Promenade gaat mensen met kijkcijferkastje verrassen

De satirische talkshow Promenade heeft zondagavond een verrassing in petto voor mensen met een kijkcijferkastje. Presentator Diederik Ebbinge adviseert hen daarom vooral af te stemmen op de seizoensfinale op NPO 3. Dat heeft hij gisterenavond gezegd in De Wereld Draait Door. Ebbinge: “We hebben echt een leuke verrassing voor mensen met een kijkcijferkastje. Er zijn 1.240 kastjes in het hele land, dus als zij Heel Holland Bakt later terugkijken of even op een ander tv’tje…”

De presentator hoopt dat de kijkcijferkastjes massaal overstag gaan. “Dat kastje moet even op ons, want we hebben echt een leuke verrassing. Ze moeten echt gaan kijken. Vooral de kastjes, de rest hoeft wat mij betreft eigenlijk helemaal niet te kijken. Als de kastjes maar kijken.”

De tv-ster denkt dat de kijkcijfers van Promenade zo laag zijn, omdat hij mensen met een kijkcijferkastje heeft gekrenkt. “De druk was heel groot, ik was bloednerveus en toen heb ik mij bij aflevering drie heel lelijk uitgelaten over de mensen die kijkcijferkastjes hebben. Ik denk dat ik daar zó veel kijkcijferkastjes mee tegen me in het harnas heb gejaagd.

Wat heeft hij dan gezegd? “Ik heb gezegd dat het freaks waren, omdat ze zichzelf moesten opgeven, maar ik heb daar nu ontzettende spijt van dat ik dat gezegd heb en daarom hebben we aankomende zondag ook een speciale uitzending voor mensen met een kijkcijferkastje.”

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen