Volkskrant vindt Derksen mediaflop om Baudet-meeting

De Volkskrant roept Johan Derksen uit tot mediaflop van de week, omdat hij dinsdag in de talkshow van Eva Jinek heeft verteld dat hij een onderonsje heeft gehad met Thierry Baudet. Dat is te lezen in de kiosk. Baudet ging met Derksen in gesprek, omdat hij in de media kritische uitspraken heeft gedaan over Forum voor Democratie. En ook bij Jinek was hij kritisch over Baudet. “Bij Jinek noemde Derksen hem een ijdeltuit die zich bij ieder mediaoptreden gedraagt als een dorpsgek.

De voetbalkenner is na het onderonsje nog steeds kritisch over Baudet, maar wél is het volgens hem een ‘leuke vlegel’. “Over de politieke denkbeelden van de FvD en Baudet was het niet gegaan, daarover zijn ze het eens.

De Volkskrant besluit: “Al met al was het in Amsterdam een ‘heel gezellige ochtend’ geweest, zei hij. Dat kan ook niet anders, met ijdeltuiten, dorpsgekken en clowns onder elkaar.”

Waarom Derksen nou precies een mediaflop is blijft volstrekt onduidelijk. Kennelijk ben je volgens de Volkskrant tegenwoordig ook al een mediaflop als je aanschuift bij een politiek leider van rechtse signatuur. Daarmee lijkt de echte mediaflop van de week vooral de Volkskrant te zijn.

De rubriek Top & Flop van de Volkskrant kunt u hier lezen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen