Privé zat met heel team op affaire Marco Borsato

Weekblad Privé heeft met een heel team gewerkt aan de primeur over de affaire van Marco Borsato met pianiste Iris Hond. Dat vertelde hoofdredacteur Evert Santegoeds gisterenavond in Shownieuws. Het nieuws over Borsato’s ontrouw deed showbizzland gisteren op zijn grondvesten schudden en de Privé had de primeur. “We hebben er met een heel team aan gewerkt. Frank Waals onder andere. Hij heeft op een gegeven moment contact gezocht met Marco“, zo vertelt hij.

Het begon allemaal geruime tijd geleden, aldus Santegoeds. “Het zong rond, er was iets met Iris Hond, er was iets met Marco en Leontine wist er van. Leontine en Marco zouden afgelopen voorjaar op reis geweest zijn om de boel bij te leggen. Het zou zijn gelukt en op een gegeven moment hebben we dat maar gevraagd. Vorige week maandag was dat al.

Het is voor een artiest het raarste gesprek dat je in je carrière voert, aldus Santegoeds. “Het slaat daar in als een bom. We hebben het bij het management neergelegd van: ‘Dit horen we, dit hebben we onderzocht en dit hebben we ontdekt. Hoe zit het?’ De manager zegt dan dat ze gaan overleggen met Marco en die kwam even later met het idee om met een verklaring te komen, die we dan een week later konden publiceren. Dat was vandaag. Dat is het rare vak wat wij uitoefenen en waarbij je achter dingen probeert te komen waar je niet achter mag komen.”

Borsato bekent de affaire, maar ontkent dat deze tien jaar – tot afgelopen voorjaar – heeft geduurd. Volgens hem speelde het tien jaar geleden kortstondig. “Onze informatie was dat er dit voorjaar een einde aan gekomen is. Toen was Iris ook heel verdrietig. Zij heeft dat toen gedeeld met vriendinnen en met meer mensen dan misschien verstandig was. Die vertellen het dan ook weer, want het is toch groot nieuws en dan gaat het rondzingen. Zij zegt ook dat het tien jaar geleden was, maar onze informatie is anders.”

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen