SBS 6 vervangt Utopia door spelshow en datingshow

SBS 6 zet in deze januarimaand nog het opvullertje Secret Life of the Zoo neer op het tijdslot van Utopia, maar in februari lanceert de zender twee nieuwe programma’s die het gat in de vooravond opvullen. Dat heeft Talpa Network laten weten. Er is voor gekozen om Utopia niet te laten vervangen door een ander realityformat, maar door de 50/50 Quiz om 18.30 uur en de datingshow Lang Leve De Liefde. om 19.00 uur. Daarna blijven Man Bijt Hond en Lingo gewoon op het menu staan.

Over de 50/50 Quiz is nog niet veel bekend. Het is een nieuwe format uit de koker van John de Mol. De kandidatenoproep gaf nauwelijks informatie: “Hou jij wel van een spelletje en ben je niet bang om op televisie je kennis te testen? Meld je dan nu aan en maak kans op leuke geldprijzen!“, klonk het.

Met Lang Leve De Liefde springt SBS 6 in op het succes van de NPO 3-datingshow First Dates. In dit programma wordt de ideale match gezocht voor kandidaten. “Niet met een zoveelste snelle blind date, maar door minstens 24 uur samen te wonen.

Tijdens deze unieke slow date, die maximaal 5 dagen kan duren, gaan we kijken of de liefde aanwezig is. Wij zorgen voor een prachtig verblijf voorzien van alle luxe: de plek om nieuwe liefde op te laten bloeien!

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen