Guido ergert zich aan Matthijs-verering Eva Jinek

Guido den Aantrekker vindt dat Eva Jinek gisterenavond te veel aan Matthijs van Nieuwkerk-verering deed. Dat heeft de Shownieuws-ster laten weten op Twitter. Den Aantrekker is de grootste criticus van Jinek. Hij kijkt bijna elke uitzending en plaats er dan negatieve kritieken over. Zo ook gisteren. “Als je twee uur naar het oosten of zuiden rijdt, kent niemand Matthijs van Nieuwkerk. Hij is zeker een fenomeen, maar laten we niet overdrijven met deze tsunami aan loftuitingen.

Types als Jinek en Van Nieuwkerk zitten in een enorme bubbel, aldus de hoofdredacteur van Story. “Het dedain van Jinek voor alle andere tv-programma’s buiten die van haarzelf en Matthijs’ DWDD. Ze werkt bij RTL maar kan zich niet voorstellen dat mensen om 19 uur níet naar DWDD kijken.

Ladies Night-ster Stella Bergsma vindt de aanhoudende kritiek van Den Aantrekker op Jinek een beetje vermoeiend. “Ah, laat het gewoon een dagje man“, zegt ze. “Laat iemand gewoon een dagje bejubeld worden, het is zo zuur.

Een volger van Den Aantrekker geeft aan het een beetje triest te vinden als mensen om 19.00 uur naar DWDD gaan kijken. “Ik snap niet waarom je elke dag om 19:00 televisie zou gaan kijken. Zoveel andere leuke dingen om te doen…“, zegt zij.

De Story-baas daarop: “Helemaal eens. Wij gaan dan op z’n vroegst pas koken.

Den Aantrekker is overigens ook kritisch op de Volkskrant, dat in drie pagina’s aandacht besteedt aan het einde van De Wereld Draait Door. “Haha, wat een idiotie.

Lees ook: Show-Guido kraakt Eva Jinek elke avond af op Twitter (vorige week)

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen