Privé zat met heel team op affaire Marco Borsato

Geplaatst op vr 18 okt 2019 om 9:30

Weekblad Privé heeft met een heel team gewerkt aan de primeur over de affaire van Marco Borsato met pianiste Iris Hond. Dat vertelde hoofdredacteur Evert Santegoeds gisterenavond in Shownieuws. Het nieuws over Borsato’s ontrouw deed showbizzland gisteren op zijn grondvesten schudden en de Privé had de primeur. “We hebben er met een heel team aan gewerkt. Frank Waals onder andere. Hij heeft op een gegeven moment contact gezocht met Marco“, zo vertelt hij.

Het begon allemaal geruime tijd geleden, aldus Santegoeds. “Het zong rond, er was iets met Iris Hond, er was iets met Marco en Leontine wist er van. Leontine en Marco zouden afgelopen voorjaar op reis geweest zijn om de boel bij te leggen. Het zou zijn gelukt en op een gegeven moment hebben we dat maar gevraagd. Vorige week maandag was dat al.

Het is voor een artiest het raarste gesprek dat je in je carrière voert, aldus Santegoeds. “Het slaat daar in als een bom. We hebben het bij het management neergelegd van: ‘Dit horen we, dit hebben we onderzocht en dit hebben we ontdekt. Hoe zit het?’ De manager zegt dan dat ze gaan overleggen met Marco en die kwam even later met het idee om met een verklaring te komen, die we dan een week later konden publiceren. Dat was vandaag. Dat is het rare vak wat wij uitoefenen en waarbij je achter dingen probeert te komen waar je niet achter mag komen.”

Borsato bekent de affaire, maar ontkent dat deze tien jaar – tot afgelopen voorjaar – heeft geduurd. Volgens hem speelde het tien jaar geleden kortstondig. “Onze informatie was dat er dit voorjaar een einde aan gekomen is. Toen was Iris ook heel verdrietig. Zij heeft dat toen gedeeld met vriendinnen en met meer mensen dan misschien verstandig was. Die vertellen het dan ook weer, want het is toch groot nieuws en dan gaat het rondzingen. Zij zegt ook dat het tien jaar geleden was, maar onze informatie is anders.”

Foto: SBS
44 Reacties op “Privé zat met heel team op affaire Marco Borsato”


 1. Paulus

  Op z’n grondvesten schudden?
  Hahahahaha!

 2. Riekie

  Wat doet die mompelende Santefouts nog op tv?

 3. G.ossip

  Vieze roddelnicht heeft weer last van valse schaamte,ze moeten maar eens gaan graven in dat gore nachtleventje van Evertdina,in de homo scene kennen ze hem allemaal.

 4. Mireille

  Marco en Leontine hebben een verstands huwelijk, dat weet iedereen in hun buurt, Leontine is ook geen heilige. Zodra alle kindjes gevlogen zijn, gaan ze beide verder met hun leven. Tot die tijd “spelen” ze het perfecte stelletje ( net als Jo en Wes, Linda en Jeroen, Sylvie en Rafaël, Wendy en Erland, Guus en zijn transexueel Manon, Hans en Connie, André en Monique enz enz) sommige zijn al gestrand en sommige houden angstvallig vast aan t gebroken kopje wat niet meer gelijmd kan worden,

 5. Paut Pielusma

  Heeft zo een damp rag als Evert nooit een vak geleerd?

 6. Suzy Wang

  Daar is viespeuk santegoeds weer.

 7. Bertus

  Zou dat crazy piano meisje de enige uitglijer zijn van die Marco?

 8. Mediamaatje

  Wat een slap gelul. Er is er maar een die dit naar boven heeft gebracht en dat is freelance journalist Frank Waals. Een aardige en kundige man. Op deze manier probeert Santegoeds zichzelf in de spotlights te spelen. In Privé staat ook alleen Franks naam erbij. Evert maakt zelf al jaren niets meer klaar in de showbizz. Af en toe kan hij “shinen” met een verhaal dat via zijn tiplijn binnenkomt. Hij moet zichzelf wel zo naar voren schuiven want bij De Telegraaf ligt hij niet meer zo lekker omdat primeurs uitblijven. De onbeduidende dochter van Corry Konings groot op je blad zetten als scoop werkt ook niet echt. Evert weet dat als hij straks weg moet bij De Telegraaf dat Talpa hem nog dezelfde dag ontslaat. Gelukkig heeft hij zijn bff en styliste Connie W. nog die hem af en toe iets toewerpt.

 9. Robert

  Ik schrok hiervan. En dan te bedenken dat Iris Hond ook een paar jaar een van de vaste ne#k dame was van Matthijs van Nieuwkerk. Ik denk niet dat we Marco nog vaak bij Dwdd zien. Of Matthijs kwam erachter dat ze ook met Marco rommelde en daarom zat Iris ook ineens niet meer bij dwdd

 10. Marco B.

  Lekker op zijn hondjes mmm…

 11. Mieke

  Alles ook bij de zogenaamde BNers is totaal niet wat het lijkt zowel rode loper instagram en de eeuwig prachtige vakantie foto’s er zal nu wel veel meer naar buiten komen over de nep relaties

 12. chuloooo

  @Robert bron?

 13. Nerd

  Mooi nieuws van Evert! Ik hou van zulke primeurs! Het zegt ook wat over de fake wereld waarin je verzeild kan rake als je een zgn. BNér wordt. De massale hoeveelheid tweets en steunbetuigingen bewijst dit maar! Brrrrrrrr!!!

 14. Bramderammer

  Wat een armoe…

 15. Eric

  Volgens mij moeten ze een team zetten op de oplagecijfers van Privé. Nog even en de stekker gaat er uit.

 16. Pauline

  Primair is uiteraard de gedachte, dat hij zelf moet weten waar hij zijn pik in steekt.
  Ik kan niet mee zitten.
  Er schijnen in de wandelgangen geruchten de ronde te doen, dat zij de énige niet zou zijn met wie hij het gedaan heeft.
  Misschien kan de Privé dat ook eens grondig onderzoeken, zodat er voor eens en voor altijd schoon schip gemaakt kan worden.
  Alhoewel dit uiteraard geen enkele garantie voor de toekomst geeft.
  Het zal slechts een kwestie van tijd zijn, dan hopen we maar dat de Privé weer de primeur krijgt….

 17. Piet de zwart

  Marco Neukt al 10 jaar rond, is geen geheim toch?

 18. Mieke Mossel

  Wat ben je een vreselijke man Santegoeds, geld verdienen om de ellende van andere mensen..Bleh !!… ik moet er van kot-sen.

 19. Peanut

  Goh, een affaire. Spannend zeg. Gaat niemand iets aan. Hebben we het hier nog steeds over?

 20. Pauline

  @ Mieke Mossel, U wilt de heer Santegoeds toch niet verantwoordelijk maken voor het feit dat anderen buiten de pot pissen ?

 21. Moud

  Wat een droeftoeter is die Santegoeds toch ook.! Alles doen om dat smerig roddelblad privé vol te krijgen.
  Ga met pensioen, uw houdheidsdatum is ruim overschreden.

 22. johan

  een akelige man is het

 23. Moud

  @Pauline: verantwoordelijk houden!

 24. Moud

  @Moud 11.42 wil je svp mijn naam(@Moud 11.37)niet misbruiken.

 25. Moud

  @Moud 11.42 ik ben namelijk de enige op de heeeeeeele wereld die Moud heet.

 26. Gaby

  Heeft Marco ook nog iets met Nikki Plessen gehad?

 27. Robin Martens Lover

  Vakwerk van de Prive, ik ben blij dat de roddelbladen bestaan!

 28. o.p. lichter

  Wat een triest leven moet je toch hebben om dit soort bladen te lezen , van mij mogen ze het strafbaar maken .

 29. Moud

  Wordt net wakker. Nog wat gebeurd vandaag?

 30. Pauline

  @Moud, hartelijk dank voor Uw taalkundige correctie.
  Ik probeer het goed te doen, maar soms blijft het met onvolkomenheden bevlekt…

 31. Moud

  Sinds de cd verkoop van Marco instort neukt hij alles wat los en vast zit meer schandalen zullen snel volgen van deze BRAVE artiest

 32. papa Hond

  Marco Borsato? Ik zou mijn Hond er vanaf trappen!

 33. Local Hero

  Manmanman wat een werk. Van iemands leed, zelf veroorzaakt of niet, genieten en het uitbuiten.

 34. Kees

  hij had haar vader kunnen zijn, dus gewoon een smeerlap.

 35. FlyingLotus

  Heerlijk, lekker bonken en foekie met een twintig jaar jonger snoepje.

  Heerlijk strak en al helemaal als er nog geen kinderen zijn geworpen.

 36. #watheerlijkikwilook

  @Pauline

  Nee, we houden Santegoeds verantwoordelijk voor het feit dat hij dingen wil weten ─ en dan wil publiceren puur voor de kijk/lees/oplagecijfers ─ die niemand iets aangaan omdat het privé zaken/kwesties betreft.

  Zijn buurman heeft misschien precies hetzelfde gedaan, maar daar doet Santegoeds niets mee omdat het geen BN’er is.

  Santegoeds en z’n collega-rioolroddelnichten vinden het blijkbaar oké om in privé-levens van BN’ers te wroeten alsof een BN’er ‘van ons allemaal is’ als hij/zij in de spotlights staan… FLIKKER TOCH OP met die redenering!

  Wat mij betreft mag/MOET er écht een verbod komen op het spitten naar en publiceren van privé zaken van BN’ers als het verder niet relevant is voor diens werk/carrière waar de BN’er om bekend is.

  Het gaat ons immers geen drol aan hoe een BN’er zijn/haar privé-leven leidt!

 37. Vreemd

  Andre Hazes ging vreemd
  John De Mol ging vreemd
  Rene Froger ging vreemd
  Ruud Gullit ging vreemd
  Harry Mens ging vreemd
  Hans Breukhoven ging vreemd
  Peter R de Vries ging vreemd
  Patrick Kluivert ging vreemd
  Prins Bernard ging vreemd
  Onno Hoes ging vreemd
  Erland Galjaard ging vreemd

  Eentonig verhaal.

 38. Roely

  En er dan ook nog zo trots op zijn dat je dit gepubliceerd hebt.
  Dan ben je toch echt wel heel sneu.

 39. WaveX

  Vreemd gaan met afgelikte boterham Plessen. Dan ben je wel heel hard van de pot gerukt. Die valt alleen op oude, dikke, zweterige maar vooral RIJKE kerels. Alsjeblieft zeg.

 40. Ben

  Dit is pas het begin. Komt nog veel meer let maar op. Je moet wel erg wanhopig zijn om fan te zijn van dit stiekeme engerdje. En nog erger is die sjonnie ieuwbank.

 41. aammehoela

  Mensen met normen en waarden lezen dit soort roddelbladen niet. Wat steek je ervan op trouwens. Helemaal niets. Enkel dat je laat zien dat je alles van dit soort roddels weet en waarschijnlijk niets over de Brexit en Trump.

 42. Sven L.

  Leontine Ruiters is destijds toch door Connie Breukhoven aan Marco voorgesteld tijdens een etentje bij haar thuis. Hij stond op het punt om definitief door te breken en had een bekende wederhelft nodig. Joling zat ook aan tafel; die heeft genoeg verhalen over de fam. Borsato haha. Kan niet wachten tot hij een biografie gaat schrijven á la Gordon. Kun je lachen!

 43. MolTalk

  De waaaaaaarheieieieieieid!

 44. Carola

  O ja omdat het om Marco gaat is niemand geinteresseerd, het blijft gewoon een omhooggevallen italiaantje.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.