Typetjes moeten Wendy van Dijk uit SBS-goot trekken

De tv-transfer van Wendy van Dijk is vooralsnog niet zo’n groot succes. Met Flirty Dancing joeg ze alle kijkers van Linda de Mol weg bij SBS 6 en Dance Dance Dance trok een fractie van het aantal kijkers van toen de show nog bij RTL zat. Wat nu? Van Dijk grijpt terug op haar vroegere succes met Ushi & Van Dijk en gaat typetjes spelen in haar nieuwe programma Wie Het Laatst Lacht. “Wendy van Dijk is terug op haar geliefde nest: mensen in de maling nemen met een verborgen camera.”

De presentatrice transformeert in verschillende typetjes ‘waarmee ze menigeen voor de gek houdt’. “Wat is er nou leuker dan nietsvermoedende Nederlanders in de maling nemen?“, zegt ze.

Ze vervolgt: “Van ogenschijnlijk makkelijke practical jokes tot goed geproduceerde grappen met bekende Nederlanders. Het blijft iedere keer weer spannend hoe mensen gaan reageren als je ze voor de gek houdt. Dit nieuwe candidprogramma is daarom weer een feestje om te doen!

Het programma zit boordevol candids die op allerlei plekken in ons land zijn opgenomen. Vanuit de studio kijkt Wendy, samen met het publiek – en natuurlijk met de aangevers en de ‘slachtoffers’ – naar de filmpjes.

Wie het laatst lacht…, een productie van ITV Studios Nederland, is vanaf 6 maart elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS 6, recht tegenover Wendy’s vroegere show The Voice Kids.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen