Gordon wil 700.000 kijkers voor 100 Jaar Jong

Gordon hoopt dat zijn nieuwe tv-reeks 100 Jaar Jong vanavond met minstens 700.000 kijkers van start gaat op SBS 6. Dat heeft de tv-ster vanochtend gezegd op Radio Veronica. 100 Jaar Jong, waarin Gordon een aantal honderdplussers volgt, gaat om 21.30 uur in première, recht tegenover Spoorloos op NPO 1 en de Carlo Boszhard-show Married At First Sight op RTL 4. De lead-in van Gordon is de nieuwe soap over de Ik Vertrek-familie De Scheetjes. Zij debuteren in het tijdslot van Chateau Meiland.

Gordon hoopt dat er veel mensen gaan kijken. “Dit is echt wel een programma dat heel belangrijk voor me is vanavond. Het is de eerste keer weer dat ik te zien ben op SBS en vorig jaar heb ik toch niet echt heel erg goed gescoord met programma’s en dat is jammer.”

Hij vindt het jammer dat zijn SBS-jaar niet zo goed is verlopen. “Je denkt soms: hier ga ik echt te gek mee scoren en dan kijkt er geen hond naar. Dan denk je: hoe kan het nou?

Wat wil hij vanavond gaan scoren met 100 Jaar Jong? “Nou, ik denk dat als ik 700.000 of 800.000 kijkers haal op SBS 6 op maandagavond, dan ben ik heel erg tevreden.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen