Tv-crisis: Lil’ Kleine scheldt Anouk uit voor ‘kankerhoer’

Het gerucht dat de radio-VI in de openbaarheid bracht dat er slaande ruzie zou zijn tussen Voice-coaches Anouk en Lil’ Kleine blijkt te kloppen. De rapper heeft de zangeres tijdens opnames uitgescholden voor kankerhoer, waarna ze hebben gevochten. Dat meldde RTL Boulevard gisterenavond. Er is hier geen sprake van een publiciteitsstuntje, aldus verslaggever Aran Bade. Volgens hem is er een serieus probleem achter de schermen omdat Anouk niet meer samen wil werken met Kleine.

Het zit goed mis, aldus Bade. “Er is vuurwerk achter de schermen geweest. Het verhaal is dat Lil’ Kleine niet wilde reageren op een kandidaat die een rap deed en dat zou voor Anouk heel raar zijn geweest. Zij heeft toen gezegd: ‘Waarom reageer jij daar niet op? Dit is toch jouw genre?’ Dat is toen een woordenwisseling geworden. Anouk zou toen hebben gezegd: ‘Ik vind jou eigenlijk helemaal geen goede coach.’ Dat is weer in het verkeerde keelgat geschoten bij Lil’ Kleine.”

Kleine schold Anouk daarop verrot. “Die heeft toen gezegd: het oudste beroep ter wereld plus een ernstige ziekte. Dan weet jij ongeveer wat er gezegd is. Het is erg hard gezegd en toen is Anouk helemaal door het lint gegaan. Er zou zelfs een vechtpartij zijn geweest en de opnames zijn stilgelegd. Daar is uit voortgekomen dat Anouk heeft gezegd: ‘Ik wil niet meer met Lil’ Kleine in een studio.’ Het zijn alle twee heftige persoonlijkheden.”

Wanneer is dit gebeurd? “Dit zou afgelopen weekend hebben plaatsgevonden toen de Knock-Outs werden opgenomen. Vanwege het tienjarig jubileum waren er toen gastcoaches. Chantal Janzen zegt dat het echt toeval was, maar wij weten dat Anouk en Lil’ Kleine toen niet op dezelfde momenten in de studio zijn geweest.”

Tijdens de Knock-Outs zitten coaches Anouk en Ali B samen met twee gastcoaches en zitten coaches Lil’ Kleine en Waylon samen met twee coaches. Volgens RTL is dit vanwege het jubileum van The Voice, maar volgens Shownieuws – dat korte lijntjes heeft met Voice-eindbaas John de Mol – is dit een noodgreep geweest vanwege de ruzie.

Wat gebeurt er als Anouk daadwerkelijk niet meer met Lil’ Kleine de studio in gaat? “Als Anouk dit vol blijft houden, dan is er een probleem bij de liveshows in januari.”

Als dat zo is, ga je Anouk dan vervangen of Lil’ Kleine? Dat kan eigenlijk niet. Zij horen daar te zijn met de kandidaten die ze hebben gekozen.”

Bart Ettekoven van Shownieuws verwacht het ergste: “Anouk is best wel principieel vaak.”

RTL laat in een verklaring weten: “Het klopt dat Anouk en Lil’ Kleine een aanvaring hebben gehad. De kou is nog niet uit de lucht. Meer willen we er niet over kwijt.

Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland begint vrijdag op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen