RTL zet Katja ‘seksvlucht’ Schuurman op bejaardenreis

RTL 4 zet niet Geraldine Kemper, zoals werd gefluisterd, maar Katja ‘seksvlucht’ Schuurman op de presentatie van het reisprogramma Beter Laat Dan Nooit. Dat is donderdagavond bekendgemaakt in Jinek, dat al binnen een maand na de start fungeert als RTL-promotievehikel. RTL’s tv-baas Peter van der Vorst is ondanks alle negatieve PR nog steeds blij met Katja. “We zijn ontzettend blij met Katja als reisleidster voor het nieuwe seizoen van Beter Laat Dan Nooit“, zegt hij.

Van der Vorst vindt de beste vriendin van Job Gosschalk echt een topper. “Met haar sprankelende persoonlijkheid kan ze de mannen net dat duwtje geven wat ze af en toe nodig zullen hebben en daarnaast is ze perfect in staat om vanuit haar eigen levenservaring persoonlijke gesprekken met hen te voeren. Want één ding weet je zeker met Katja: het wordt nooit saai!

Katja, die sinds haar onthulling dat ze graag orgies heeft flink wordt achtervolgd door seksverhalen, vindt het ook geweldig. “Ik verheug me er enorm op om met deze mannen op reis te gaan, dit zijn toch vier levende legendes uit mijn jeugd. Ik zie uit naar de avonturen die ik ga beleven met deze bijzondere heren, naar hun verhalen en gesprekken over leven, dood, liefde, angsten, verdriet, geluk, successen en dromen.

Hoofdpersonages Barrie Stevens, Gerard Cox, Peter Faber en Willibrord Frequin vinden het gezellig dat ze na Olcay Gulsen nu een reisleidster mét libido hebben. “We vinden het fantastisch dat Katja ons gaat begeleiden tijdens dit nieuwe seizoen van Beter Laat Dan Nooit. We hebben gevraagd om een sprankelende dame, vol levenslust en levenservaring en we zijn zeer content met onze nieuwe reisleidster.

Recentelijk raakte Katja in opspraak vanwege een vermeende seksvlucht met KLM. Hopelijk realiseert de presentatrice zich dat ze voor haar komende vlucht ook sildenafil in haar handbagage moet stoppen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen