‘Alberto Stegeman loopt tonnen mis bij veroordeling’

Geplaatst op di 25 feb 2020 om 15:30

Als Alberto Stegeman inderdaad wordt veroordeeld voor het plaatsen van een nepbom op een kazerne in Oldebroek voor Undercover in Nederland, dan dreigt hij honderdduizenden euro’s mis te lopen. Dat werd gisterenavond gemeld in Shownieuws. Stegeman is naast zijn tv-werk ook actief in de pokerwereld. “Laten we vooropstellen: als hij veroordeeld wordt, dan heeft hij een strafblad. Dat is een heel vervelende situatie“, vertelde showdeskundige Eddy Keur in de SBS 6-rubriek.

Keur doelt op het ontstaan van een strafblad. “Met een strafblad kun je bijvoorbeeld Amerika niet meer in.”

Waarom moet Stegeman per se Amerika in? “Ik hoor je denken: wat kan mij dat nou schelen? Het kan hem wel schelen, want hij is verwoed pokeraar en gaat vaak naar Amerika om te pokeren. Dat legt hem ook geen windeieren, ook in Nederland niet. Laatst heeft hij op het Leidseplein nog 240.000 euro gewonnen.”

Collega Mark Labrand: “In totaal vier ton, hè, heeft hij al binnengesleept.

Keur: “Ja, dan is het wel zonde als je dan niet meer naar Amerika kan.”

Lees ook: Peter maakt ruzie met Alberto: ‘Jij maakt schijnnieuws!’ (vanochtend)

Foto: SBS
29 Reacties op “‘Alberto Stegeman loopt tonnen mis bij veroordeling’”


 1. Sjors van Kempen

  Pokeren is wel heel erg 2016.

 2. peacock and whitemen

  Misschien kan alberto een illegale pokersite beginnen samen met joran van der sloot

 3. Antonio

  Hij kan ook tonnen verliezen met pokeren.

 4. Ty

  De schrijver vergeet het inschrijfgeld en verblijfskosten voor pokertoernooien. Netto is het buitenland niet zo interessant.

 5. Net even anders

  Ho ho, dan moet je wel eerst winnen he!

 6. Poenie

  Gebruik altijd je pokerface

 7. saywhut

  Haha wat een onzin. Iedere pokerspeler weet dat het echte geld online verdient wordt. Live spelen, waar je vanzelfsprekend slechts 1 tafel tegelijk kunt spelen, schiet natuurlijk niet op als je er van moet leven. Een online pro speelt 10 tot 20 tafels tegelijk.

 8. Job

  Wat een kleuters bij het OM. Geef hem gewoon een dringende waarschuwing en laat het daarbij.

 9. Pißwasser

  Showbizdeskundige Eddy Keur. En ik ben Michael Jackson.
  .

 10. Manon spermakanon

  Laat hem maar eens goed lijden, iedereen staat ook altijd op zijn achterste benen als er iemand met een nepwapen opgepakt wordt dus waarom nu ineens de hele teringzooi door de vingers zien omdat het nu een BN’er betreft???

  Ook BN’ers en Journalisten staan NIET boven de wet!!!

  Lock him up, lock hik up!!

 11. CBA

  Manon, omdat dit een journalist is die beroepsmatig op zeer gevaarlijke gaten in de veiligheid wijst. Dat hij BN’er is heeft daar verder geen klap mee te maken. Journalisten die gevaren aan het licht brengen daarvoor straffen is een glijdende schaal. Wat zeg jij als er straks iets misgaat in Nederland, dat iemand ergens een zwakke plek vindt en die misbruikt voor een aanslag, en je vervolgens hoort dat een journalist al een vermoeden van die zwakke plek had, maar niks gedaan heeft, want voor je het weet heb je een strafblad? De “vergelijking” met zomaar iemand die met een nepwapen wordt opgepakt slaat nergens op.

 12. Joop55

  In één woord: Me reet.

  Als je al alleen aan geld denkt bevestigt dit te meer het gelijk van Peter r. De Vries.

 13. Pepijn

  Wanneer wordt Eddy Keur veroordeeld voor seks met jonge aidz patiënten ?

 14. Ralf

  Alberto vermomd met rasta pruik met zn repos over getrouwde mannen die andere mannen afsjorren op een parkeerplek
  aat ze

 15. Hanny

  Alberto, de boel uit de tent lokken daar is hij goed in en d a n de politie erbij halen,min mannetje

 16. Kweb

  Hanny doet illegale dingen en wil niet graag een camera op d’r pleb. Allemaal te zien in de volgende aflevering van.. UNDERCOVER NEDERLAND *tokkies klappen*

 17. Klimaat optimist (powered by R JENSEN)

  Stegeman stal ook al een vrachtwagen van de landmacht. Onze jongens en meisjes moesten op zoek naar het voertuig. Als Stegeman ze graag bij de landmacht de kazerne op wil, kan hij gewoon solliciteren.. krijgt hij ook een wapen en een taak. Over de beveiliging van kazernes kan ik kort zijn, we zijn redelijk goed beveiligd. We kunnen niet 100 procent constant alles monitoren, dat gaat ook in de maatschapij niet lukken. We doen ons stinkende best om het goed te doen, echter voor een idioot zoals Stegeman, zal er altijd een mogelijkheid zijn. Laat ik duidelijk zijn, het ontvreemden van materieel van de landmacht is een strafbaar feit waar tegen de KOMAR zal optreden. Als je ongevraagd over het hek van een kazerne klimt, kan je ook worden neergeschoten. Onze jongens en meisjes moeten goed hun werk kunnen doen in alle veiligheid. Commandant 10e leger.

 18. oijoepio

  Als ik deze maand de Staatsloterij niet win loop ik ook tonnen mis, zo niet miljoenen.

 19. Hanny

  @kweb 1821,niks anders te doen? Stuk oud wijf

 20. Suzy Wang

  Het zal allemaal wel maar ze vinden zich altijd gelijk zo’n held. Daar trap ik niet in.

 21. Jelle

  Dat hij dan maar eerder moeten bedenken.

 22. Zomaar

  Er is een bom gelegd onder zijn pokercarrière.

 23. Poker-face

  Wat blijft er dan nog over van Alberto?
  Kunnen we hem helpen misschien met een valse identiteit zodat hij tenminste nog een klein beetje kan blijven gokken?

 24. John

  Die Stegeman is geen journalist, maar de zoveelste Talpaclown.

 25. Suzy Wang

  Eddy keur??? Dat is toch n porno actrice?

 26. Fred

  Keihard aanpakken deze kerel… nepbommen plaatsen is gevaarlijk en mensen komen alleen maar op onnodige ideeen. De man zegt dat ie iets aan toont…. louter sensatie

 27. Elbert

  Een veroordeling voor Alberto vind ikniet zo erg. Voelt hij ook eens hoe het is om in zijn eigen val te lopen. Je bent journalist maar dat geeft je nog niet het recht om voor eigen rechter op tv te spelen. Mensen bewust in de val laten lopen vind ik flauw en kinderachtig en niet fair. Iedereen doet wel eens wat wat niet mag en nu dus ook Alberto. We hebben in Nederland een rechtssysteem dat ondanks vele missers en fouten nog altijd over het algemeen prima werkt. Waar gewerkt wordt vallen spaanders. Ik vind dat het aan de politie om het werk te doen en het is niet aan journalisten om voor justitie te spelen. Dan kan iedereen op eigen houtje wel voor eigen rechter spelen en het is al een zooitje in Nederland.

 28. Elbert

  Ik vind Alberto Stegeman met alle respect een met zichzelf ingenomen mannetje evenals zijn collega Peter “Air” de Vries. Voor de camera laten zien hoe geweldig je bent en wat je niet allemaal mag en kan. Het gaat een keertje fout daar ben ik heilig van overtuigt. Ze worden zo onderhand door de omroepen als “popsterren” op de buis behandeld. Je kunt de tv niet aanzetten of beide heren zitten er bij. Nederland is een beetje dergelijke journalisten moe!

 29. Jan Hoekstra

  Macau is ook een optie.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.