Show-Guido kraakt Eva Jinek elke avond af op Twitter

Geplaatst op zo 09 feb 2020 om 12:00

Guido den Aantrekker heeft een hekel aan Eva Jinek. Hij kijkt elke avond naar haar show, om de presentatrice daarna volledig af te kraken op Twitter. Dat is te volgen op het sociale medium. Den Aantrekker, deskundige in Shownieuws en de baas van Story, vindt haar talkshow veel te links en daarom verschrikkelijk. Als iemand opmerkt dat Eva in zijn ogen ‘niets goed kan doen’, antwoordt de showkenner dat hij kritisch is. “De lat ligt hoog als je talkshowkoningin wil worden“, zegt hij.

Rob Ester, de muziekbaas van Qmusic die zich wel vaker ergert aan de Jinek-kritische tweets van Den Aantrekker, bitcht daarop: “Guido wil haar kijkers graag overhalen naar zijn hoogwaardige showrubriekje twee deuren verder.”

Den Aantrekker boos: “Zwakke reactie, Rob. Ik had je inhoudelijker ingeschat.”

Ester: “Nou, je laat geen mogelijkheid onbenut om haar aan te vallen. Letterlijk iedere dag ga je los op d’r. Dan mag ik deze duiding wel even geven toch? Terwijl je eigenlijk zou mogen toegeven dat ze het gewoon goed doet. RTL heeft eindelijk weer een goed scorende late night talkshow.

Den Aantrekker: “Jouw reactie dat ik mensen naar ons ‘showrubriekje’ wil lokken, is dat duiding? Ik heb een mening over Jinek en andere topics (die jou duidelijk niet aanstaat), maar kom dan eens met wat inhoudelijke feedback. Je zeurt echt alleen maar terug. Reageer dan liever niet meer op mij.”

Ester: “Ja, duiding voor de (mogelijk) achterliggende reden van al jouw aanvallen op haar en haar programma. En inhoudelijk reageren op de Kwestie Moorkop vind ik de moeite niet waard, sorry.”

Den Aantrekker: “Joe. Alsof ik wat Twitter-volgers van Jinek wil overhalen om naar ons te komen kijken😂Je hoeft niet te zoeken naar mijn ‘achterliggende reden’ want behalve dat ik haar minder hoog heb zitten dan jij kennelijk, is die er niet. Ik vind haar erg overrated, that’s it. Fijn weekend!

Grachtengordelparochie

Het grootste bezwaar van Den Aantrekker is dat Jinek één groot feest voor de grachtengordel zou zijn. Op een andere avond twitterde hij: “Wat Eva nog kan gaan opbreken is dat ze Jinek niet langer voor eigen grachtengordelparochie maakt, maar voor de RTL 4-kijker. Die deelt niet per se haar linkse, policor privémening. Ze kan beter objectiever worden, for the long run.

Maakt Jinek alleen televisie voor de RTL 4-kijker? Of is de NPO 1-kijker gewoon massaal met haar meeverhuisd? “Ik denk van niet 🤗 Even uit de losse pols deed RTL 4 de laatste jaren ca. 400K kijkers in de late avond. Laat op NPO ca. 900K. SBS6 deed ca. 800K voor HvN en 400+K Show. Ik denk dat er nu grof gerekend van buiten RTL4 ca. 100-200K van NPO komen en 100-200K van SBS6 plus extra Jinekfans van elders.

Grachtengordel of niet, feit is wel dat RTL 4 het onder Jinek twee keer zo goed doet op de late avond als voorheen. “Weinig reden tot zorgen daar“, concludeert Ester dan ook.

Op weer een andere avond laat Den Aantrekker zich boos uit over de vermeende Thierry Baudet-bashing door Jinek. Het lijkt wel alsof ze linkser is nu ze op RTL 4 zit, zegt hij. “Ze was al links, en Jaïr een stalker die erg in je comfort zone komt, maar het valt meer op op RTL 4.

Linkse media

Sowieso hekelt Den Aantrekker de linkse media. Hij ergert zich bijvoorbeeld aan AD’s berichtgeving over het uiterlijk van Donald Trump. “Bij het AD zijn de journalisten in elk geval eerlijk over hun politieke voorkeur“, zegt hij. “Het deugt fijn 😉.

Ook de optredens van Amerikadeskundige Michiel Vos vindt hij verschrikkelijk. “Kwebbelkousje Michiel Vos mag ook bij Het Oog op NPO Radio 1 zijn schoonmoeder Pelosi duiden. Presentatrice vindt verscheuren SOTU een ‘goede stunt’, Vos onthult dat hij vaak ‘giechelt’ met schoonma. Staatsjournalistiek in Nederland.

Dan is er nog zijn aartsvijand Peter R. de Vries. “Het enige mysterie dat Peter R. de Vries in stand houdt: zijn kledingsmaak.

En hoe zit het dan met de radio? “Dat Sublime is zó links geworden in echt alles, lachwekkend. Toch zonde, luister altijd graag naar hun muziek.

Wat is er tegenwoordig nog wél leuk om naar te kijken? “Kijk vooral ook eens naar Shownieuws. Er wordt hard gewerkt om het nog beter te maken.

Foto: SBS
91 Reacties op “Show-Guido kraakt Eva Jinek elke avond af op Twitter”


 1. Sjaak

  Guido heeft gewoon gelijk, Jinek zeurt elke avond slecht Trump, Baudet en Wilders zijn. Heeft ze vrijdag nog gezegd dat ze een foto van Clinton boven haar bed heeft?

 2. sukkel

  Guido heeft gelijk het is een vals en fake wijf

 3. Rollins

  Los van dat Jinek me niet genoeg afgezeken kan worden lijkt het me niet leuk om je bestaan af te moeten meten aan anderen. Deze man bestaat bij de gratie van anderen. Haal je die factor weg, is er van Guido niks over. Nul. Daarbij, als je ouders je Guido noemen… best sadistisch.

 4. Timo

  Kopiëren van tweets levert een aardig advertentie-zakcentje op voor meneer MC. Mensen, bezoek deze site niet meer.

 5. Ingrid 🌼

  Guido heeft geen eigen leven!

 6. ℙluk van den ℙettenflet Ⓟ

  Guido den Sneupeer.
  Wat een rotleven heeft die vent.

 7. TVjunkie

  Haha die Guido toch…..wat een leven heeft die man (nouja man) toch. Twitter en Grindr en wat roddeltjes (lees: onwaarheden) oplezen in Shownieuws….tja!

 8. Dij Enkletser

  Gwido Heeft Gelijk !
  Je moet altijd de vijand goed in de gaten houden !!

 9. CB

  Tja, je moet iets als je bij de concurrentie zit…. bij gebrek aan originele ideeën.

 10. Apfelflapf

  Guido den Aftrekker 😂😂😂 Ik vind mezelf wel grappig .

 11. Zigeunerschnitzel

  Guido volg ik op twitter en heeft gelijk.

 12. Theo de Vries

  Hij kan zich beter bezig gaan houden met roddels en achterklep.

 13. sukkel

  Janknek is een linkse etterbak die lacht als Koch zegt dat Baudet dood moet als ze maar Trump en Baudet kan bashen…….. prachtig was toen te zien dat een ex minister zei aan tafel van de NPO ……..ik heb geen zin hier weer Trump te bashen aan tafel… ze werd vals en de volgende dag was ze zogenaamd ziek ivm de zwangerschap

 14. NatteNel

  Welke mongol is dit ?

 15. o.p. lichter

  Vooral die laatste zin , kijk eens naar shownieuws . Hilarisch

 16. B

  Moest eerst opzoeken wie dit figuur was en weet nu dat hij er totaal niet toe doet. Noodlijdend blaadje chef en Talpa shownieuws orakel.

 17. K. Jansma

  Waarvan akte.

 18. Nils Holgersson

  Zwakke reacties, Guido. Ik had je inhoudelijker ingeschat.

 19. man pan

  Ik snap die gekkies niet, elke avond kijken en daarna op Twitter hun gal spuwen omdat hetgeen wat ze gezien hebben niet overkomt met hun religie..
  Get a life, kijk iets anders of zet de tv uit en lees een boek.

 20. man pan

  Of ga naar de hoeren.

 21. man pan

  .. trieste figuren, al die sukkels die onder anders naam posten..

 22. Nils Holgersson

  Trek je er niks van aan man pan, samen kunnen we ze aan.

 23. Geronimo

  Waarom zou je überhaupt naar Jinek kijken. Het gras is immers groen, de hond die blaft en Jinek is vooringenomen links (alsmede golddigger en ongezellig).

 24. C

  Hopeloze vent. Met de kijkcijfers van Shownieuws gaat het niet zo goed…!

 25. Wil van Bil

  Jinek valt gewoon niet verder af te kraken, het was niks, het is niks en het wordt niks!

 26. Norbert

  Jinek is al jaren een links voor- en met zichzelf ingenomen takkewijf. Wie maakt in godsnaam eens een einde aan dit walgelijke politiek-correcte gewauwel en gezever. Samen met de NPO media heeft RTL4 tot doel de demonisering van Wilders en Baudet, want ò zo fout, racistisch en fascistisch (overigens zonder dit te bewijzen!) opdat de goegemeente het wel uit zijn hoofd zal laten op hen te stemmen. En, bij straatinterviews komt uit hun monden: nee, Wilders en Baudet zijn slecht. Jarenlange indoctrinatie heeft zijn werk gedaan. Toch eens zal de wal (van de realiteit) het schip (van de valse voorstelling van zaken) keren.

 27. Apfelflapf

  Ik heb niks tegen sexpoezen , maar ze moeten geen talkshow presenteren .

 28. Arne

  Of Guido een goede journalist is kan ik niet beoordelen, ik lees zijn blad niet. Ik lees wel zijn tweets. Die zijn top, vaak gepeperd; ze gaan altijd ergens over. Guido is, dankzij zijn uitgesproken en doordachte mening over tal van topics, een van de boeiendste twitteraars in Nederland.

 29. PROMENADE

  Vanavond PROMENADE kijken
  Omdat het kan.

 30. Televisieman

  Arno is Guido

 31. Keta Minek

  Zijn er hier mensen met een kijkcijferkastje?

 32. Suzanne

  Ja ik.
  Ik krijg alleen betaalt om hem op een bepaalde zender te laten staan.

 33. Fons

  Het is meer Guido de aandachtstrekker, meneertje denkt dat hij iets voorstelt als chefje van een roddelblad.
  Het is dat hij bij Shownieuws zijn vooringenomen meninkjes mag geven.
  Verder stelt hij niets voor… veel geschreeuw en weinig zinnigs.

 34. robb

  Wat zijn rechts populisten toch onverdraagzaam volkje ,het klinkt naar haat als ik het zo lees.

 35. Dij Enkletser

  man pan
  Sun 09 Feb 2020 om 13:27

  “Of ga naar de h oeren.”
  Ja, steeds naar de H oeren gaan .is Goedkoper dan dat je een Echtgenote hebt !!
  👍
  Denk alleen al aan bv. Alimentatie !
  én je draagt bij aan de Economie !

 36. Keta Minek

  Ja Hier.

 37. Braknek

  Daar komt dus het woord Valse Nicht of Pisnicht vandaan.
  Met hem is het uitgevonden!

 38. John

  Met andere woorden je pakt onze kijkers af en als ik zorg dat ik elke keer negatief ben gaan de kijkers wel naar ons.

  Ja de zwakzinnige in onze samenleving misschien maar de meeste mensen kijken naar NPO of RTL. Wat maakt mij het nou uit dat een bn’er een zwembroek heeft gekocht bij de c&a en dat de andere het doet met de buurvrouw terwijl de vrouw de hond aan het uitlaten is.

 39. Ron

  De Jinek=links kaart wordt maar wat graag getrokken door rechtse gekkies als den Aantrekker. Als hij eens goede research zou doen, maar dat is de Story vreemd natuurlijk, had hij kunnen weten dat Jinek alles behalve links is. Ze stemt D66, gewoon neoliberaal dus. Vind je het gek dat ze zo vaak D66 politici aan tafel heeft, lekker makkelijk te ondervragen, niet kritisch. Easy peacy.

 40. ikweethetbeter

  Ik heb een hekel aan hem ,
  gelukkig zit hij bij een klein zendertje er kijkt geen hond naar.

 41. Muppy

  Ik moet hem maken; Guido de Aftrekker

 42. Muppy

  Sorry zie net dat hij al gemaakt is door
  Apfelflapf
  Sun 09 Feb 2020 om 12:40

 43. Apfelflapf

  @Muppy Die had ik al gemaakt .

 44. Apfelflapf

  hahaha

 45. arie

  Ik ben het met Guido den Aantrekker eens. Jinek is partijdig links, heeft altijd linkse gasten om zich heen, vaak dezelfde, net als de andere salon socialist van Nieuwkerk.
  Daarom zap ik vaak weg van hen.
  Daarnaast, zie zo af en toe , ook die valse slijmjurk de linkse “reporter”Ferwerda weer bij haar rondlopen, die zich alleen maar onbeschoft gedraagt t.o. politici, waarvan hij vindt dat ze rechts zijn.B.V.zijn onbehoorlijke gedrag naar Thierry Baudet en hem maar altijd dezelfde vraag over Marokkanen bleef vragen.
  Ferwerda realiseert zich niet dat de gemiddelde burger in dit land vindt dat veel Marokkaanse jongeren de kwaliteit van ons leven hier aantasten en zich niet hier aan willen passen.
  Let wel: de goede uitgezonderd.

  Maar Jinek en Ferwerda, het is een kwestie van tijd en volgen ze ook mannetje Twan Huys door de afvalput.
  IK kijk soms naar het journaal van Jensen via internet. Lachen en scherp !
  Weer eens wat anders dan de indoctrinatie van de NPO en RTL , want daar mag Jensen niet optreden. Maar hij is wel goed.

 46. RaymondVL

  Toon Eva Jinek een foto van Hillary Clinton en je ziet haar zo met d’r drijfnatte poes van de stoel afglijden.

 47. Reageerder

  Trieste figuren hier die steeds onder een andere naam posten.

 48. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  ” […] haar linkse, policor privémening. Ze kan beter objectiever worden […]”
  Dat is precies de spijker op zijn kop. Engnek is een politieke activiste die een masker van journalist op heeft. En ik gebruik hier het woord journalist bij gebrek aan beter.

 49. Commerciële Yoghurt

  GdA heeft gelijk betreffende het dagelijks linkse bashen van Jinek en friendsop PVV, FvD of Trump.
  Zelf is GdA een eerste klas roddeltante van een pulpblad en een tv programma zonder niveau.

 50. Net5 - Lindatv

  Kijkcijfers duiden met een rekenformule die gebaseerd is op 1250 stemkastjes… haha… hoe geloofwaardig en representatief wil je het hebben..

 51. Zo zit het

  Populisten: alleen hun nieuws telt en hun verdraaide feiten. Feit is dat Trump schuldig is en blijft aan de “deal met Oekraine”. Zijn politieke “vriendjes” (in feite zijn ze doodsbang voor hem) hebben hem vrijgepleit. Neen, Trump is een verschrikkelijke leugenaar en in gewoon Nederlands. Trump is een crimineel. Volkomen terecht als media hem afkraken. En als hij herkozen wordt als de president van de USA (Devided States of America) dan moeten we ons maar afvragen of we te maken hebben met een vriend of vijand. Want hij blijft de boel chanteren. Zelfs Boris Johnson is er nu achter gekomen! Baudet is natuurlijk een populist en deugt dus niet.

 52. Thierry Bardot.

  Guido den Aantrekker is een populist ik hou niet van volksmenners, ze plakken de ene leugen aan de andere.

 53. Thierry Bardot.

  Waar ik wel van hou zijn mannenkondtjes, het liefst zo strak mogelijk. Mmmmm!

 54. Thierry Bardot.

  Ach ja pak en hou die naam.

 55. Thierry Bardot.

  Jinek. Het lijkt wel alsof ze linkser is nu ze op RTL 4 zit, goed teken ga zo door.

 56. dennis

  Wij kijken niet meer naar de geldwolfin Jinek. Er zit duidelijk een natuurlijk rtl4 saus overheen. Jammer, maar was te verwachten.

 57. 456

  Triest figuur die gewoon lekker in zijn coconnetje moet blijven.

 58. Deze Aantrekker is niet wijs en mafkees en een onbetrouwbaar type

  Wordt het niet tijd dat deze man jaren lang wordt opgesloten in een ggz instelling. Hoe kan zo’n rare narcist directeur zijn van een aftrekblaadje als Story.

 59. AlexF-Arnhem

  wie is Guido?

 60. Brigitte Baudet

  Gasten als Guido den Aanstellert verdienen smakken geld aan afkatten,
  dus neem het hem niet kwalijk.

 61. Xylon

  Dat commerciële personality showtje van haar is linksom of rechtsom een enorm slap commercieel rtL-aftreksel gebleken !.. Deze omhooggevallen Fake Diva van 2,1 miljoen is een fikse miskoop voor rtLuxembourg, ze is dat hoge salaris namelijk totaal niet waard !.. Aantal kijkers naar Janknek op Bertelsmann 4 zullen dan ook langzaam maar zéker flink gaan dalen voor Engnek !..

 62. BREAKING NEWS

  De ex van EVA JINEK laat zich behandelen aan een gat in zijn hand.
  Terwijl Eva Jinek miljoenen binnenharkt let Freek Vonk op de kleintjes.
  Hij is in Australië en kan maar ternauwernood de eindjes aan elkaar knopen want zijn hand zit in het verband na een vervelende beet van een tapijtpython.
  Freek Vonk is gewond geraakt bij de opnames van Freek in de Wildernis in Australië. De tv-bioloog werd in Queensland in zijn hand gebeten door een tapijtpython. De bloederige foto’s van het incident deelt hij op Instagram.
  Beterschap Freek!

 63. MC bezoeker 6

  Wat een aandachtstrekker. Naar zijn Showtje zal nooit een grote groep kijken.

 64. Suzy Wang

  Met zoveel gsm’s Is er niu nooit iemand die die viespeuken op iets fouts betrappen?Ergens in n pisbak of op de nieuwemeren..De warmoestraat.

 65. MediaPrak

  Wat zou Guido er van vinden dat zijn (B) roddelblaadje is overgenomen door het ‘linkse’ (Volkskrant, De Morgen, Humo) DPG? En Twitter, zooooo 2015.

 66. Grachtengordel

  Echt heel erg links en ver van de maatschappij. Die hele grachtengordel.
  Ze hebben geen benul wat er gebeurt in het land.
  En daar moet het hele land naar kijken.

 67. Timo

  Rechts schreeuwvolk zit altijd in grote getalen in dit soort commenthoekjes en sociale media. Wánt niks beters te doen. De kritiek op Jinek is dus eenzijdig en gekleurd. Wil niet zeggen dat ze geen voorkeur heeft voor links, wél dat je het moet nuanceren. Maar dat is vaak een te moeilijk woord voor de Twittertokkies van deze wereld.

 68. Sigi

  Guido Den Aantrekker heeft gezelschap gekregen van niemand minder dan Marco den Intrekker.

 69. NatteNel

  Moker lekker wijf die Jinek 😛

 70. Hans

  Elke dag kijken en vervolgens afkraken, hoe zielig ben je dan?
  Is het niet jouw show? Kijk dan niet, het is niet verplicht hoor. Dagelijks kijkt er in ieder geval een grote vaste groep van tussen de 600.000 en 1.000.000 kijkers. Goede aanwinst dus voor RTL4 want het marktaandeel is flink gestegen.

 71. anoniem

  Desinformatie verspreiden… Maar dat hoort ook een beetje bij Story… :-)

 72. First

  Jinek doesnt have concurrention and Showguido knows

 73. bert

  De Mediacourant zwijgt over Lang Leve de Liefde.Dit was gisteren op radio 1 te horen over de camera die op de inkijk van Yvette stond en bij het opstaan haar tepel te zien was.Dat was Vrijdag uitgezonden en de beelden kun je terug zien als ze samen genieten bij het etentje rond 19 minuten.Waarom neemt de mediacourant het niet over het is duidelijk waar.

 74. Eva Jinek

  Willen jullie mijn voorbips ook zien?

 75. Marry Hens

  Guido schijnt jaren geleden een blauwtje te hebben gelopen bij Eva omdat hij de basisschool niet had afgemaakt.

 76. Eva Jinek

  Mijn sterretje is ook heel mooi!

 77. Dennis Jeuring

  Ik kijk liever naar Jinek dan dat gezeur op npo 1 ze doet het goed ok rtl 4 maar ja mensen hebben tegenwoordig altijd wat te zeuren Jinek ik heb nog geen uitzending gemist idat gaat ook niet gebeuren ik kijk het elke avond doordeweeks met plezier ze doet het alleen op npo zitten met zo’n bleut duo elke dag

 78. Emma24

  daraeva epta sho kak dela zaepali

 79. Emma24

  w­ww.l­a­­dy­­­­­4­­­­­­­.­f­­u­n tupa test sho za dela a

 80. Emma24

  w­ww.l­a­­dy­­­­­4­­­­­­­.­f­­u­n – een geweldig project voor volwassenen die op zoek zijn naar een partner voor seks

 81. Roffel

  Guido heeft groot gelijk en dat heeft hij vaker. Mag van mij wel vaker op tv zijn mening geven in plaats van al die slijmjurken die met alle artiesten mee praten.

 82. Rollins

  Meer reacties hier dan lezers van de Story. Leuk toch!

 83. AlexF-Arnhem

  Goh Freek is dus gebeten door een tapijtpython.

  Heeft hij nog geluk dat het geen laminaatpython was.

 84. ome H

  Promenade stormt top 10 binnen

 85. .

  En vliegt er ook meteen weer uit.

 86. Jaap

  Niemand gelooft toch dat dat Promenade zo’n populair programma is. Kijkcijferkolder.

 87. boe

  Deze man maakt zichzelf aardig belachelijk en leeft in zijn eigen ‘ik heb gelijk’ wereld. Hij is van mening dat hij alles over iedereen kan roepen, maar als iemand anders een mening heeft mag dat niet. Begint een beetje zielig en lachwekkend te worden.

 88. Ria Visser

  Wat een leven heb je dan. Naaktslak.

 89. Max

  Rechts voelt zich altijd zo achtergesteld… sneu. Steeds die slachtofferige reacties als er kritiek komt op Wilders en Baudet. Ondertussen vinden ze zelf dat ze alles moeten kunnen zeggen, liefst anoniem en zo grof mogelijk. En Wilders en Baudet weigeren iedere uitnodiging voor talkshows, want oh oh, ze worden zo aangevallen. Kom op zeg! Bovendien er is Pownd en WNL, rechtse omroepen zijn er wel degelijk. Dus zeur niet zo.

 90. Anja

  Zo zo zeg dan ben je wat hoor , deskundige in shownieuws.

 91. ton

  Laat sbs een rechts praat programma maken.
  Jensen deed het absoluut goed.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.