Zieke man was échte reden André’s exit HHB-napraat

Nu het nare nieuws over het overlijden van André van Duins echtgenoot Martin Elferink naar buiten is gekomen, wordt ook de échte reden duidelijk van zijn exit als presentator van de Heel Holland Bakt-nabeschouwing. Dat schrijft De Telegraaf. De nieuwe presentatrice Irene Moors zei vorige week nog dat André ‘gewoon iets minder wil doen, want hij is ook geen 18 meer en wil iets meer rust’. De vork blijkt echter nét iets anders in de steel te zitten: Van Duin wilde rust om een andere reden.

Privé-sterjournalist Evert Santegoeds: “Afgelopen zomer, toen hem duidelijk was hoe ernstig de situatie rond zijn echtgenoot Martin Elferink werd, besloot André van Duin zijn agenda leeg te vegen en geen nieuw werk aan te nemen.

Ook het napraatprogramma van Heel Holland Bakt gaf hij uit handen. “Dat kreeg toch al een nieuwe opzet en de presentatie daarvan kon aldus, zo onopvallend mogelijk, overgaan in de handen van Irene Moors.

Heel Holland Bakt is afgelopen zomer al opgenomen, maar Doorbakken wordt nu wekelijks op locatie gemaakt. “André had Jan Slagter al laten weten dit nu niet te kunnen doen, omdat hij niet wist hoe het in deze periode met Martin zou zijn gesteld.

Van Duin heeft in elk geval tot mei al zijn werkzaamheden geannuleerd. Dan begint hij aan het tweede seizoen van Denkend aan Holland.

Het artikel ‘Verdrietige André nog tot de zomer van de buis’ kunt u lezen op Telegraaf.nl.

Lees ook: Tim op tv in tranen om overlijden man André van Duin (gisteren)

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen