Merel Westrik blijft talkshow presenteren in ‘kutpak’

Merel Westrik gaat ook het tweede seizoen van haar talkshow Ladies Night presenteren in een kutpak. Dat laat de Net5-presentatrice weten in een filmpje op Twitter. Ondanks de enorm lage kijkcijfers mag Ladies Night toch een tweede seizoen gaan maken. Om de vrouwendoelgroep alvast een beetje warm te maken voor de seizoenspremière op 4 maart, heeft de redactie een geestig filmpje op social media geplaatst waarop te zien is hoe Westrik een haatreactie voorleest.

Een kijker zegt in de haatreactie: “Beste Merel, dat je het nieuws kan presenteren betekent nog niet dat je een talkshow kan hosten. En als je dan zo graag met dat mooie koppie van je op tv wil, trek dan tenminste wat geils aan in plaats van zo’n kutpak.

Daarna zegt de presentatrice cynisch: “Vindt ‘ie in elk geval dat ik een mooi koppie heb…

Westrik trekt zich er weinig van aan. Het nieuwe seizoen begint in maart. En: “Gewoon in dat kutpak“, besluit ze.

Het filmpje ziet u onderstaand:

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen