Irene Moors mist leven in vaste dienst niet

Irene Moors lijkt niet heel erg te azen op een rentree bij haar vroegere thuiszender RTL 4, nu de tv-baas die haar weinig kansen gaf (Erland Galjaard) is ingeruild voor Peter van der Vorst. Het leven als freelancer bevalt goed. Dat heeft ze gisteren gezegd in Shownieuws. Moors heeft net een programma afgerond voor Omroep MAX op NPO 1, namelijk de Heel Holland Bakt-nabeschouwing Doorbakken, en is momenteel druk met de opnames van De TV Kantine op RTL 4.

Het wisselen tussen tv-klussen en tv-zenders bevalt Moors goed. “Het is natuurlijk in eerste instantie heel gek als je heel lang voor een baas werkt en een contract hebt dat steeds doorgaat, dat is heel veilig. En daarna ga je freelancen, dat is nu, en het bevalt eigenlijk wel.”

Mag ze door als host van Doorbakken? “Ik heb met heel veel plezier Doorbakken gedaan en als André van Duin dat volgend jaar weer zelf doet, dan is het ook prima, maar daar is nu nog niks over bekend.”

Ze verveelt zich niet. “Ik zit nu in De TV Kantine voor RTL en dat duurt nog wel even die opname en daarna zie ik wel weer.”

Ik heb lang genoeg in vaste dienst gezeten en dit bevalt eigenlijk wel, vooral ook omdat er steeds maar iets komt. Het is bijna een soort verrassing: o gaan we dit en dat doen?! Ik werkte natuurlijk ruim 26 jaar bij RTL en daarna bij SBS, dus 30 jaar in vaste dienst en nu niet. Eigenlijk gezegd gaat het gewoon door.”

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen