RTL zet Katja ‘seksvlucht’ Schuurman op bejaardenreis

Geplaatst op vr 24 jan 2020 om 8:15

RTL 4 zet niet Geraldine Kemper, zoals werd gefluisterd, maar Katja ‘seksvlucht’ Schuurman op de presentatie van het reisprogramma Beter Laat Dan Nooit. Dat is donderdagavond bekendgemaakt in Jinek, dat al binnen een maand na de start fungeert als RTL-promotievehikel. RTL’s tv-baas Peter van der Vorst is ondanks alle negatieve PR nog steeds blij met Katja. “We zijn ontzettend blij met Katja als reisleidster voor het nieuwe seizoen van Beter Laat Dan Nooit“, zegt hij.

Van der Vorst vindt de beste vriendin van Job Gosschalk echt een topper. “Met haar sprankelende persoonlijkheid kan ze de mannen net dat duwtje geven wat ze af en toe nodig zullen hebben en daarnaast is ze perfect in staat om vanuit haar eigen levenservaring persoonlijke gesprekken met hen te voeren. Want één ding weet je zeker met Katja: het wordt nooit saai!

Katja, die sinds haar onthulling dat ze graag orgies heeft flink wordt achtervolgd door seksverhalen, vindt het ook geweldig. “Ik verheug me er enorm op om met deze mannen op reis te gaan, dit zijn toch vier levende legendes uit mijn jeugd. Ik zie uit naar de avonturen die ik ga beleven met deze bijzondere heren, naar hun verhalen en gesprekken over leven, dood, liefde, angsten, verdriet, geluk, successen en dromen.

Hoofdpersonages Barrie Stevens, Gerard Cox, Peter Faber en Willibrord Frequin vinden het gezellig dat ze na Olcay Gulsen nu een reisleidster mét libido hebben. “We vinden het fantastisch dat Katja ons gaat begeleiden tijdens dit nieuwe seizoen van Beter Laat Dan Nooit. We hebben gevraagd om een sprankelende dame, vol levenslust en levenservaring en we zijn zeer content met onze nieuwe reisleidster.

Recentelijk raakte Katja in opspraak vanwege een vermeende seksvlucht met KLM. Hopelijk realiseert de presentatrice zich dat ze voor haar komende vlucht ook sildenafil in haar handbagage moet stoppen.

Foto: RTL
72 Reacties op “RTL zet Katja ‘seksvlucht’ Schuurman op bejaardenreis”


 1. Pur

  Daar zullen die oudjes wel blij mee zijn, hun hormonen zullen wel overuren maken met die Katja – ik neuk je de tering in het vliegtuig – Schuurmans…heerlijk man

 2. RTL seksvlucht

  Lekker boven Iran laten vliegen.

 3. Brutus

  Wat leuk!

 4. Beatrice Kiddo

  Waarom gaat MC zo vol op het orgel qua Katja en Bridget? Met bijna satanisch genoegen. Hebben ze de owner van deze pagina.dhr. b.w. te a iets misdaan?

 5. Tsja

  Dat overdreven slut shaming. Meneer b.w. lijkt inderdaad wel een covervatieve christen uit de bible belt. Alsof ze de enige in Nederland is die van orgies houdt.

 6. Albert Verlinken

  Oh jee! Minimaal een van die bejaarden zal met een hartaanval eindigen op de IC na al die wilde uitspattingen vol met drank als Katja erbij is. Gaat er een verpleger mee?

 7. Pim

  @Beatrice Kiddo
  Fri 24 Jan 2020 om 8:28

  Misschien kunnen ze aan de reacties zien wie de rtl fans zijn en wie niet. Iets anders zou ik me niet kunnen bedenken. Het is een vreemd geschreven artikel voor een site die bericht over media zaken.

 8. Lachgas

  Kennelijk geen moreel kompas.

 9. Pauline

  Gisteren bij Jinek werd ze al goed aangevallen op haar KLM avontuur en het feit dat ze met een groep mannen in een jacuzzi sex heeft gehad. Maar ja drong niet echt door want ze was of dronken of onder de pillen en sloeg wartaal uit.

 10. Mopsie

  Moet ik nou echt sildenafil googelen?

 11. Peter Selie

  Omdat het inmiddels een ordinaire platvloerse dame is ..moraal van mijn hond is nog beter.

 12. Reageerder

  Wat een idiote titel MC. En ook de reacties tot nu toe slaan nergens op.

 13. Peter Wingender

  Die quotes van BN-ers die vertellen waarom ze een nieuw programma willen presenteren zijn echt hilarisch. Really?

 14. Beatrice Kiddo

  @Pim wat me ook opvalt is dat nauwelijks commentaar komt op de schrijver. Pagina wordt steeds populairder. Je zou zeggen dat er meer bekend en geschreven zou worden over wie er achter zit. Maar reacties worden verwijderd. Is een 1 persoon in de polder. Benieuwd hoe lang ze deze laten staan

 15. Smulpaap

  Kemper lijkt me veel frisser op deze klus

 16. Powered by Jasper

  Spannende foto.

 17. William

  Dat komt wel goed. Vraag me af wat ze indie Olcay zagen bij RTL. Die zijn we gelukkig kwijt aan Talpa. Het mag wel eens stoppen met die vrouwonvriendelijke berichten hier. Volgens mij geilen ze hier op Katja en Bridget.

 18. Pur

  Schuim

 19. Ray

  We zijn hier niet in Amerika, waar iedereen alle medicijnen uit het hoofd kent, dus even opgezocht, en het is inderdaad wat het artikel doet vermoeden.

  “Sildenafil is een medicijn dat onder andere de erectie bij mannen stimuleert. Het is ontwikkeld door de fabrikant Pfizer. Oorspronkelijk werd Sildenafil ontwikkeld om angina pectoris te behandelen. Tijdens de klinische tests bleek echter dat het een stimulerend effect had op de erectie. Wikipedia”

 20. OP1 kijker

  Katja neemt ze alle vier een keer

  Kijkers willen Katja niet dus flopperdeflop

 21. JA JA

  @Pim Dit is geen mediasite maar een site die SHOWNIEUWS berichtjes overneemt , de echte mediasites is nog altijd NEDERLANDS MEDIANIEUWS
  voor de professionals

  MC wordt ook niet opgenomen in het lijstje mediasite`s

  Maar MC is even een uitlaatklep

 22. John Scheveningen

  Wie mag er als eerste op?

 23. rooie Rinus

  Maar ze moet zich toch wel even melden aan de balie voor dat ze mag vliegen met de KLM?

 24. Luv

  JA JA

  MC is voor sommigen dagbesteding

 25. Adriaan

  Lekker flauw MC, dit stukje: “…..Jinek, dat al binnen een maand na de start fungeert als RTL-promotievehikel”.

  Op1 heeft volgezeten met RTL-gasten en nu Jinek één keer in de eerste drie weken een RTL-gast heeft dit zeggen. Aan bepaalde programma’s wordt aandacht besteed ja, zoals Jinek dat ook heeft gedaan met een hele rij NPO-programma’s sinds 3 januari.

 26. Thanos

  Die kok blijft lang bij dr. Hij ging duidelijk voor een tv carriere en nu dat mislukt is en zijn vriendin vreemdgegaan is blijft die nog bij dr.

 27. Barry Stevens

  Lieve Katja, doe wat je tijdens de trip deed: “Vooral doorgaan!” Hmmmmmm!

 28. Tulp

  Beetje flauw om te zeggen dat Jinek nu als promotiemachine voor RTL fungeert. Dat er af en toe een programma besproken wordt in een talkshow is heel normaal voor zowel Op1 als Jinek voor zowel NPO als commerciële programma’s. Is altijd zo geweest.

 29. JA JA

  @LUV de meeste zijn ook werklozen of gepensioneerde . Hebben ze ook wat te doen ,en houdt ze van de straat .Hun vrouwen hoeven ook niet bang te zijn dat ze achter de vrouwen aanzitten
  Elk nadeel heeft ook zijn voordeel Eigenlijk zijn ze wel spekkoper lekker thuis zitten

  Ik moet straks weer naar mn karwei !

 30. aldus

  Goed dat Peter niet de valse geruchten van o.a. MC als maatstaf neemt. In een jacuzzi zitten met 8 man is iets anders dan een orgie. Dat laatste is invulling van o.a. MC. Nee Katja hoeft zich niet aan de balie te melden. Hoewel zij net als steeds meer bekende BN’ers liever geen KLM meer vliegt, nu het personeel het leuk vind om te roddelen en in het doorvertellen zaken veel groter worden dan ze zijn. En Katja was op haar 15e-25e-35e ook al zoals ze nu is. Niks mis mee. En tot haar credit gaat ze dat ook niet veranderen. Top. MC is af en toe een roddelsite waar Privé in z’n slechtste tijden zich voor zou schamen.

 31. Mike

  Gek onderwerp voor Jinek. Ik heb die mannen al wel 10 keer over het programma horen vertellen in talkshows. En ze waren nog niet eens op reis geweest, dus Katja zat er ook een beetje voor spek en bonen bij.

 32. Sandra

  Wat een vreselijke manier van een artikel schrijven.

 33. Bep

  De kijkcijfers laten de mening van de kijkers wel zien.
  Kijken of die ook zo “sprankelend” zijn.

 34. Nozem

  Mag hopen dat de 4 oudjes de reis overleven met sletje Katja ! Als ze weer kriebels krijgt zijn die ook niet veillig voor haar .

 35. TheDukeOfDukeTown

  Kom op zeg. Het is duidelijk wat de schrijver van Katja vind. Maar schrijf dan een column. Als dit een nieuws artikel moet zijn probeer dan bij de feiten te blijven en te melden wat relevant is.

  De auteur mag zichzelf in elk geval geen journalist noemen.

 36. Mieke

  Wat een ongelooflijk laag niveau van de schrijver van dit artikel. Bah wat een vervelend artikel, zegt meer over de schrijver dan over de mensen genoemd in de beschamende tekst.

 37. Bette

  Weer een programma dat deze oververhitte rateltante om zeep gaat helpen.

 38. Samantha

  Wat een flauwe opmerking van deze site. Wordt hier toch echt erg dit. Vind het een leuke spontaan mens.

 39. Masterplugger

  Jammer weer een leuk programmartikel wat naar de haaien gaat Door er een uitgekotst persoon op te zetten… Geraldine Kemper was idd beter geweest

 40. Robert

  Wat een flauwe en volkomen onjuiste opmerking van Mediacourant over Jinek als RTL promotievehikel.
  Jinek heeft 3 weken lang alle NPO programma´s lopen promoten van Wie is de mol tot Radar en van Ryanne van Dorst met nachtdieren tot het musicalgala.
  Nu gaat het 1x over een RTL programma en dan ben je ineens een RTL roeptoeter?
  Objectief en statistisch volkomen onjuiste informatie.
  Het lijkt erop dat stemmingmakerij en opruien een hogere prioriteit hebben dan correcte berichtgeving op deze site.

 41. Xylon

  Kutje Schuurman op dit programma zetten is dan ook écht een meesterzet van Bertelsmann’s dienstkneusje Peter van der Vorst ?!.. Natuurlijk gaat dat programma een enorme flop worden met zo’n ordinaire oversekste stink-kut presentatrice !.. Met Eva, Beau, Paul, Art, Caroline, Angela G., Luuk en Bridget gaat het helemaal nooit meer wat worden met rtLuxembourg !..

 42. Jan

  Los van gerard cox, zat iedereen van dat programma dronken aan tafel, katja incluis. Ongelooflijk dat rtl niet doorheeft dat het imago van de zender met mensen als katje en bridget sterk aan het dalen is. Sven, Peter kom op!

 43. Adams Curryworst

  Vooral Willibrord was erg in de olie zeg. Het licht brandt, maar er is niemand thuis. En die peter Faber, wat een enge man is dat nog met die loshangende bek van hem.

 44. Olivier

  Het wordt mij nu wel duidelijk waarom deze site nauwelijks wordt gemodereerd en indien het wel gebeurt, dit zeer eenzijdig en dubieus is. Ik ben benieuwd hoe lang het duurt voordat de adverteerders dat realiseren. Willen ze echt hiermee geassocieerd worden?

 45. N.Dijkshoorn

  Als je maar ordinair genoeg doet, kom je altijd aan de bak. In wat voor land leven we eigenlijk, het wordt met de dag erger. Walgelijk!

 46. Caramba

  Gisteren enige tijd naar Jinek gekeken (waarin dit onderwerp voorbij kwam), maar allejezus, wat een vervelende onderstroom heeft dat programma gekregen.
  Er wordt continue om niks geapplaudisseerd, en er wordt geforceerd gezocht naar de lach. De holheid en onechtheid spat er van af; doet een beetje denken aan Tan in zijn nadagen.

 47. S.B.S.

  Wijzen naar de concurrent terwijl je er zelf niks van bakt.
  En Jinek is binnenkort geschiedenis, daar komt niks goed meer uit nu ze niet meer onafhankelijk is en steeds meer een buikspreekpop van Peter vdV.
  Ze heeft haar show verkocht maar is zelf bilijven plakken.

 48. JA JA

  @Caramba , even voor die het nog niet wisten….. het publiek bij JINEK zijn figuranten Dus de overdreven spontaniteit is allemaal nep

 49. Robert

  Wat een flauwe en volkomen onjuiste opmerking van MC over Jinek als RTL promotievehikel.
  Jinek heeft 3 weken lang alle NPO programma´s lopen promoten van Wie is de mol tot Radar en van Ryanne van Dorst met nachtdieren tot het musicalgala.
  Nu gaat het 1x over een RTL programma en dan ben je ineens een RTL roeptoeter?
  Objectief en statistisch volkomen onjuiste informatie.
  Het lijkt erop dat stemmingmakerij en opruien een hogere prioriteit hebben dan correcte berichtgeving op deze site.

 50. Guus

  Katja Schuurdoos vind ik een vieze, oude, liegende, snuivende en zuipende gestoorde vrouw.

 51. Hans

  Ze willen een sprankelende dame,vol levenslust,nou dan hebben ze nu een goeie,vooral die frequin met zijn geile priemoogjes.Het kan niet ordinairder. Maar velen zullen dit wel weer leuk vinden.Want een serieus progrogramma trekt geen kijkers .Goed gekozen dat geile stuk vreten.Top!!!

 52. Hans

  Goed gekozen , geil stuk vreten. Niet te geloven !!!!!!

 53. Thierry Bardot.

  Katja is een gezonde vrouw die van seks houdt, geen droogpruim.

 54. Mw. Janssen

  Katja is een zieke verslaafde vrouw met een doos die altijd open staat.

 55. Rina Dekker

  Ik vind het jammer dat deze mooie meiden zichzelf zo verlagen,
  Ordinair .
  Maar W.s hoe ordinairder hoe meer rtl.

 56. Robson

  Nou dan kan Kutja Schuurman die vier oudjes lekker verwennen in de jacuzzi, kan al haar openingen in 1x gevuld worden .

 57. Dave

  Wat een zuur zielig geschreven stukje.

 58. Zap

  Wie bedenkt dit bij RTL; de timing kan bijna niet slechter.

  Bij Jinek, toch ook een RTL-programma, werd het gisteren gebracht als zo’n beetje het meest belangwekkende nieuws van de dag.

  Het was stuitend om naar te kijken, dat hele item. Vier uitgerangeerde mannen die op reis gaan met Katja Schuurman, die zelf ook ernstig op haar retour aan het raken is. Jinek heeft een hoofdredacteur. Hij is blijkbaar niet in staat te zeggen: dit wil ik niet.

  RTL baas Peter vd Vorst laat het ondertussen allemaal toe. Het programma heeft geen urgentie of meerwaarde, qua marketing is het een abominabel slecht moment voor zijn bedrijf; reisleidster Katja op stap met oude mannen. Ze vliegen vast business class. Je voelt de opmerkingen al komen. Het straalt ondertussen allemaal op vd Vorst af. RTL staat onder leiding van een programmamaker, niet van een directeur.

  In een verre echo hoor ik nog iets uit het RTL-pand over ‘maatschappelijk betrokken programma’s’ en ‘fan-centric-strategie’. Daar zal Willibrord (‘Ik weet wel iets van lekkere wijven’, Jinek 23/01) vast erg bij helpen.

  Zap.

 59. sukkel

  Zielig hoor die Scheurmans weer aandacht geven ze kan niet zonder net zoals Brard en Gordon alles wat die narcisten presenteren flopt !!

 60. Hans

  Riga dekker 1340.Katja Schuurman mooi. Met haar dunne kromme beentjes en dan dat gebit.Man,man Ik kruip er nog niet op voor geld toe.

 61. Chazia Mourali

  Waarom ‘RTL zet Katja seksvlucht Schuurman op bejaardenreis’
  en niet
  ‘RTL zet Katja Schuurman op Beter Laat Dan Nooit’

  Riooljournalistiek deze site.

 62. De Muziekpolitie

  @Chazia Riooljouralistiek ? Volgens mij heet dat gewoon cynisme hoor . Daar kunnen inderdaad weinig mensen tegen .

 63. Gerard Bowling

  Kutja mag het programma van mij presenteren als zij in dat verre oord gaat blijven…vreselijk ordinair wicht en een intellectueel lichtgewicht…begrijp niet waarom men haar niet terugplaatst naar de archiefkelder!

 64. Peter Pannelap

  Dat vieze vrouwtje gaat haar plakkerige handjes vol krijgen aan het in toom houden van de oude geilaard Willie F. Brrr… ouwe engnek is dat!

 65. Jaap Aap

  Dit kijkt dus niemand, allemaal door die nymfomane. Bah, vieze narcistische spleet.

 66. Jerry

  Een zevenklapper show met een happy ending voor iedereen.

 67. Bart

  Zou haar keihard doen en dat wel vaker dan één keer.

 68. NPO Pulp en Baghur radio en tv

  De natte nog warm aanvoelende slipje van Katja lag op haar enkels. Zijn handen gleden gulzig van haar kruin snel over aan schouder naar haar bips…. zijn vingers speelde piano op het onderste deel twee handen onder haar navel….. ze gilde het uit van genot…… Katja viel bijna flauw toen zijn ranonkel stevig tegen haar heupen aanbeukte….. zo schijnt het te zijn gegaan zei mijn tante Nel die ook vaak vliegt.
  Het zal behoorlijk hitsig zijn geweest en veel vloeistofoverdracht……

 69. Frits

  Zo onzettend smerig dit wijf.

 70. Frits

  ontzettend smerig dus dit wijf

 71. Patrick Gagel

  Katja, dat is gewoon een fijn mens.
  Niet geloven wat ze over haar zeggen.
  En als het je eigen vrouw zou zijn dan was je gelukkig geprezen.

 72. Voorne Putten

  Geen enkele man wil na een paar jaar relatie nog seks met z’n eigen vrouw, Patrick Gagel.
  Beginneling!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.