Jennifer Hoffman lijdt aan bizarre jeukaandoening

Veel mensen denken dat het leven van tv-sterren over rozen gaat, maar dat is niet altijd het geval. Ook de ogenschijnlijk zorgeloze actrice Jennifer Hoffman heeft last van ongemakken in het leven. Dat geeft ze aan in Veronica Magazine. Hoffman onthult te lijden aan een bizarre jeukaandoening. Als ze stopt met haar medicatie gaat het mis. “Ik krijg jeuk. Overal. Elke dag. Dat bouwt een uur lang op, daarna is er een piek van een uur, vervolgens duurt het nog een uur voordat het over is.

Al ruim twintig jaar lang heeft Hoffman hier last van. “Sinds mijn achttiende ben ik allergisch, maar ze weten niet waar dat vandaan komt en hoe ze het moeten genezen.”

Wel gebruikt ze dus medicatie, waarschijnlijk een antihistaminicum. “Ik heb er pillen voor, waarvan de artsen zeggen dat ik die de rest van mijn leven moet blijven slikken. Dat kan ik niet echt accepteren, want je wordt toch suffer van die pillen.”

Hoffman gaat zich nu laten doorlichten. “Ik ga mezelf binnenkort wel helemaal laten doormeten, want het lijkt erop dat ik niet alles even goed verdraag. Ik wil kijken of het misschien iets met mijn hormoonspiegel of een intolerantie is.

Dit jaar heeft Hoffman voor het eerst vierenhalve dag gevast. “En sindsdien slik ik nog maar een halve pil. Sinds ik aan intermittent fasting doe, voel ik me ook veel beter. Ik wil graag dat een deskundige daar wat meer richting aan geeft.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen