RTL 4 niet boos over SBS 6-uitstapje Ali B

RTL 4 is niet boos over het uitstapje van The Voice of Holland-coach Ali B naar SBS 6. De rapper heeft de zender van tevoren ingelicht over zijn nieuwe televisieklus. Dat heeft een woordvoerder laten weten aan RTL Boulevard. Van alle zangwedstrijden op televisie is The Voice veruit de meest populaire en die van SBS 6 zijn het vaak toch allemaal net niet. Toch durft Ali B het aan om komend voorjaar te verschijnen als een van de vijf juryleden in de nieuwe televisieshow We Want More.

Vindt RTL 4 dit allemaal wel goed? “Ali heeft het met ons besproken en we wensen hem heel veel succes“, zo laat de zender weten.

Heeft dit gevolgen voor zijn toekomst bij The Voice? “Net als ieder jaar nemen we ook dit jaar de coachsamenstelling weer onder de loep. We kunnen daarom op dit moment nog geen uitspraken doen over de coachsamenstelling van volgend seizoen, maar de gesprekken met Ali verlopen naar tevredenheid.”

Voor wie die gesprekken over de coachsamenstelling niet goed dreigen af te lopen, is Lil’ Kleine. Hij blijkt het dit seizoen toch wel heel erg slecht te doen als Voice-coach.

De Telegraaf vandaag: “Wat bijna niet mogelijk leek is toch gebeurd: Lil Kleine heeft zichzelf overtroffen als ongeloofwaardige coach in The voice of Holland.

Lees ook: The Voice-jurylid Ali B aan de slag voor SBS 6 (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen