Ronald Molendijk vindt Merel Westrik ‘geil’ in pak

Ronald Molendijk vindt dat Merel Westrik er altijd erg ‘geil’ uitziet in het pak waarin ze haar talkshow Ladies Night presenteert. Dat heeft de muziekkenner, die samen met zijn beste vriend Erland Galjaard in een oneindige midlifecrisis zit, gezegd in Shownieuws. Over een maandje mag Westrik het opnieuw gaan proberen met Ladies Night en om het nieuwe seizoen een beetje onder de aandacht te brengen, heeft ze een ludiek filmpje gepost op de socials waarin ze een haattweet voorleest.

De haattweet luidde: “Beste Merel, dat je het nieuws kan presenteren betekent nog niet dat je een talkshow kan hosten. En als je dan zo graag met dat mooie koppie van je op tv wil, trek dan tenminste wat geils aan in plaats van zo’n kutpak.

Molendijk begrijpt niet wat deze meneer tegen het pak van Westrik kan hebben. Hij vindt dat de presentatrice er heerlijk uitziet in haar werkkostuum.

De muziekkenner: “Dit is echt gênant. Ten eerste: het is smaak. Maar een goed pak is hartstikke geil. Toch? Ik word alleen maar benieuwd wat eronder zit dan.”

Presentatrice Dyantha Brooks: “Ik denk niet dat we dat in maart gaan zien, maar Merel is in ieder geval weer terug.”

Mark Schaaf: “Ze ziet er toch hartstikke goed uit?

Lees ook: Merel Westrik blijft talkshow presenteren in ‘kutpak’ (gisteren)

Foto: NPO

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen