Wilfred wil dat Rafael van der Vaart overstapt naar VI

Wilfred Genee zou het heel erg leuk vinden als Rafael van der Vaart als voetbalanalist de overstap maakt van NOS Studio Voetbal naar Veronica Inside. Dat heeft hij gezegd op Radio Veronica. Van der Vaart brengt af en toe een beetje VI in Studio Voetbal. Laatst grapte hij tegen een mede-voetbalanalist dat hij zich afvraagt of hij überhaupt wel voetbal kijkt. “Dat past niet helemaal bij dat programma“, reageert Genee grappend. Daarna: “Wanneer kan je die overstap maken?

Genee denkt dat Van der Vaart veel beter past bij VI. “Je moet het gewoon bij ons komen doen. Het is echt tijd, Rafael, we moeten nu zaken gaan doen.”

Van der Vaart: “Jij schijnt een goede onderhandelaar te zijn.”

Johan Derksen denkt daar anders over sinds hij van iemand hoorde dat Wendy van Dijk 2,2 miljoen euro zou verdienen. Van der Vaart: “Dat is ook wel een beetje mijn fee, hoor, moet ik zeggen. Daar kom ik wel voor.”

Genee: “Hoe lang is het contract met de NOS?

Van der Vaart: “Het is voor vier jaar.”

Genee: “Jezus, vier jaar man, dat is niet vol te houden.”

Van der Vaart: “Ik zit er nu net, ik ben pas begonnen. We zien het allemaal wel, hè? We leven vandaag.”

Genee: “Ja, dat is waar, maar je zou er echt niet misstaan. Jij zorgt tenminste voor een beetje sjeu bij Studio Voetbal. Er wordt een beetje gelachen door jou en dat is heel belangrijk.”

Van der Vaart: “We houden van voetbal en als je dat uitstraalt… Dat doen jullie ook. Jullie beledigen wat meer af en toe. O, dat is satire? Nou, ik moet er ook vaak om lachen.”

Foto: NOS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen