Patty Brard gaat verjaardag vieren in speciale DWDD

Geplaatst op ma 17 feb 2020 om 10:15

SBS 6-diva Patty Brard gaat haar 65ste verjaardag op 25 maart vieren in een van de laatste afleveringen van De Wereld Draait Door. Er zal hierin uitgebreid worden teruggeblikt op het leven van de showbizzster. Dat vertelt ze vandaag in De Telegraaf. Brard zal in het programma te gast zijn met Gijp-miljonair Michel van Egmond en zijn vrouw Antoinnette Scheulderman. Zij hebben Brard een jaar lang gevolgd voor een biografie in de stijl van Van Egmonds bestsellers Gijp, Kieft en Topshow.

Het wordt een geweldige uitzending, denkt Brard. “Na de uitzending gaan we naar een hotel, waar we met iedereen die me lief is een leuk feestje gaan bouwen. Ja, het is toch wat zeg, 65.”

De SBS-ster kan nauwelijks geloven dat ze alweer de 65 aantikt. “Tsjongejonge, het is allemaal omgevlógen. En dan zat er bij mij soms nog meer dan 24 uur in een dag ook.”

Ik verheug me erop, maar het kan me die avond aan de andere kant ook weer niet gauw genoeg twaalf uur zijn. Dat alles lekker achter de rug is.”

Brard is zeker tot haar pensioen verzekert van een televisiecontract. Ze tekende vorig jaar namelijk een vierjarig megacontract bij Talpa Network.

Foto: Talpa Network
44 Reacties op “Patty Brard gaat verjaardag vieren in speciale DWDD”


 1. Bert

  AutistenTV.

  Dus miljonair Patty komt een feestje vieren op de televee via de staatsomroep van uw belastingcenten. En ze wordt er nog voor betaald ook!

  Antoinette Scheulderman. Waar is toch de sniper om haar eens om te leggen?

 2. Suzy Wang

  N grote reden om alle stekkers uit de muur te trekken. No Way.

 3. Rastom

  Klisma live op tv?

 4. animo

  Bert van onze kijkgeld geen belastinggeld.

 5. Pieter

  Deze vrouw…. wat je ook van haar vindt, hoe je ook over haar denkt; een powervrouw! Respect voor deze vrouw

 6. Zo is het, en niet anders

  #cynisme – deze mevrouw komt altijd opdraven als de kijkcijfers instorten…

 7. Peter van de Plasgoot

  Al de hoogtepunten uit haar loopbaan passeren de revue in deze speciale uitzending van DWDD – de uitzending begint om 19.00 uur en zal om 19.05 eindigen inclusief een special van Lucky TV.

 8. Bert

  @animo
  Dat is inderdaad een specifiekere benaming. Toch blijft het belastinggeld.

  Via de wiki:
  Het kijk- en luistergeld is geheven belasting op het bezit van radio- en televisietoestellen. Een andere naam voor deze belasting is omroepbijdrage. Uit de opbrengst van deze heffing worden de programma’s van de publieke omroep gefinancierd.

 9. Norvo

  Patty Brard komt altijd opdraven als het einde van een tv programma nadert… van 6Inside tot Mindmasters Live en RTL Late Night. Ze is de kanarie in de koolmijn, de beeldbuis engel des doods.

 10. M

  Is dit een grap?

 11. BibleBeltBoy

  Valt de wijsheid aan de oudsten toe? Groeit inzicht met het vorderen van de jaren? Nee, God bezit de wijsheid en de kracht, hij heeft inzicht en verstand.
  Job 12:12-13

 12. Oja

  Haha. Wat een megaslechte afsluiter. Zal iedereen altijd bijblijven. Ongelooflijk.

 13. Bert

  @BibleBeltBoy

  Als God of Allah de kracht, inzicht en verstand zou hebben gehad en zo goddelijk waren, hadden ze zelf de waardeloze boeken de bijbel en koran geschreven.

  Zo goddelijk maar zelf niet eens kunnen schrijven. Wat een flapdrollen zijn het toch ook….

 14. Ron

  Een soort verheerlijking zoals Humberto Tan ook nog wel eens deed met minkukels als Borsato destijds. Jammer dat DWDD dit wil doen. Nog even een dikke fail pakken zo vlak voor het einde van hun bestaan.

 15. BibleBeltBoy

  @Bert

  Getrouwen van de HEER, heb hem lief. De HEER behoedt de standvastigen,
  voorgoed rekent hij af met de hoogmoedigen.
  Psalm 31:24

 16. Jan

  Voor de haters en de liefhebbers: Onkruid vergaat niet…
  Wie had ooit kunnen indenken dat mevrouw Brard alles van huispakken tot toiletpapier zou verkopen. En ja hoor in panter-print.
  Nu al uitverkocht.
  Mevrouw Brard, u heeft ballen.

 17. Noud

  Dreetje is alvast uitgenodigd.

 18. animo

  Bert :het zijn kijk en luister gelden ,door vereenvoudigen is het ondergebracht bij de belasting maar zoals het gaat in de politiek is het nu in de grote pot gekomen en kunnen ze het nu overal voor gebruiken , in Duitsland betalen ze nog kijkgeld verplicht 17.50 euro per maand .

 19. maatje te groot

  Als ze zo oud is als ze uitziet wordt ze zeker 82. Dan mag dat toch wel een groot feest worden, niet?

 20. G.ossip

  1 April valt vroeg dit jaar.

 21. Johan

  Ik kan me niet voorstellen dat de verjaardag van mevrouw Brard bij dwdd gevierd wordt. Laat ze dit toch doen bij SBS6 en niet bij een kwalitatief goed programma. Iedere minuut aandacht voor deze ‘hysterische’ vrouw op de publieke zender is een minuut teveel.

 22. Jan.

  92 is dan ook een mijlpaal, dat moet gevierd worden!

 23. Bert

  @animo
  Duitsland is het inderdaad 17,50 per huishouden. Bij ons is het omgezet in 1% extra belasting in eerste tarief dus voor ieder persoon.

  Duitsland lijkt mij daarom een stuk goedkoper en dus minder afdragen per persoon. Exacte cijfers wat een Nederlander dan betaald, heb ik niet…

 24. sukkel

  Wanneer gaat die fossiel eens van de buis….al haar hoogtepunten komen voorbij whaaaaaaaaaa de miskleun in het zembad de val op het ijs het janken over haar exen en in het restaurant waar haar dochter bediende zat ze ladder zat met een dildo in dr bek tsjonge jonge wat een triest wijf zeg

 25. Bart M.

  Wanneer gaan fossielen als Wendy, Patty, Katja en Bridget nou eindelijk eens van de kijkbuis? Ze voegen werkelijk NIETS toe. Hoe dan ook Lang Leve Netflix.

 26. gerdien

  Als je denkt: maar waaróm houdt DWDD er eigenlijk mee op? Nou, hierom dus. Als je niks beters meer weet te verzinnen dan een uur lang Patty Bard toejuichen nadat je net een totaal overbodig gesprek met Patty & Gordon hebt gehad over hun nieuwe flutprogramma. Dan is de glans er écht wel van af.

 27. Tycho Graagnat

  @gerdien,

  Precies. Als er al geen reden tot stoppen was dan zeker nu wel.
  DWDD is nu wel heel erg de weg kwijt. 65, de vroegere mijlpaal, Drees in aantocht voor deze papoea.
  Na het Luv avontuurtje waar Brad in de groep ook steeds zorgde voor reuring ,de vele mannen, de vele zenders waar ze zichzelf prost….en een dochter die geen contact wil. Deze vrouw nu op een voetstuk plaatsen en eren in DWDD is de definitieve teloorgang van dit programma en dan is het maar goed dat het stopt.

 28. Ron

  En dan wil ik ook niet meer horen dat DWDD zo grachtengordel en links is/was. Patty Brard is net als types als Gordon en Joling de verpersoonlijking van rechts BN’er Nederland…

 29. Patty Benard

  Is haar dochter ook uitgenodigd?

 30. Rechtsrealist

  Ah de langzame zeggenschap van Indo’s over Nederland is hier ook weer zichtbaar. We hadden al Wilders en Baudet. Nu Brard.
  Ze gaf ooit af op dat programma, nu wil ze maar al te graag er te willen komen. Maf wijf.

 31. Patat

  Leer Nederlands!

 32. Keta Minek

  Katja Schuurmans heeft ook Indische roots.

 33. Keta Minek

  Katja Schuurman zonder s.

 34. Mark

  Die gaat daar niet voor de kast z’n k* t zitten: boekje promoten! En ook gelijk haar nieuwe Kruidvat schoonmaaklijn.

 35. Bert

  @keta minek
  Moeder komt uit Curacao met divers bloed. Geen indisch….

 36. Willie

  Prachtig dit wat een klap.

  https://www.youtube.com/watch?v=RRPu0bm4Ams

 37. Krezus Jistus

  Het is een één-tweetje van Michel en Matthijs. Michel hoge verkoopcijfers met zijn boek, Matthijs hoge kijkcijfers met de meest genante aller diva`s.

 38. Wil van Bil

  Daar gaat toch geen hond naar kijken zeg? Brard en v. Nieuwkerk, erger kun je het niet hebben.

 39. Lies

  @krezus jistus: Yep, Van Egmond mag weer schaamteloos zijn zoveelste BN-er biografie pluggen.

 40. zoe

  Ik wist niet dat ze nu al 70 jaar is .

 41. Leo knots

  Kan Maasland ook gelijk Komen om met haar slipje op de enkels zich te misdragen. Gezellig!

 42. Ernestine

  Wat heeft deze vrouw ooit gepresteerd in haar leven, niets , grote bek, sensatie belust en die krijgt een podium in de DWDD. Belachelijk ! Het grote bewijs dat Nederland echt doodziek is! Schande

 43. pieter

  @Ernestine, toen jij nog niet geboren was zong Patty al in de meidengroep LUV

 44. hetistochwat

  Een feestje zonder alcohol, pillen en poeder?
  Dresscode: slip op enkels.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.