Patty Brard gaat verjaardag vieren in speciale DWDD

SBS 6-diva Patty Brard gaat haar 65ste verjaardag op 25 maart vieren in een van de laatste afleveringen van De Wereld Draait Door. Er zal hierin uitgebreid worden teruggeblikt op het leven van de showbizzster. Dat vertelt ze vandaag in De Telegraaf. Brard zal in het programma te gast zijn met Gijp-miljonair Michel van Egmond en zijn vrouw Antoinnette Scheulderman. Zij hebben Brard een jaar lang gevolgd voor een biografie in de stijl van Van Egmonds bestsellers Gijp, Kieft en Topshow.

Het wordt een geweldige uitzending, denkt Brard. “Na de uitzending gaan we naar een hotel, waar we met iedereen die me lief is een leuk feestje gaan bouwen. Ja, het is toch wat zeg, 65.”

De SBS-ster kan nauwelijks geloven dat ze alweer de 65 aantikt. “Tsjongejonge, het is allemaal omgevlógen. En dan zat er bij mij soms nog meer dan 24 uur in een dag ook.”

Ik verheug me erop, maar het kan me die avond aan de andere kant ook weer niet gauw genoeg twaalf uur zijn. Dat alles lekker achter de rug is.”

Brard is zeker tot haar pensioen verzekert van een televisiecontract. Ze tekende vorig jaar namelijk een vierjarig megacontract bij Talpa Network.

Foto: Talpa Network

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen