Marc de Hond en Mark Schaaf lijken erg op elkaar

Presentator Marc de Hond en SBS 6-showdeskundige Mark Schaaf lijken erg op elkaar. Dat kwam gisterenavond aan het licht in Shownieuws. De Hond zoekt alle media op om uit te huilen over de afzegging van Gordon en ook voor de camera van Shownieuws deed hij zijn boze verhaal. Na afloop kwam Schaaf in beeld om commentaar te leveren en werden de gelijkenissen tussen de heren ineens wel heel erg duidelijk. Hij werd ermee geconfronteerd door zijn collega’s aan de desk.

Evert Santegoeds: “Ten eerste: jullie lijken wel heel erg op elkaar, hoor.

Dyanthe Brooks: “Ja, ongelooflijk.”

Mark Schaaf: “Ja, dat hoor ik vaker inderdaad. Ja, hij lijkt echt op me. Of ik op hem, het is net hoe je het bekijkt. Hij is ietsje grijzer in de baard.”

Santegoeds over zijn collega Schaaf: “Hij kijkt wel in de spiegel, zie je?

Het werpt gelijk de vraag op wie Mark Schaaf eigenlijk is. Hij staat sinds enige tijd ineens om de haverklap achter de desk van Shownieuws, maar niemand weet eigenlijk waar hij vandaan komt.

Schaaf studeerde ooit bedrijfseconomie op de Hogeschool Holland en begon daarna te werken in de club Jimmy Woo in Amsterdam. In 2007, toen hij 25 was, begon hij met modellenwerk.

Televisie is altijd al zijn droom geweest. In 1999 won hij de tv-show Fear Factor en in 2009 de tv-show WipeOut. Hij greep in de jaren daarna allerlei presentatieklusjes voor gesponsorde dagprogramma’s aan, maar beleefde de afgelopen jaren dan eindelijk zijn doorbraak bij Shownieuws.

Overigens heeft Schaaf een kind met The Voice-bekendheid Jennie Lena. Ze zijn inmiddels niet meer samen. Met zijn huidige partner maakte Schaaf nog twee kinderen.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen