Geen overschrijdend gedrag 3FM’s Frank van der Lende

NPO 3FM is recentelijk behoorlijk negatief in het nieuws gekomen vanwege het seksueel overschrijdend gedrag van dj Kaj van der Ree. Vervolgens zongen er op internet veel geruchten rond over andere dj’s, bijvoorbeeld van 3FM, die zich ook zouden misdragen. Er zou in Hilversum zelfs een filmpje circuleren van een radiocollega van Kaj, waarop te zien is hoe hij masturbeert en ejaculeert in zijn eigen mond. Het gaat in elk geval niet om Frank van der Lende. Hij is behoorlijk braaf.

Van der Lende vindt seks heel prettig, maar dan wel met zijn vriendin, vertelt hij in Beau Monde. De dj vindt seks zelfs belangrijker dan zijn telefoon. “Een telefoon is handig, maar seks is belangrijker“, geeft hij aan. “Omdat het fijn is, met mijn verloofde in ieder geval wel. En het is heel intiem, waardoor je dichter bij elkaar komt.”

De 3FM-dj hoort regelmatig wilde verhalen van zijn collega’s. “Ik hoor wel eens van bekende collega’s dat zij vrijpostige voorstellen van vrouwen krijgen, maar dat heb ik eigenlijk nooit meegemaakt. Misschien omdat ik op social media duidelijk laat zien dat ik een vriendin heb.”

Door zijn verliefdheid heeft Van der Lende helemaal geen zin in aandacht van andere vrouwen. “Zij is mijn grote liefde, dat mag iedereen weten. Daardoor beseffen andere vrouwen waarschijnlijk dat ze geen kans maken.

Dat is jammer voor die vrouwen, aldus Van der Lende, die denkt dat hij goed in de markt ligt. “Ik weet dat ik niet de allerknapste ben, maar door die joie de vivre-uitstraling vinden vrouwen me toch wel knap.

Lees ook: 3FM-dj Frank van der Lende poept tijdens radioshow (mei 2019)

Foto: Michel Snater, BNNVARA

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen