken! Go away.

 50. Televisieman

  The Voice hoort toch familie televisie te zijn? Daar horen geen coaches te zitten die andere coaches voor K**KER H*ER uitschelden. Wat voor boodschap geef je hiermee af als producent en tv zender? Direct ontslaan

 51. Victor Klootwijk

  Vier brandende vragen blijven nu nog over voor mij. Eén: Wie heeft de vechtpartij gewonnen? Twee: Welke persoon heeft als eerste bedacht dat het een goed idee is om dat reptielenbrein in huis te halen? Drie: Waarom is Kleine zo populair bij kinderen? En vier: Is Kleine wel echt populair bij kinderen?

 52. Eric

  Troosteloos. Nieuwe Voice serie gaat sowieso minst bekeken reeks worden ooit. Cijfers dalen al paar jaar.

 53. Kamikaze

  Dus John de Mol neemt dit soort onaangepaste, onopgevoede snotventjes aan, terwijl hij er aan de andere kant mensen Selma van Dijk en Gallyon van Vessem uit schopt. Trek uw conclusie.

 54. Victor Klootwijk

  Ok, nog één brandende vraag: Waarom draagt Kleine altijd een marmot op z’n hoofd?

 55. Kell

  @Pierot

  Het lijkt me dat jij hier degene bent die dom is. Of denk je serieus dat het goed is voor Talpa als een van de gezichten van hun programma de ander uitscheldt voor ka.nkerh.oer? Was het een ruzietje geweest, dan had je gelijk kunnen hebben, maar dit soort woordgebruik is echt niet in Talpa’s voordeel. Dat snapt zelfs een kind.

 56. Roos

  Vanwege de beperkte woordenschat van sommige types is k…h… het eerste wat bij ze opkomt.
  Dat woord is jaren geleden door buitenlandse jochies hier geïntroduceerd.

 57. Meneer Kaktus

  Tokkies die doen wat je van tokkies verwacht: je verwacht het niet.

 58. Guttegut

  Paupervolk blijft paupervolk zullen we maar zeggen.

 59. Cafeine

  Voor dit soort types, neem bv ook boef, zijn alle vrouwen “hoeren”. Diep triest, totaal geen respect en ze worden nog op handen gedragen ook. Walgelijk.

 60. Kim Jong-un dos tres

  Hoe is het met het hondje van Lil Kleine?

 61. Bart

  @P Precies! Daar komt de ware aard van dit jongetje naar boven. Die heb ik er trouwens altijd doorheen gezien. Door bepaalde mensen (zoals de Mol) word hij op handen gedragen. Het is ongelooflijk. Men zou dit soort ventjes gewoon moeten negeren. Gevaarlijk voor alle kinderen die naar hem kijken. Vroeg of laat gaat het mis met deze jongen. Ik kan niet wachten.

 62. Karel

  Lol, hobbit kleine is een fake ace rapper, hij rapt zover je over rap kan spreken voor kleine kinderen.

 63. Krusa

  Lil kleine een klein opneukertje met een veel te grote bek.
  Slijmen kan hij wel maar dat doet hij alleen bij zijn criminele contacten.
  Z’n vriendin die een overdosis aan botox in haar gezicht heeft zitten is ook alleen maar bij hem voor het geld.

  Op een dag zal hij alles verliezen dan komt ie zichzelf nog wel tegen.

 64. Zucht

  Waf, waf, woef, woef, grom, grom, ai, ai….

 65. Dolfi

  @cafeine niet alleen Boef ook kleine houd van kleine kechs, kijkt u even mee

  https://youtu.be/is0DliJwQU4?t=577

 66. Sabine

  Ik snap Anouk wel, maar vind van beide wel: gebrek aan professionaliteit! Doe gewoon je werk en houd bij dat programma werk en privé gescheiden. Ze worden betaald om daar (tegelijkertijd, naast elkaar) kandidaten te beoordelen en niet elkaar!
  Als dat contractueel is afgesproken bij hun in dienst stelling (wat ik mag hopen) dat moeten ze er gewoon allebei gaan zitten tijdens alle komende shows. Punt.

 67. Paul

  Team Anouk, duidelijk.
  Lil kleine… het woord zegt het al….

 68. orgel

  elk lil kleine nummer gaat over pillen slikken 🤣

  wat een hoopje trieste ellende is dit kkr jong zeg

 69. Gutennacht

  Lil kleine is alleen maar gevraagd omdat hij een jong publiek trekt maar het is gewoon een straatschoft die het K woord gebruikt.

 70. oijoepio

  Dacht eerst ook aan een publiciteitsstunt, maar dat lijkt me nu onwaarschijnlijk. Dan zouden ze dat ene woord niet hebben gebruikt. Dat beschadigt Lil’ Kleine en het programmaformat te veel, op de midden-lange termijn, want dat blijft aan je kleven.

 71. Compelle

  Lil kleine is alleen maar gevraagd omdat hij een jong publiek trekt maar het is gewoon een straatschoft die het K woord gebruikt.

 72. PeteyPlastic

  …Lil Kleine krijgt klappen…

  https://www.youtube.com/watch?v=QYSri0nV1GA

 73. Heb eens lef

  Die L’il is helemaal niets als coach. Ook niet als kijkcijfermagneet: neem TVOH gewoon op, en spoel hem door. Misschien kan Vd Vorst ballen tonen, en eisen dat L’il er nog voor de liveshows uitgeknikkerd wordt. Misschien heeft Guus Meeuwis nog tijd op de vrijdagavond.

 74. Tyger

  Feitelijk heeft Jorik gelijk.

 75. Peter van der Plas

  Zou zomaar een opzetje kunnen zijn om de kijkcijfers in januari op te krikken – onderschat de kijkers niet -Lil Kleine grote bek en geen inhoud –

 76. Hermann Boring

  Hopelijk heeft ze hem een goed pak slaag gegeven.

 77. Machteld

  Ik denk toch niet dat iemand op die manier zo grof uitschelden (wat er dan ook aan vooraf mag zijn gegaan) de pr is waarop je als zender/maker zit te wachten. Sensationeel zeker, maar zo plat… Tast het imago van zo’n show alleen maar aan. Identificeert de (RTL-)kijker zich daarmee? Kweetet niet hoor… Er zijn vaak genoeg incidentjes geweest, maar dit lijkt me van een ander kaliber.

 78. Facts

  Anouk wint met 1 hand van Jorik

 79. Leo vloers

  Ontslaan en alles boycotten van die kwal.

 80. Ron

  Nooit gesnapt waarom die blaag van een Lil’ Kleine coach moest worden daar. TeamAnouk dus. Maar zou dit niet gewoon een publiciteitsrelletje zijn….het nijgt er een beetje naar namelijk.

 81. HBaz

  Wie is die Lil’ Kleine nou eigenlijk? Een verwend moeilijk opvoedbaar ventje met spatjes. Die zit daar alleen maar om jonge kijkertjes te trekken.

 82. Trudy

  Verwend rotjoch is die Lil’Kleine. Wat een lozer. Lees eens het commentaar hier en rot op van tv.

 83. Robin Martens Lover

  Lil kleine heeft gelijk! Anouk heeft al meer dan 6 kinderen van 6 verschillende mannen!!

 84. Connerjohn

  Zijn er nou echt mensen die hier nog intrappen? Men heeft publiciteit nodig en nu wordt er spanning opgebouwd. Een spanning die ze tot de knock out ronde nu kunnen opbouwen. Uiteindelijk komt er dan weer een nieuwsbericht dat via bemiddeling van John de Mol zelf het weer goed is gekomen. Ook hier gaat dan weer veel aandacht aan besteed worden. Fake, fake, fake.

 85. sukkel

  Dat ze die tokkie kabouter die zwaar over het paard is getild nog een platform op Tv geven mannetje bakt er niks van Hij hoort in een heropvoedingsgesticht thuis

 86. Donald Dumb

  Bij elke andere werkgever wordt je gelijk ontslagen bij zulk gedrag, maar nee niet bij John de Mol.
  Hoe asocialer je bent hoe groter het podium dat je krijgt bij hem. Zie ook bijv. Dave Roelvink.
  En er zal weer bewezen worden dat veel Nederlanders hypocriet zijn. Want die zullen gewoon weer kijken naar The Voice.
  Onbegrijpelijk dat die Lil Kleine kn eus zoveel aandacht krijgt. Zijn ‘muziek’is werkelijk niet om aan te horen…

 87. Daan

  Typische RTL bagger. Is dit nu de vernieuwing?

 88. Donald Dumb

  Connerjohn.

  Nou genoeg die er nog intrappen Let maar op.
  Irritante grofgebekte juryleden waar het om draait maar toch weer The Voice gaan kijken.
  Boycotten is het enige wat helpt…

 89. Japio

  Ik heb nooit begrepen waarom Li’l Kleine in die jury zit. Hij doet heel lief en aardig maar als hij een kritisch oordeel moet geven, is hij nergens meer. Deze jongen kan nog niet eens in de schaduw staan van Anouk.

 90. Donald Dumb

  Japio.
  Gewoon niet kijken als je je ergert aan juryleden.
  Als mensen blijven kijken blijven ze zitten want dan doen ze wat ze moeten doen…

 91. Pieter

  Martien Meiling

  Je moet ’t verhaal niet verdraaien Anouk zegt niks verkeerd.

  12.01

  Waarom heeft hij gelijk we zullen nog weleens kijken hoe hij ’t eraf brengt in zijn relatie.

 92. de deskundige

  Geef Kleine een trap onder zijn kont en neem een echt jurylid want die kleine bakt er niets van.

 93. Mark

  De promotiecampagne draait weer overuren… Alles voor de kijkcijfers.

 94. Freek

  Als die Lill Kleine rat echt dat heeft geroepen naar Anouk. Dan moet RTL Lil Kleine rat laten gaan. Dit is namelijk in geen enkel normaal bedrijf acceptabel.

 95. Henk K.

  Laten we eerlijk zijn, Anouk laat zich ook wel eens gaan… Het is niet zo dat Kleine hier de enige is die ruzies uitlokt. Ze hebben beide goed naar Gordon gekeken.

 96. Jasper

  Zijn er geen beelden van die vechtpartij. Dat is tenminste echt tv. Die hele voice is 1 groot fake show. Zoals al die talenten shows. Uiteindelik bepaalt niet de kijker de winnaar, maar de mensen van het programma zelf. Want zij moeten met die persoon straks gaan werken. En niet de kijkers, alleen de kijkers zullen denken dat zij het hebben bepaald, doordat ze mogen stemmen.

 97. insider

  is al lang geleden geweest hoor. Ze krijgen trouwens 2ton per persoon…..

 98. Don

  Whahaha.. ze doen maar lekker, ik vind ze beiden niet te pruimen!.

 99. Ron

  Ik ben dan ook wel benieuwd naar de beelden van die vermeende ‘vechtpartij’ tussen die twee. Er draaien altijd camera’s ook als de opnames gestopt zijn. Dat zagen we jaren geleden ook, toen bij Pauw en Witteman Joran van der Sloot te gast was en Peter R. de Vries die een wijnglas naar hem toe gesmeten kreeg. Dus ik bedoel maar, laat die beelden gewoon eens zien. Zo niet, dan slaat deze ‘rel’ nergens op en is dit niets minder dan een ordinaire promotie/publiciteitsstunt.

 100. Donald Dumb

  De kijkcijfers naar het anderhalfmiljoen. Let maar op.
  Ondanks dat veel Voicekijkers zeggen af te haken nu. Door juryleden die
  ze niet pruimen. Die zaten er vorig jaar ook (toch?) en was er ook geen sprake van een kijkcijferdaling. Kijken en dan de volgende dag hier de gal spuwen. Kijk dan niet.
  Inconsequent volk die Voicekijker…

 101. cafeine

  @Dolfi 10:43

  Dit is wat ik o.a. schreef: “Voor dit soort types, neem bv ook boef “, houdt in dat zowel Die kleine pik én boef ( is het niet waard om met een hoofdletter geschreven te worden) dit soort woorden gebruiken en het nog eens heel normaal vinden om vrouwen zo te noemen. Zo zullen zij hun moeders, zusters en andere vrouwelijke familieleden niet noemen.

  Lief van je dat je dat je een URL hebt gestuurd, maar deze wil ik beslist niet zien omdat ik bij voorbaat weet wat daarin gezegd gaat worden. Ik erger me een slag in de rondte aan deze miezerige mannetjes.

 102. Donald Dumb

  Cafeine. En het erge is dat de huidige tieners alles nadoen van deze ‘helden’.
  Waarom zijn er tefenwoordig zoveel erg jonge overvallers en verkrachters (14, 15, 16-jarige daders) denk je?
  Omdat gasten als Lil Kn eu s en boef dat laten zien in hun clips.
  De jeugd is nog nooit zo asociaal en respectloos geweest als de huidige tieners…

 103. cafeine

  Helemaal mee eens @Donald!

 104. Jasper

  @Donald dumb dit soort gastjes verheerlijken geld, misdaad en sletterige dames
  Gastjes van 14 willen ook snel geld verdienen omdat ze denken er dan pas bij te horen

 105. Je zuster.

  Het is te hopen dat Anouk die kleine galbak meteen goed op z’n asociale muil heeft gehoekt.

 106. Popo

  Het zou mij niet verbazen als die kleine ook geld investeert in drugstransporten.
  Hij werkt samen met gasten die zwaar in de coke zitten.

 107. ano@niem.nl

  Bij RTL is men wel heel erg bang dat dit seizoen gaat floppen en ze gooien er een ruzietje in om kijkers te trekken. Erg goedkoop.

 108. anoniem

  Veel fitties tussen sterren zijn vast gewoon om wat aandacht te genereren.. :-)

 109. fokop

  Lil’ Kleine Bitch

 110. Smulpaap

  Kleine wordt steeds kleiner in die Coach-stoel.
  Dat die gast zich niet kapot schaamt als hij daar weer stotterend en stamelend niet verder komt dan steeds dezelfde 2, 3 zinnen tegenover een deelnemer.
  Underachiever nr 1: Llllieve schat!
  cringe

 111. aammehoela

  Rappers zijn gewoon criminelen met een muzikale grote bek. Niet voor niets door de Nederlanders wordt rap als de meest afgrijselijke muzieksoort genoemd. Niet voor niets kelderden de luistercijfers van 3FM toen men teveel van deze bagger gingen draaien. Neen, vermoedelijk heeft Anouk groot gelijk. Weg dus met die kleine mafkees.

 112. 🐦 Meneer de Uil

  Benieuwd wat Ferry Maat over deze kwestie te melden heeft.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.