Radio 538 stopt na negen jaar met uitzenden The Voice

Radio 538 is na negen jaar gestopt met het uitzenden van de liveshows van The Voice of Holland op vrijdagavond. Een tv-show verslaan op de radio is niet meer van deze tijd. Dat heeft een zegsvrouw van Talpa Radio laten weten. Het lijkt erop dat John de Mol zich, zoals coach Waylon eerder al opmerkte, meer en meer terugtrekt uit The Voice nu het hem niet is gelukt om zijn tv-kindje te verhuizen naar zijn eigen SBS 6. Ook Radio 538 behoort tot het zenderpakket van De Mol.

Volgens een woordvoerster van Talpa Radio gaat het echter om een inhoudelijke keuze. “We hebben, na negen jaar, een nieuwe invulling gegeven aan de samenwerking met The Voice of Holland.

Het was tijd voor iets anders, aldus de persvoorlichtster. “Een tv-show verslaan op radio heeft niet meer onze voorkeur en zo kunnen we de reguliere 538-programmering op vrijdagavond voortzetten.”

Talpa Radio benadrukt dat Radio 538 en The Voice of Holland nog wel samenwerken. “In het programma van Igmar Felicia op zaterdag en zondag wordt er aandacht besteed aan de talenten van The Voice met live-optredens.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen