Sandra Schuurhof wil geen royaltykritiek op SBS 6

Sandra Schuurhof heeft kennelijk totaal geen bezwaar tegen de kritiek dat zij zó de PR van de Oranjes in zou kunnen. De presentatrice heeft helemaal geen zin in Oranjekritiek in haar programma’s op SBS 6. Dat laat ze blijken in de Avrobode. Tv-heren en -dames die continu ja en amen zeggen en slijmend door Hilversum kruipen zijn saai. Het is niet voor niets dat er bijna niemand kijkt naar Schuurhofs nieuwe royaltyprogramma Hart van Oranje. Zelf is ze wel blij met haar kritiekloosheid.

Schuurhof wil naar eigen zeggen vooral één positiviteitsfeest afleveren. “We willen een positief en eigentijds feelgoodprogramma maken.

Ze is dan ook gek op de Oranjes. Prinses Amalia voelt inmiddels bijna als haar eigen nichtje. “Afgelopen zomer had ik mijn eerste interview met Amalia. Als je dan ziet wat een grote dame het is geworden! Ze is slim en zelfbewust.

Ook Máxima is echt een topvrouw, vindt ze. “Máxima kan goed zingen, ze speelt gitaar en danst erg goed.

De kritiek op de Noord-Koreaanse houding van koning Willem-Alexander ten opzichte van RTL Boulevard lijkt haar niet te deren. Ook de torenhoge kosten van het koningshuis vindt ze geen discussie waard.

De kosten zijn toch vaak een issue. Het kan allemaal best goedkoper. Persoonlijk maak ik me er niet al te druk over, hoor. Ik denk: tja, het is een koningshuis, dat kost nu eenmaal geld.

Recentelijk clashte Sandra Schuurhof aan de desk van Shownieuws met Guido den Aantrekker. Hij constateerde dat Schuurhof totaal niet journalistiek is als het op de Oranjes aankomt.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen