Jan Slagter gelooft Imanuelle Grives niet

Omroep MAX-baas Jan Slagter vond het optreden van Imanuelle Grives gisterenavond in de talkshow van Eva Jinek niet erg overtuigend. Dat heeft hij vanochtend gezegd op NPO Radio 1. Grives werd vorig jaar opgepakt in België met een enorme voorraad drugs, maar het was volgens haar niet de bedoeling om dat zelf te gebruiken, maar ook niet de bedoeling om het te dealen. Raar, vindt Slagter. “Ik heb gekeken gisterenavond en wat ik toch in het begin zag was een actrice.”

Het was volgens Slagter een onsamenhangend geheel. “Sorry, maar ze ging alle kanten op met haar emoties. Dan weer een lach, dan weer een grapje. Maar wat nou niet duidelijk werd, en dat had ik graag willen horen: zij maakt mij niet wijs dat ze met het arsenaal drugs wat ze op zak had voor eigen gebruik was.”

Zo’n arsenaal drugs is niet voor eigen gebruik, aldus Slagter. “Als je verslaafd bent aan cocaïne, dan koop je alleen cocaïne en niet een hele keten van andere drugs. De bedoeling was wel om daarmee te gaan dealen en als ze dat nou gewoon had gezegd… Maar er werd zo omheen gedraaid, van: ‘Mijn relatie was vastgelopen!’ En: ‘Ik wilde eigelijk wel gepakt worden.’ Ik vond het heel lastig. Ik kon moeilijk geloven wat ze zei.”

Waarom zeg je gewoon niet: ‘Ik was hartstikke verkeerd bezig, want ik heb drugs gedeald.’ Dat vond ik jammer dat dit niet echt naar bovenkwam. Geef het gewoon toe. Ze heeft geen moord gepleegd, zo erg is het ook allemaal weer niet.”

Foto: Nico Kroon, MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen