Scheetjes willen net zo leuk worden als Meilandjes

Na het enorme succes van Chateau Meiland pakt SBS 6 vanavond uit met nóg een soap over een emigratiestel uit de NPO 1-hit Ik Vertrek. Na de Meilandjes is het nu tijd voor de Scheetjes. Ze debuteren om 20.30 uur met het programma ‘De Scheetjes: bouwen op Bonaire’. Gaat dit net zo’n groot succes worden als Chateau Meiland? Ze hopen in elk geval de kijker tevreden te stemmen. “We hopen dat het net zo leuk gaat worden als de Meilandjes, daar gaan we voor“, zeggen ze.

De Scheetjes zijn al drie keer te zien geweest in Ik Vertrek en nu komt er een hele serie. “Wij zijn niet zelf naar SBS6 toegestapt, dat hebben zij voor ons gedaan”, zegt Karin, wijzend op de productiemaatschappij, in De Telegraaf. “Wij vonden het een leuk idee.

Hebben ze naar Chateau Meiland gekeken? Hans: “Hun serie hebben we niet echt gevolgd, daar hebben we helaas geen tijd voor. We hebben wel de kerstspecial gezien. En hun aflevering van Ik Vertrek kennen we ook. Dat was echt de allerleukste. Die van ons was denk ik het meest spraakmakend.”

Karin besluit op NU.nl dat ze een hoop nieuwe fans verwacht. “Nog steeds komen hier mensen langs die ons kennen van Ik vertrek. Dan horen we dat ze ons gevolgd hebben, dat hun tante fan is, of ze vragen of we een videoboodschap willen inspreken. Dat wordt straks waarschijnlijk nog erger.

Lees ook: SBS 6 na Meiland met nóg een soap over Ik Vertrek-stel (15 november)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen