Patty Brard vindt Winston verademing na Jan Versteegh

Patty Brard heeft eindelijk een tv-collega gevonden waarmee ze het wél kan vinden. Ze heeft het duoschap met Winston Gerschtanowitz in Dancing on Ice de afgelopen weken als erg prettig ervaren. Dat schrijft de SBS 6-ster op Instagram. Brard is eigenlijk een beetje de vrouwelijke Gordon; ze heeft overal in tv-land wel een keertje ruzie gemaakt. De afgelopen jaren was ze onder meer woest op Karin de Groot, maakte ze vijanden bij Shownieuws en hekelde ze Jan Versteegh in 6 Inside.

Vlak voordat 6 Inside zijn laatste adem uitblies werd Brard er bijgehaald, maar het mocht niet baten. Sterker nog: door haar ijzige verstandhouding met Jan Versteegh werd het programma alleen maar pijnlijker om te bekijken.

Het was duidelijk dat Brard en Versteegh totaal niet met elkaar matchten. Versteegh zat op een gegeven moment het liefst met zijn slechte oor naar Brard toe. Het leek erop dat Brard de hele tijd ‘hangry’ was vanwege haar nieuwe dieet.

Gelukkig is er nu dus iemand met wie Brard het wel kan vinden. “Heel fijn met je gewerkt Winston Gerschtanowitz. Beschaafd, professioneel en bovenal professioneel! Dank! Tot gauw hoop ik!“, typt ze op Instagram

De professionele en bovenal professionele Gerschtanowitz heeft Brard in de finale per ongeluk vol op de mond gezoend. De beelden ziet u onderstaand.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen