SBS 6 ontmaskert Connie als meedogenloze huisbaas

Geplaatst op ma 17 feb 2020 om 14:15

Connie Witteman en de bizarre breuk met haar ex Eugène van Dun – hij zou een ander mens geworden zijn door een overdosis vitamine C – zijn al maanden een dankbaar onderwerp voor de showmedia. Aan deze soap kan nu een nieuw hoofdstuk worden toegevoegd, want ook een willekeurige jongedame blijkt slachtoffer te zijn van hun gekibbel. Connie en Eugène hebben samen nog een woning in Rotterdam die ze verhuren aan Maxime en zij is nu naar de media gestapt.

Maxime kreeg eind vorig jaar van Van Dun het verzoek om de huur voortaan op een ander rekeningnummer over te maken en gaf daaraan gehoor. Nu lijkt het Connie’s missie te zijn geworden om haar helemaal kapot te maken.

De jongedame in kwestie: “Het gezeur begon een beetje rond oktober. Toen kregen wij de eerste brief van mevrouw Witteman. Een betalingsherinnering dat wij haar een deel van de huur verschuldigd waren en toen had ik echt zoiets van: wat is dit nou? Want wij hebben al netjes onze huur betaald en meneer Eugène van Dun is ook gewoon volgens het contract onze verhuurder, dus ik had zoiets van: wat een vreemd verhaal.”

Het werd van kwaad tot erger, aldus Maxime. “We kregen elke maand weer een nieuwe brief van haar en op een gegeven moment is het zo erg opgelopen dat ik ook brieven van de deurwaarder kreeg dat ik haar geld was verschuldigd.”

Witteman zou nu hebben gedreigd de borg niet terug te betalen. “Ik lig ervan wakker, ik heb last van hartkloppingen en zweethanden gewoon. Het gaat elke dag door je hoofd heen van: hoe gaan wij ons geld terugkrijgen en waar gaat zij nou weer meekomen en met wat voor dreigementen komt ze straks?

Advocaat Oscar Hammerstein, die om een mening werd gevraagd door Shownieuws, vindt het gedrag van Witteman verbijsterend. “Een arme vrouw die keurig haar huur wil betalen en ook betaalt achterna gaan jagen, omdat je samen niet zo fatsoenlijk bent om dat op een ordentelijke manier op te lossen: dat vind ik pas echt schandelijk.”

Mevrouw Witteman moet haar advocaat een briefje laten schrijven naar de advocaat van haar ex en zeggen: op welke manier gaan we het delen? Mensen mogen anderen niet de dupe laten worden van een geschil wat ze hebben naar aanleiding van een echtscheiding.”

Foto: SBS
42 Reacties op “SBS 6 ontmaskert Connie als meedogenloze huisbaas”


 1. Mathilde

  Is dat een dochter van Katja?

 2. Keta Minek

  Connie Witteman Zangeres Vanessa?

 3. Teo Hiddepa

  Connie W. zou eens bij onze Kroonprins Bernhard jr. in de leer moeten over hoe je dit volk (huurders) het beste tot de laatste cent kunt uitknijpen.

 4. Jan

  https://www.nu.nl/column/1080424/connie-is-geen-hoer.html

 5. Nakasawi

  Het werd van kwaad tot erger? Werd? Gaat dit over het Nederlands van de MC-stagiаir?

 6. Dries Roel Vink

  Connie’s denkvermogen is vast flink aangetast door al die kilo’s botox die in dat opgezwollen gelaat van haar zijn gespoten … Het ziet er niet uit …

 7. Keta Minek

  Als je 70 bent mag je botox gebruiken.

 8. Herma

  @Mathilde: Wauw, wat een goeie grap zeg. Of zo… :S Idioot.

 9. Remi

  … Soms verlangt een mens naar ‘de goeie ouwe tijd’ …
  De tijd dat deze Connie nog gezellig achter het raam zat, op Katendrecht.

  Connie was toen nog gewoon Vanessa … heerlijk toch ;)

 10. Mark2

  Walgelijke tante die Conny, gaat over lijken! Ziet er inmiddels ook zelf uit als een gebalsemd lijk

 11. Curryworst

  Heeft Peter R. zich nog niet gemeld om Connie juridische bijstand te verlenen?
  (Zou overigens goed nieuws zijn voor Maxime want Petertje en zoon Lada verliezen toch alle zaken.)

 12. Wil van Bil

  Wie is dit spook überhaupt?

 13. Wil van Bil

  Wat gaat dit over zeg? Een wandelende botoxspuit en een man met een moedercomplex? God bewaar me!

 14. Ron

  Echt een rechtse graaier die Witteman, had je kunnen weten. Sta hier echt niet van te kijken.

 15. Hagenaartje

  Wist niet dat @Bridget nog een bejaarde zuster had. Past wel bij @Dreetje…

 16. domdommerdomst

  wat een botox heks is het toch!

 17. Lies

  Wend je tot de huurcommissie ipv de media opzoeken. Als huurder heb je rechten.

 18. Arie Schoenlepel

  Dit gaat vermoedelijk om “huur” buiten enige formaliteit… ‘vriendjes van…’ Hey ‘arme vrouwtje’ wist waarschijnlijk waar ze aan begon. Een hok huren van dit soort onfrisse types is vragen om problemen.

 19. L.

  Wat een naar geval die Conny. En op Instagram maar een soort positiviteitsgoeroe uithangen. Hartstikke nep dus!

 20. Evelien

  Ach ja connie’s ware aard komt naar boven, haar Haagse tijd, werken in een strandtent en alles doen wat G.d. Verboden heeft en op zoek naar rijke kerels.

 21. Jacco

  Connie is een narcist en fantast! Nu heeft die gifbeker haar zinnen gezet op Olcay en Ruud! Die wil ze nu als vrienden.

 22. Viola

  Nou inderdaad dit is weer een zaak voor Royce!!!

  Connie gaat over lijken!Een soort Bridget, net zo’n type.

 23. Lisanne

  Die vrouw is zo gek als een deur. En dat enge werkeloze nichtje wat om haar heen hangt de hele dag is de grootste tok die er is.

 24. Mathilde

  Is het geen oplichting?

  Vorige week was er toch ook iets met telefoontje naar salarisadministratie.
  Oplichters gaven een bankrekening op en salaris werd naar oplichters over gemaakt.

 25. Keta Minek

  Dan lig je in een echtscheiding en wil elk de huur vangen.

 26. Tiny van Altena

  Wat is dit erg , iedere dag wat ” lieve ” spreuken met veel tam tam plaatsen hoe goed en meelevend je wel bent en dan dat meisje er uit willen zetten.
  Je hebt zelf miljoenen en je weet van verveling niet wat je ermee moet doen,help dat meisje leef naar je prachtige spreuken misschien wordt je dan een gelukkig mens
  Conny dit verdient geen schoonheidsprijs prijs

 27. Celia

  Schandalig om dit over de hoofden van een jong gezin uit te spelen. Die bovendien gewoon legaal aan deze woning zijn gekomen en altijd hun huur hebben betaald! Connie moet haar advocaat op Eugene afsturen en daar “poen” maar gaan opeisen. Gezien de geschiedenis van haar is geld alles waar het altijd weer om draait. Ondanks haar pogingen om als een soort moeder Theresa op Instagram etc. zich zelf te profileren.

 28. sukkel

  Walgelijk wijf die botox Connie

 29. Apfelflapf

  Remi, Ik ben heel blij dat Connie Breukhoven het kort geding tegen de websites zijonline.nl en witheet.nl heeft gewonnen.
  Die hadden geschreven dat Connie, nog voordat zij haar echtgenoot Meester Appelwang Die Alles Betaalt ontmoette, als hoer in Den Haag werkte. je zult je moeten verantwoorden.

 30. Miss Poes

  Vreselijke neppe vrouw die Connie schijnheilig en heeeeeeel vals. Vooral met dat homovriendje van d’r haar valse schoothond.

 31. Arie

  Lekkere Cornelia is keihard, maar lief voor degenen die zij mag.
  En hysterisch geil is ze ook nog.
  Lekker hoor!

 32. 1-2-tjuh

  De vraag is wie is die hoer op de foto en hoe kom ik mеt haar in contaсt?

 33. Apfelflapf

  johnnyvansmirren @ gmail. com

 34. Frans

  Wel een beetje een krom verhaal, als ze huur betaald aan die ex, waar ze zegt een contract mee te hebben. Hoe kan ze dan een voorschot van Conny terug moeten krijgen.

 35. B

  Wie zijn dit ????

 36. Poes

  Connie die ooit het perfecte gezinnetje etaleerde in de roddelbladen. Jammer van Hans Breukhoven die is er niet zo best vanaf gekomen. Nu is ze in glitterjurk en al op Instagram positief bezig met spreuken. Ze heeft tijd over en nu dus een mevrouw met een huurcontract op enkel naam van exvriendje. Is niet zo positief hoe je daar mee omgaat Connie niet netjes.

 37. Yvon

  Vals sekreet.

 38. Hetistochwat

  En opeens zegt vrouwtje Witteman dat ze spijt heeft van de scheiding van Hans.
  Tja, alleen op de bank met je fillers en je Chanel tasjes is blijkbaar ook niet alles.
  De jaartjes gaan nu echt tellen.

 39. P.C. Hooft

  Die Connie is een asociaal parvenu en ziet er niet meer uit… zeker te lang op haar trilplaat gestaan, haar hele hoofd is misvormd

 40. Celiano

  En weer is madam Connie zo slim om als afleidingsmanoeuvre om ineens over wijlen Hans Breukhoven te beginnen r.i.p lieve Hans. En over de breuk van Marco en Leontine Borsato. Tjonge jonge… ondertussen gaat ze gewoon verder met haar eisenpakket! Als de geschiedenis na gaat van Connie en haar relaties zeg dat genoeg! Ach en huurder mag haar borg houden? Ten eerste heb en had jij niet te eisen aangezien de huis al betaald is aan je inmiddels ex partner..bovendien heeft Connie huurder niet op de hoogte gesteld van de situatie maar dreigend de huur opgeëist via haar zoon M. O h wat ben je toch een “geweldige” vrouw maar niet heus! Wat een lef heb je om met je tonnen op de bank een jong gezin Lastig te vallen met je persoonlijke shit! Dat verdient geen schoonheidsprijs.. nog een beetje Botox en fillers Connie?

 41. Pluk

  Waar is Kwalbert Verlinden om over zijn buurvrouw te kwebbelen?
  Oh nee, nu hoor je hem niet.
  Vuile was hoor je in elk geval over je vrienden niet buiten te hangen.
  Moeilijk hoor, zo een dubbele standaard.
  Je hele morele kompas gaat naar de gallemiezen.

 42. Pluk

  En wat een laaghartige teringstreek van Connie Witteman.
  Ik hoop heel erg van harte dat Harry Mens haar niet meer uitnodigt.
  Waardeloos stuk vreten, arme mensen een paar eurootjes te proberen aftroggelen met dreigbrieven. Ik zou haar allang persoonlijk hebben opgezocht voor een gesprekje, daar in het verlengde van de P C Hooftstraat in Amsterdam. Zo moeilijk is dat niet.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.